Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou všechny díly Annabelle a musím říct že tenhle díl je možná nejlepší. Celá trilogie není nijak užasná ale tenhle díl má něco co oceňuji. A to je zábavnost. Jde vidět že se to nebere tak moc vážně a hlavně se neustále něco děje. Jasně je to hloupé a nic extra to k celé sérii nepřidá, možná bych řekl, že to je asi nejzbytečnější film celé "Conjuring" universe ale bavil jsem se docela solidně, ať už se objevil vlkodlak nebo samuraj. Nečekat sice nic extra je to prostě průměrný horůrek který je ale zábavný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto ruleta sa nám pred pár rokmi roztočila náramne. Obidva THE CONJURING zásahy a aj obidva rozprávky o milej Anabelke, boli ( teda aspoň pre mňa ) trefa do čierneho. S chybičkami síce, ale tie robí každý. Minuloročná Sestrička z Kramárov bola ale ( aspoň nie po stránke finančnej ), trochu cestou na trať, ktorú každý ovláda a pozná a nedala šancu tým divákom, ktorý sú trošku náročnejší. A tak som opäť čakal na ANNABELLE. Dočkal som sa, ale nie toho, čo som očakával. Aj táto panenka začína akosi vŕzgať a ako ultimatívny film z THE CONJURING UNIVERSE, je to skôr len prídavok, ktorý nemá dokopy čo ponúknuť. Horor to je, ale zrejme len pre tých, ktorý doteraz žiadny iný nikdy nevideli. ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Po příšerné jedničce a příjemné starosvětské dvojce jde o pomyslný střed. Má to pár silných okamžiků, ale jako celek to působí hrozně vynuceně. A nejvíc zamrzí ten NEVYUŽITÝ potenciál (to je ostatně problém všech Conjuring filmů, když nejsou od Wana), kdy ožijou všechny ty hrůzystrašné a zlem posedlé exponáty ze sklepa Warrenových, ale jinak neudělají lautr nic. Takový Carpenter v nejlepších letech by je nechal plenit město, Dauberman je nedostane ani ze sklepa. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další díl této slabé hororové série. Ta panenka prostě nemá na to, aby utáhla celý film i s přítomností známých jmen. Atmosféra i lekačky jsou nic moc a jsou předvídatelné. Celé se to odehrává v domě Warrenových. Jejich dcera Judith zůstane doma se svou chůvou a s její kamarádkou. Ta nechtě vypustí Annabelle z vitríny a duchové se začnou činit. Ještě je tam drobná romantická zápletka. Samotné poražení panenky mi přišlo dost snadné... "Je to všechno tvoje vina!" ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Spin-offy Conjuringu v podstatě jen dření značku (poptávka tu je) a nikdo od nich zásadně dobrý film nečeká. Nejpopulárnější Annabelle se ještě pořádně nerozhodla, jestli půjde cestou prequelů nebo sequelů (očekávám, že nevyhnutelná čtyřka půjde opět do minulosti), nicméně na její třetí díl mám v podstatě jen slova chvály. Sice se tu ve velkém replikují situace už mnohokrát viděné, ale jednak vizuálně se je stále na co koukat a jednak se tu překvapivě drží dobře atmosféra s přemírou lekaček, hlavně tedy v závěrečném aktu. A navíc je tu můj oblíbenec Patrick Wilson, který zkrátka nikdy nezklame. Pro otrlé zřejmě žádný extra objev, slabší povahy se jistě budou klepat strachy víc než například u loňské Sestry. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Když Judy sedí u televize a jí pizzu, nemůže najít ovladač, který hledá, protože se televize začala sama ovládat. Tato situace se objevila i ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (poliivka)
  • Trailer obsahuje scény, ktoré sa do finálneho strihu nedostali. (EvilMatus)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama