Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda se musí schovávat na moři. Deep se je pro zlepšení své psychiky pokusí polapit. Vztah mezi Butcherem a Hughiem se napíná a Kimiko se pokouší postarat o svého bratra. (FrankSusta)

Recenze (28)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů pokračuje. „Až tu budeme všichni hotovi, koupím ti pěkné, velké rodinné balení nejlepšího lubrikantu a budu ti lechtat koule, dokud mě nebudeš prosit, abych přestal, a i tak nepřestanu. Prostě nepřestanu,” reaguje Butcher jízlivě na zprávu, že média už vědí, že Vought podával Sloučeninu V dětem po desetiletí. V čemž má prsty Hughie se Starlight. Akcie společnosti závratně klesají. Stormfront dostává víc prostoru, což se Homelanderovi nelíbí. Cílem je bratr Kimiko, superterorista, jen je o něj zájem z vícero stran. Velryba moc fajn, ale (určitě budu v menšině) zatím to stejně jako minule krapet dře. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna, když jsem nabýval jistoty, že se třetí epizoda svým pomalým tempem a vcelku nezajímavými dialogy velice podobá předchozímu dílu, přihasili si to tvůrci s parádní akcí, jejímž vrcholem byl pro mě dokonalý taran a Hughie v roli biblického Jóba. Být tento díl svižnější od počátku, plná palba by ho neminula. 4*+ ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to venku. Skoro bych z toho proslovu Homelandera uvěřila, že je dobrej chlap! Čelisti v "Boys style" byly masakr :D a takhle děti se rodí malý velryby :D až na ten konec. Čekám velký průser... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadá to jenom mně, nebo 2. série plnohodnotně začala až tímto dílem? Už dlouho se mi nestalo, abych sledoval seriál a prosil, aby v něm většina postav umřela krutou a bolestivou smrtí. To se tady náramně povedlo. Stormfront je svině prvního stupně a začíná to docházet už i Homelanderovi. Konečně pořádný díl a výživný díl, kterému pomohla i výměna prostředí. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tady se začaly rozdávat karty na finále. Stromfront opět dostala trošku prostoru a využila ho bravurně. Druhá řada šlape. Bohužel teď musíme čekat a já se přitom těšil na pořádný binge. Co se dá dělat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Butcher chce vymeniť super teroristu za informácie o jeho žene. Sedmička je opäť kompletná. Stormfront si pomaly získava väčšiu popularitu ako Homelander. Prevedenie: Už som začínal byť skeptický, ale tento diel ukázal, že The Boys sú opäť späť. Paradoxne ma najviac baví to brutálne masakrovanie rýb v tomto seriály. Asi sa pôjdem dať vyšetriť. Stromfornt bude mega mrcha, už sa neviem dočkať. 98% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zas přiletěla epizoda The Boys, co mě uhranula po celé své přepálené stopáži a vrátila do pocitů, co mě svíjely v pilotu první řady. Kéž by tohle zběsilé tempo vydrželo nadále. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu vec s vorvanom som necakal. :) Stormfront nie je moc emocionalne zalozena devenka. Avsak vyradenie blondacika a dvihnutie jeho mandli ma svoj efekt. Konecne epizoda, ktora ma uroven bezneho dielu prvej serie, ale i tak. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že jsme se posunuli ze zašedlých sklepů někam na moře. Stále ale ta nevyrovnanost sil je zřejmá a jakékoliv střetnutí Bandy vs. superhrdinů působí směšně. Homelander by je, tak jak je ostatně postava navrhnuta, rozsekal již při první scéně. Pokud nemá zábrany hodit svého syna z druhého patra, zabít svou milovanou osobu, tak proč se furt smilovává nad Bandou? Čím více setkání bude, tím více debilně to bude působit. Stormfront nicméně překvapila. ()

Reklama

Reklama