Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 5
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Diskuze

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Bát se o ní je sice na místě, ale stále věřím, že to zvládne. Působí na mě jako inteligentní holka, takže snad nedopadne jako zmíněná Lindsay Lohan.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

 Jde o to, jak si kdo definuje "semele". Pro mě je to někdo jako Lindsay Lohan, kdo lítá(la) v drogách nebo chlastu a její kariéra šla do...Že se po tak obrovském úspěchu člověk změní je, ale samozřejmě jasné. Jde o to, jak se s tím vyrovná.

Uživatel AndewMX smazal svůj příspěvek.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

mm13 , Film2

Já ti nevím, ale mě se ta její bezprostřednost líbí. Ostatně v době kdy jí bylo 14 a 15 nebo méně je zázrak, že tu všechnu pozornost zatím zvládá relativně v pohodě. Pevně doufám, že jí to nesemele, protože má na to být jednou z nejlepších hereček svojí generace. Popravdě mi připomíná mladou Natálii Portman a tu mám taky celkem rád. 

Na Millie jako na sestru Sherlocka Holmesa se dost těším. Bude to úplně jiný žánr než Stranger Things nebo Godzilla. Kdyby tam nehrála tak by mě to popravdě moc nezajímalo. 

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

mm13

Já nevím, na mně její vystupování vůbec nepůsobí sebestředně. Ty první rozhovory byly v době premiery ST1, tam byla ještě opravdu cca 10 leté dítě, takže trochu nervozní, ale moc milá. Ty další už přišla zdravě sebevědomá mladá dívka, která umí pobavit publikum. Když se podívám na youtube na palce, tak je to například u jednoho 63 tisíc nahoru a jen 927 dolů. A v komentářích jí taky všichni jen chválí. Ale na každého může působit jinak, to je jasné.

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Citácia z tohto článku: https://filmkult.refresher.sk/13981-Henry-Cavill-sa-stane-Sherlockom-v-dalsom-filme-o-slavnom-detektivovi-Millie-Bobby-Brown-bude-jeho-sestrou

 

Henry Cavill sa stane Sherlockom Holmesom

 

Chystá sa filmová adaptácia šesťdielnej knižnej série Enola Holmes Mysteries od autorky Nancy Spring. Henry Cavill by mal stvárniť samotného Sherlocka Holmesa a Millie Bobby Brown (Stranger Things) zasa jeho mladšiu sestru Enolu. Do režisérskeho kresla sa posadí Harry Bradbeer (Killing Eve), scenár napíše Jack Thorne (Wonder) a okrem vyššie spomínanej dvojky si zahrá aj Helena Bonham Carter.

na příspěvěk reagoval jhr

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Inak čítal som že Millie natáča nový film Enola Holmes Mysteries, ona tam bude hrať mladšiu sestru Sherlocka Holmesa a Henry Cavill zase samotného Sherlocka. Film bude o nej ako už napovedá názov takže si Millie zahrá hlavnú úlohu, na čo sa teším :)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

AndewMX

Ja to naopak vnímam tak, že ju tá náhla popularita zatiaľ dosť valcuje. Snáď to časom dá, nateraz sú ale jej vystúpenia vo väčšine programov afektované a sebastredné, chvíľami nevychované (skákanie do reči). To nemá s profesionálnym vystupovaním skúsenej "star" nič spoločné, má sa dievča čo učiť... alebo môže takto vystupovať aj naďalej, byť taká, žrať to celé a milovať (seba najviac) a nijak sa tým netajiť... potom ale bude musieť predviesť minimálne raz toľko talentu, ako doteraz... Na nejaké istoty by som tu skrátka zatiaľ nevsádzal, môže to s ňou dopadnúť rôzne.

na příspěvěk reagoval AndewMX, jhr, dr.horrible, dr.horrible

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Mňa ten seriál tak baví hlavne kvôli nej, pre mňa je najlepšou postavou a aj najlepšou herečkou, aj film Godzilla 2 sa mi páčila len preto lebo tam hrala ona :)

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Millie čeká pravděpodobně velká kariéra. Už ted je to hvězda a myslím si, že nezůstane zaškatulkovaná jen jako Eleven. Když se člověk podívá na její rozhovory v různých amerických talk show, tak si to "dává" jako zkušená star. A to jsou interview, když jí bylo  13, 14 let..

na příspěvěk reagoval mm13

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

1, mne eleven nepride vobec ako najlepsia postava

2, podla mna 4 sezona bude

 

 

pozor spoiler........

 

 

3, v ruskom vezeni bude podla mna plesoun

4, hopper skocil do upsidedown sveta kde sa ho zhostil ten mind picus

5, vrati sa do nasho sveta a pojde po el

6, na konci sezony daju suboj na zivot a na smrt

7, hopper bude musiet zomriet, alebo obaja.....snad nato duferovci budu mat gule, nie ako rowlingova s potterrom

na příspěvěk reagoval Sayko

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

jerry12

a sociálně stabilní adolescentku.....to ze nedokaze po 4 rokoch....serialovy cas....povedat suvislu vetu bez robotickeho prizvuku a na jej minulost mi pride este moc mentalne mladsia, mi nepride ako socialne stabilna

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Moje nejoblíbenější postava je také Eleven. Ona je prostě skvělá ale jen díky tomu, že jí hraje někdo jako Millie. Jen díky ní se už teď těším na film Godzilla vs Kong. Další moje oblíbené postavy jsou Jim Hopper a pak Murray Bauman, protože ty jeho hlášky nemají chybu. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

Sayko

Mám ji. Zatím mám přečteno asi jen 70 stran, tak nevím, jestli mohu hodnotit. Ale líbí se mi to, čte se to dobre. Pro fanoušky bych řekl skoro nutnost 😉 Dozvíš se, co se dělo v te zatracene obrovské laboratoři a mimo jiné, taky začátky osmičky - Kali, ale hlavně je to o matce El - Terry, Dr Brennerovi a dalších “subjektech”, na kterých dělal psycho pokusy. Odehrává se to v roce 69, takže jsou tam i různé odkazy na tu dobu (vietnamská válka, woodstock - tehdy první ročník).

na příspěvěk reagoval Sayko

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Četl jste už někdo knihu Temný Experiment? Pokud ano, jaká je? Mám v plánu si ji objednávat..

na příspěvěk reagoval AndewMX

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

btw to jsem vubec nepochopil, jak jste tu rozebirali ty mlady, s kterejma byste si to dovedli predstavit, tak Nancy snad nikdo nezminil, ja ji zboznuju uz od prvni serky...

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Dúfam že z Willa nespravia lgbti postavu, to by vyzeralo aj divné keby tam príde nejaký chalan do partie a riešili by s Willom spolu, to by tvorcovia neurobili preboha, veď vy zabili seriál úplne :D

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Film2

no nevim, mne príde will ako čisto asexuálna postava, ale možno ho to prejde :) tiež by bol logickou voľbou, keby si tvorcovia chceli nechať ešte jednu lgbti postavu.

na příspěvěk reagoval Film2

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Inak El je moja najobľúbenejšia postava, normálne keď vidím tú herečku Millie Bobby Brown niekde hrať tak to hneď pozerám, napríklad teraz najnovšie Godzilla 2 aj keď nič moc film ale kvôli nej sa to určite oplatí vidieť :)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

včera

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama