Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ti Yankeeové se nepoučí a nepoučí, a furt a furt budou jezdit na ten Jih a nechávat se tam masakrovat od místních zdegenerovaných vidláků... Slušná porce kanibalské zábavy, ale když já mám prostě radši ty "opravdové", tedy vážné horrory. Ale při několika příležitostech jsem vážně zvažoval i čtvrtou hvězdu, třeba při kuřbě s "rovnátky", nebo při narážení pederasta na rožeň... Další pozapomenutá roztomilost z mé hromady DVDček v papíru. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vďaka gore, veľmi solídny “exploiďák”, ktorého sledovanie som v minulosti vďaka podceneniu nejeden krát oddialil. Z pohľadu vtipu pomerne trápna záležitosť, no prezentácia násilia ako takého, je fakt na slušnej úrovni. Pointa v podobe nikdy nekončiacej vojny “Severa proti Juhu” je fakt úsmevná :) Silné “tri” .. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film, ale co z toho, když je v něm spoustu zbytečných chyb? Například ženská, která leží přivázaná ke 4 koním za všechny končetiny. Nejdříve jí vystřelí 1 končetina, potom druhá, třetí a i ta poslední. A tělo zůstane stát. Není to docela hovadina? S poslední končetinou by mělo odlítnout i tělo snad ne? Bohužel mě nebavilo víc takových scén... 4/10 = 40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký herec Robert Englund zažil svojich povestných pätnásť minút slávy, keď stvárnil ikonickú, kultovú horrorovú postavu Freddyho Kruegera v legendárnej sérii "Nočná múra z Elm Street". To bol absolútny vrchol jeho hereckej kariéry. Potom to už s ním išlo len dole z kopca. Ja, ako ortodoxný priaznivec horrorovej kinematografie, si ho však vážim, rešpektujem, a preto občas pozriem na nejaký ten film, v ktorom si zahral potom, čo odhodil masku Freddyho Kruegera. Väčšinou sú to nízko rozpočtové braky. Nedávno som zhliadol snímok "2001 maniakov" (2001 Maniacs), kde stvárnil úlohu starostu zapadlého mestečka Pleasant Valley plného vražedných šialencov, ktorí počas výročnej oslavy svojho mesta zmasakrujú krutým a zvráteným spôsobom skupinu nič netušiacich mladých turistov. *** ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tady se nedá hovořit v podstatě ani o filmu, spíše o sledu na sebe dost zvláštně navazujících scén, ve kterých nalezneme větčí či menší množství nelogičností. Céčkové vzezření snímku není ani škodu, když vezmeme v potaz, že postrádá jakékoli větší ambice. Jen zamrzí totální absence dramatického oblouku, což se nejvíce projeví ve scéně ve stylu "nevíme, co s hrdiny, tak je pošleme na průzkum okolí, ona se nějaká zápletka snad objeví". Český podtitul u DVD zní: "Scény, při kterých Vám bude tuhnout krev v žilách." Krev tuhnout bude, ale trochu jinde. Zvlášť, když jde o tak testosteronem přesycený "hororový" produkt. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama