Reklama

Reklama

The Head Hunter

  • USA The Head
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamelý lovec monštier (Christopher Rygh) žije uprostred lesa a čaká na to, kedy sa v blízkosti objaví ďalší netvor, ktorého by mohol zlikvidovať a vystaviť jeho hlavu vo svojom príbytku. Ženie ho túžba po strete so svojou vytúženou korisťou, monštrom, ktoré ho pripravilo o to najcennejšie, čo vo svojom živote mal. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak ono to úplně blbé není, ale středometrážní plocha by tomu seděla daleko lépe, víc by vynikla příroda, a také ty jednotlivé střípky, které nám tvůrci poskytují, abychom si sestavili sami celkový obraz. Ano, není tady v podstatě vidět ani jeden souboj, včetně toho zcela posledního, ale o ty tady jde až v poslední řadě. Mně se líbilo prostředí, možnost dešifrovat okolnosti (a dost možná přijít i na to, co za tím vším bylo ještě trochu dál, celou tu temnější stránku věci, náznaky tu jsou, ale nechci spoilerovat), vadila mi délka a případné větší zaujetí (nějak mne totiž ten film až tak nevtáhl). Ale blbý rozhodně není, má myšlenku, ale ta řežba démonů to vážně není. - EDIT: Jinak objektivně je to na 3 hvězdy, ale jednu přidám, když vidím to nepochopení tady. :-) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Chlap občas vyběhne z chatrče do lesa - střih - vrátí se s useknutou hlavou příšery a dá si ji do sbírky. Film bez scén, které měli být jeho podstatou, kořením, diváckou atrakcí. A taky dobrá ukázka, jak důležitou složkou filmu je atmosféra. Protože ta je tím jediným, na co se tvůrci s daným (ne)rozpozčtem zmohli a co se jim taky povedlo. Jakmile se pokusí alespoň náznakově přiblížit ke konfrontaci hlavního hrdiny s příšerama - že tu jednu jedinou částečně i ukážou - je to spíše k smíchu. [Sitges FF] ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si 2 roky odkládaného Head Huntera a ikdyž potenciál byl teda mnohem větší, tak úplně vyhozený čas to nebyl. Film má celkem slušný vizuál a pouze jednu postavu - věrohodného Vikinga s parádním brněním, který loví různé gobliny a trolly a jejich hlavu si poté pověsí doma na kůl jako trofej. Líbil se mi důraz na detaily a ikdyž se zde moc nemluví, tak film nestíhá nudit a to především díky štědré stopáži 70 minut. Nejvíc na celém filmu mrzí to, že souboje s monstrama tvůrci vůbec neukazují a to vzhledem k námětu je trestuhodné, ikdyž nebyl moc velký rozpočet mohli zde tvůrci hodit alespoň souboj s bandity, či jiným vikingem. Potěšil alespoň hodně nečekaný a nekompromisní konec. Kdo rád Vikingskou tématiku, či hru Skyrim, tak by mohl být spokojen. Příběh**, Akce* Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 6/10. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Unikátny, temný fantasy horor, ktorý som docenil až po druhom pozretí, kedy som už nečakal to, čo tam nebude a naplno si užil to, čo tam bolo. A fungovalo to kurevsky. Krásne natočená, atmosférická vec so zmyslom pre detaily, ktorá toho kvôli mikrorozpočtu síce veľa nechala off-screen, no to, čo ostalo on-screen je bezchybné a film má vďaka tomu svoju neopakovateľnú tvár. Čo je vždy lepšie než keby sa režisér napr. uchýlil k nejakému smiešnemu CGI. Teším sa na ďalšiu projekciu, je to zážitok. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu je to, jako by někdo natočil porno a neměl prachy na pichnu. A tak sledujete frajera, jak si lačně pulíruje čepel a s vervou popisuje, co za kulantní roštěnka mu leží na posteli, kterou nevidíte, jak má perfektní kozy a dokonalou prdel a co s ní za chvíli bude dělat. Pak si jakože dychtivě skákne mimo záběr kamery zapíchat a vy slyšíte jen jeho usilovné funění a orgastický barytonový chropot té údajné bezostyšné superkundy, načež se náš milovník houpavým krokem zkušeného ukáječe a se světáckým výrazem „tojsemjitokurvanandal“ vrací do obrazu a na kopí si unaveně nese napíchnutý umělý poštěvák z latexové kapesní vagíny … Ovšem co tahle partička amatéru dokázala téměř bez vindry uplácet s jedním Krakonošem, oháklým v best of nejbližší sběrna barevných kovů, s jednou unimochartčí, šesti gumovými hlavami Edýho, pravděpodobně čornutými v Dickinsnově budoáru, a scénářem, sestávajícím se doslova z 3x kurva, 8x tělo a 5x otče, to je absolutní atmosférický, dramaturgický a kameramanský skvost, který může odstřelit jen naprostý suchopárný kokot, postrádající jakoukoliv fantazii, co si bez ulepených stránek Hustleru ani nedokáže vyhonit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v malé vesničce Soutelo Mourisco v severním Portugalsku, kde žijí jen tři lidé. Další scény pak byly natočeny v Norsku a v Mammoth Lakes v Kalifornii. (bianci)

Reklama

Reklama