Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Drsnější Pevnost Boyard pro zhýčkanou diváckou klientelu a v ní šest soutěžících o sympatičnosti pásového oparu. Bar vzhůru nohama byla po hříchu jediná světlá chvíle mezi hlušinou, která je přesně tak šetrná a sterilní, aby mohla zasáhnout masy a nespravilo by to, ani kdyby tam po dvaceti minutách vběhli chicagští hasiči a zavřeli to, protože účastnící nebyli řádně proškolení z BOZP a PO. Ten křečovitě podaný náznak pokračování s hrou na Lubitze je jako všechno? Žádní hadi a nasraný Samuel L. Jackson? Udělám s ním to, co jsem měl udělat s tímhle. Nechám si ho ujít.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další variaci na brutální Saw, ale film mě docela rychle vyvedl z omylu. Úniková hra je překvapivě chytrý a napínavý thriller o partě lidí, kteří bojují o život ve smrtící únikové hře. Film nejvíce překvapuje velice dobrými herci a dobře promyšlenými rébusy. Jako film na jedno podívání velice slušná podívaná. Pro příznivce Saw jedno upozornění, krev se zde vyskytuje minimálně a brutální úmrtí zde nejsou vůbec. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná, snadno zapomenutelná oddechovka, které velké plátno sluší. Na SAW samozřejmě nemá, Kostka byla mezi prvními, tudíž překvapení žádné veliké. Nejnapínavější je asi hned horkovzdušná trouba. Přesně podle zařazení - drama/thriller. Gore nula, mrazivá atmosféra nula, napětí místy. A vzhledem k rasové vyváženosti je třeba, aby jedna postava byla černá a druhá bílá (tedy černoch, pardon Afroameričan/ka a běloch). Řemeslně a technicky bezchybné, moc se mi líbil starobylý pokoj. Škoda, že devastace byla tak rychlá a bleskově sestřihaná. Oceňuji, že nedošlo na FF, byť se nabízelo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zajímavá varianta na první Saw (2004). Z Únikovek se docela již stává mainstream a bylo jen otázkou času, kdy to někdo zfilmuje. Mě osobně to bavilo od začátku do konce. Nebo spíš dokud, to bylo tajemné a postavy bojovaly o přežití. Ono netrvá to dlouho a šest postav je hozeno doprostřed hry, kde svedou boj se smrtí. Fakt je, že oproti Saw a jeho následovníkům chybí krev. Což mě upřímně vůbec nevadí, ale finále je pro strašně divné. Pointa celého filmu dle mě vyzní moc do ztracena. Což je škoda, protože první SAW je podle mě naprosto geniální a má geniální i pointu a závěr. Tady mě film bavil vcelku obstojně dokud nepřišlo finále. Herci nejsou moc známý a veskrze ani moc sympatičtí. Přesto jsem jim fandil. Escape Room mi dal přesně to, co jsem od něj chtěl. Nenáročný horor/thriller. (70 %) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Minos Escape Room zašle pozvánku šesti soutěžícím, kteří mají možnost vyhrát hlavní výhru deset tisíc dolarů. Komu z nich se podaří zdolat všechny nástrahy a dostat se do poslední místnosti... Je to taková variace na Saw. Divák může mít docela velký problém s tím, kde se děj filmu odehrává, protože nedokáže věrohodně přesvědčil o tom, že se vše skutečně stalo v jedné budově. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)
  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • Spoločnosť, ktorá vo filme vytvorila túto únikovú miestnosť, nesie meno Minos. Mínós je postava z gréckej mytológie. Bol to prvý kráľ Kréty, syn Dia a Európy, ktorý vytvoril na ostrove labyrint s príšerou - Minotaurom. (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama