Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

to je fakt.. hlavně měl Wick i supr vizuál, neskutečně našlapanej soundtrack a stylovou režii. mechanik má režii nezvládnutou a nic stylového nenabízí.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Lacike

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

A John Wick byl sice docela tupej, ale měl rozhodně jistou nápaditost, např. s celým tím klubem zabijáků. A svůj vlastní styl. Mechanik 2 je od pohledu na trailer jasná sračka :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Ja teda nechapem, ze tupy akcnak Mechanik 2 ti dokonale sadol a rovnaky tupy aknak John Wick je pre teba priemer.

A to iste sa tyka aj Waca.

Ste divni. :) 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Co z toho asi vznikne. :) Jednička byla tupý akčnák, kde se střílelo jako o žitot. Bylo to natočené dobře, to jo, ty průměrné a dobré 3* jsem dal, ale víc film nenabídl. Tohle bude asi podobné, ale rád bych se mýlil...

na příspěvěk reagoval Ouwen, Lacike, Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Este sa tam mohla objavit Trinity a bol by to dokonaly reunion Matrixu.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

ale neee.. tam byl ten hlavní šéf, wick furt po něm střílel a trefit ho nedokázal. měl s nim i poslední bitku, která byla směšná..

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

já jen doufám že akce bude tentokrát nápaditá a nebude se vařit z vody jak u jedničky.. a taky trošku logiky. né že bude kosit 500 lidí a záporáka netrefí po celej film.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ouwen

Mně se to líbí už teď víc jak jednička, mám pocit že by tam mohli dotáhnout celý ten koncept i tu nadsázku. A samozřejmě i ty parádní akční scény. A Neo a Morpheus :D

na příspěvěk reagoval Ouwen

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

takze aj Morphea - Laurence Fishburna - z Matrixu sa podarilo tuna zlanarit? Sak to je dobre 

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Třetí John Wick si našel padoucha

Třetí John Wick si našel padoucha

19.01.2018

John Wick 2 loni vydělal dvakrát tolik co jednička (88 milionů vs. 171 milionů), takže se logicky dočkáme třetího dílu. Studio Lionsgate už ho stihlo oznámit na 17. května 2019 a stoprocentně ho… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

John Wick se vrátí

John Wick se vrátí

30.05.2017

Dvojka Johna Wicka vydělala dvakrát víc než jednička (88 milionů vs. 166 milionů), takže není divu, že se plánuje trojka. Režisér Chad Stahelski stále neví, jestli znovu usedne za kameru, protože… (více)

Reklama

Reklama