Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor. Trochu mi to připomnělo sérii Saw. Parta lidí je zavřená v budově, ze které se musí dostat pomocí logických úkolů a kombinace vlastních dovedností. Úkoly jsou navržené přímo pro ně, ve smyslu, že odkazují na jejich životní zážitky. Většina herců není moc známá. Roztomilá Deborah Ann Woll tu hraje pro ni ne úplně typickou roli vojačky. Některé úkoly jsou vážně dost drsné. Jinak nejde o nic výjimečného. Končí to trochu otevřeně. "Já chci ven!" ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně zapůsobilo, i když opět jsem viděl hodně podobného a už od začátku je jasné že může přežít jeden nebo žáden, což je největší škoda. To že změníme způsob a úmrtí je sice pěkné ale někdy bych chtěl vidět že je i cesta aby přežily ostatní. Nápady na smrti skvělé, místnosti povedené a herci taky tak doufám že se třeba dočkáme i dvojky. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to působí, jak kdyby někdo okopíroval Saw a Kostku. Jen s tím rozdílem, že v době, kdy vznikaly tyto série, nikdo ještě neměl pojem o tom, co to vlastně taková úniková hra je. No a tak musím říct, že za mě dobrý. Ani ne horor, jako spíš thriller. Bavilo mě to. Možná i proto, že jsem v žádné únikovce ještě nebyl. A teď zrovna přemýšlím, jestli po tomto filmu vůbec někdy do nějaké půjdu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $57,005,601Tržby Celosvetovo $155,535,659Tržby za predaj Blu-ray v USA $612,044Tržby za predaj DVD v USA ║ Námet na thriller alebo horor ako lusk, len škoda že ten potenciál sa nedokázal lepšie využiť. Občas to trpí prílišnou banálnosťou, či ako že prekvapením, ktoré nedokáže skutočne dostať. Príde mi to tak ako taký rýchlo kvas. /60%/ ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Jako vážně se tolik lidí spokojilo s tímhle vykleštěným odvarem ze Saw, Cube a já nevím čeho všeho ještě? Fádní a tupá šlichta, která se postupně rozblemcává do řidší a zvětralejší břečky. V poslední třetině jsem už totálně rezignoval a závěrečná tečka mi nestála ani za pohrdavý výsměch. Dalších x pokračování, která v nejbližších letech dozajista vzniknou, si už vychutnejte sami. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)
  • Premiéra filmu byla v Polsku odložena, když v zábavním centru pro únikové hry zahynulo pět patnáctiletých dívek. (Duoscop)
  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama