Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 1
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

abyste neřekli, dám šanci Black Pantherovi, abych se přesvědčil jaká je to sračka sračkoucí, nebo třeba nebude?

na příspěvěk reagoval Ratemus

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

já nikdy netvrdil, že se chováte jako děcka, jen koukáte na film pro ně. To je rozdíl! Asi to byl jen rodičovský doprovod. Co já vím.

 (hodnocení, recenze)

koukám,že tady spamuje pořád ten stejný šmoula a jeho červený čertík bertík.

na příspěvěk reagoval Ratemus

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak já ti to napíšu - Obi-wan to Anakin before battle of heroes: "You have become the very thing you swore to destroy!" Nemyslíš?? :D Ze mě je taky ten, koho jsem sám nenáviděl. :D já to nezačal, to oni...

na příspěvěk reagoval Ratemus

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

kamigava13

Kto má vyspieť tu kus retarda? Jediný, kto sa tu chová ako decko si ty. A hlavne nezodpovedne. Nie len tým, že zamoruješ diskusiu, ale hlavne tým, že hodnotíte film, ktorý ste ani nevideli. Uvedomuješ si, že to číslo, ktoré tu svieti nie je tvoje? Že to hodnotenie má o niečom vypovedať a že podľa toho sa kopec ľudí rozhoduje? Asi nie, lebo si nezodpovedné decko. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, kamigava13

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Hemsworth by tak měl chodit i v realu.. Sluší mu image jak v roli Thora... Souhlasí někdo?

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Podle mě není, ti dva si nemají co vyčítat jeden tupější než druhý...není to on ale čistě náhodou mají stejné nicky, rádi sw a Trollí v diskuzích k filmu který je nezajímá... jasný... čirá esence tuposti

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

PePiG7

O týhle scéně mluvil Sebastian Stan, že bylo neskutečně náročný to sladit, ale nakonec tam byli všichni. Takže tam Benedict byl.

na příspěvěk reagoval PePiG7

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama