Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (1 007)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mně z toho pěkně zcvrkli koule. Faktor vztahu, faktor lásky, faktor dítěte, tyhle nechválně proslulý filmový kazišuci už vykostili nejeden biják. Tady si naštěstí stačí počkat a už se hláškuje, plýtvá ironii, černým humorem, bílým humorem i jinak barevným humorem, hlavně narážky na Xmeny a další fórky směrem k filmovýmu světu umí hodně pobavit. Deadpool nejdřív jeden sólíčko, ale pak si sežene partičku se kterou provede jeden z nejdrsnějších seskoků v dějinách filmů a sežene si ještě jednu partičku a pak už se jede týmovka jak Brno. Což má za následek zvýčený počet hlášek jedné postavy směrem ke druhé a když dohláškujou postavy, přijde scénarista s upravenou verzí Základního instinktu a humoruje se nanovo. Samozřejmě akciček se taky dočkáme a i ta se vydatně nažrala vtipný kaše. Chceš se pobavit na drsnější, ale originální způsob? Tak zvedni prdel a jdi do kina se nechat rozesmát. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne je to (znova) celkom sranda, ale zároveň aj rodinný film. Vážne nekecám. Jediný kto tu keca je samozrejme Kapitán Deadpool, teda len Deadpool. Musím sa priznať, že som nevedel porovnať kvality dvojky s jednotkou, kedže dvojka mala väčší rozpočet, ale na druhú stranu obidva filmy sú vlastne neskutočná sranda, ktorá vlastne ani nemá kedy nudiť, pretože mám pocit, že keby film nudil aj s toho si Deadpool spraví srandu. Ano je to tak, Ryan Reynolds si tu zas uťahuje zo všetkého možného a aj to znova patrí medzi klady filmu, ale čo ma predovšetkým zaujalo a prečo je dvojka o chlp lepšia ako jednotka je hlavne príbeh a vynikajúci Josh Brolin aka Cable. Zatiaľ čo prvý diel bol vlastne o zrode Deadpoola a jeho odplate, dvojka ma serióznejší ton filmu a príbeh, v ktorom vlastne skutočne o niečo ide a navyše je Deadpool až nezvyčajne veľa krát bez kostýmu a o to to pôsobí civilnejšie, nie len ako nejaká vtipná komiksovka bez príbehu. Dvojka je skratka väčšia v každom ohľade a nepridalo sa iba na výbuchoch, no či už lepšia alebo horšia to je na vás, pretože obidva filmu sú tak štýlovo natočene, že je to neskutočná zábavná sranda. A áno, za titulkami je ešte par scén a mal som pocit, že tie scény boli najlepšie potitulkové scény aké kedy boli natočené. Reynolds je frajer. A Céline Dion tiež. 90% - 5* ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak nám zabili Detpůla, koorvy! A to ani nemoosel do Sarajeva. Asi tak sedm koolí je na dvě hodiny sračkoidního patosoo a toopé homixiády opravdoo málo. Koolí sice fuckt genitálních a třeskootých, ale jinak jim oproti snesitelné jedničce asi oomřel ten brootalně přisprostlý hláškař, a jeho chabá náhražka se vesměs zmohla jen na trapný fekál a tooctově debilní omalovánkoo pro retardy, která kromě dost dobrého Štěstí spíš noodí. Čili něco, jako když se Vám lascivní prsatice okázale snaží nacpat prst do prdele, pročež vy náhle procitnete a zjistíte, že je to jen chloopatý ookazováček vašeho otylého proktologa, jenž se vám s vilně sexistickým oosměvem pokouší velmi, ale velmi pomaloo vyšetřit prostatoo. Jestli to takhle poojde dál, boode trojka o tom, jaxe nový globální, veskrze sympatický a charismatický homixový záporák Džoš jen snaží přes latexový obleček zavést Gájenu Gejnoldsovi Kabel. Hodně hnoosná trojka, a to jen proto, že měl někdo koule vypoostit alespoň těch sedm nevybíravých a roztomile voolgárních vtipoo mezi všechny ty korektně prooderní šosácké kokoty. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování, vynikajícího prvního dílu o užvaněném kanaďanovi, který prokecal smrti díru do hlavy. Druhý díl přišel logicky o moment překvapení, tak to vynahrazuje většími explozemi a počtem hvězd (ne těch v hodnocení). Všichni důležití X-lidé jsou zpět! Navíc zákládání X-Force a jejich první akce je super. Brolin po Thanosovi fasuje dalšího ultimátního borce. Časem se cestuje méně než jsem si myslel, ale to si určitě šetří na nějakou potitulkovou scénu. Dokonalý rodinný film pro dobrou náladu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Největší trápení mám z toho, že Morena Baccarin (bohyně) tam hraje jenom 5 minut. Jinak klasicky našláplá komiksovka. Srandy hodně, akce středně, scénáře málo, zábavy tak nějak medium. Rychlokvaška která vydělá prachy, ale znovu si jí jentak nepustíte. Pro skalní fanoušky Deadpoola jakožto svérázné komiksové postavy a potažmo možná Joshe Brolina. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (110)

  • V čase 1:16:15 a dál si Deadpool (Ryan Reynolds) přehodí nohy přes sebe a všichni v místnosti uvidí jeho přirození. A začne rozhovor mezi Weaselem a Cablem, kdy Cable (Josh Brolin) řekne: „Je to nutný?“ a Weasel odpoví: „Je to jeho základní instinkt.“ Tato scéna je odkazem na film Základní instinkt (1992), konkrétně na scénu, v níž Sharon Stone přehodí nohy a stane se to samé. (Varan)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama