Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

verbal 

všechny recenze uživatele

Americkou Jolandu, prefíkanou podvodnici a vyhlášenou lakovačku slaboduchých požíračů horkých psů, babu Warrenovou, si vzal konečně čert a právě ji někde multiotvorově píchaj démoni rozžhavenými borovými šiškami. Tudíž bylo potřeba narychlo uplácat nějakou tryzničku. A povedlo se na výbornou. Řitní zvonek zacinkal potřetí a je to vskutku až ďábelsky nudně mučivé, démonicky otravné, čertovsky tupé, pekelně rychlokvašné a nutí to diváky slzet. Zoufalstvím. Nedivil bych se, kdyby po tomhle ve státě Konektikokot vzrost počet sebevražd umlácením se skřípajícími dveřmi, způsobených akutními melancholiemi ze zhlédnutí unylé řídké sračky, načež by film prohlásili za prokletý, uzavřeli do, pro sichr šest set šedesát šestkrát vysvěcené, hrobky svatého Pederasta a tu s vážným xichtem otevřeli až při natáčení strašlivého rebubůtu Return of Análbell 3 - 22:15 po zhlédnutí pojdeš. A tak velcí a ostřílení exogenitálové, spiriparazitisti a psychomédia, manželé Králíkárnovi, nechají svého divného fakana samotného doma, přičemž mu ostříleně naservírují klíče od své sbírky podvodných cetek k vydělávání na mentálech, což samosebou vede k okamžitému vypuštění cigánské barbíny z její kóje. Následuje jako obvykle strachy téměř nevydržitelných 100 minut jejího samovolného děsuplného přemísťování z obýváku do kuchyně a zpět, doprovázených hrůzným vrzáním nenamazaných pantů, do čehož bezcílně pobíhají tři nesvéprávné nezletilé piče a piští, než je konečně napadne zavřít toho Čakyho zpátky do výběhu a to martýrium ukončit. I když jim do toho na chvilku přiblble zabubají samurajské brnění, vlkosvrab a Trepifajxl, myslím, že například takové Teletabís bylo daleko strašidelnější. Vzhledem k dosavadnímu vývoji očekávám, že další inovativní díl ze sklepní vetešnické Králíkárny bude o té démonem posedlé, hnusné plyšové kolotočářské opici, která bude jen dvě hodiny v kuse urputně třískat k prackám přišitými činely. Čirá hrůza! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou všechny díly Annabelle a musím říct že tenhle díl je možná nejlepší. Celá trilogie není nijak užasná ale tenhle díl má něco co oceňuji. A to je zábavnost. Jde vidět že se to nebere tak moc vážně a hlavně se neustále něco děje. Jasně je to hloupé a nic extra to k celé sérii nepřidá, možná bych řekl, že to je asi nejzbytečnější film celé "Conjuring" universe ale bavil jsem se docela solidně, ať už se objevil vlkodlak nebo samuraj. Nečekat sice nic extra je to prostě průměrný horůrek který je ale zábavný. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě je pořád dvojka nepřekonána a i když další Annabelle není špatný film, rozhodně není ani nijak moc dobrý. U dvojky jsem míval mírná mrazení na zádech, ale tady se nic takového nedostavilo a přišlo mi to už hodně na sílu ukutané. Fanoušci by nejspíš měli vyrazit do kina, ale rozhodně nečekejte nadšení. Spíše film na jedno skouknutí, o kterém za dva dny nebudete ani vědět. Na tu chvíli to však stačí. Rozhodně je ale lepší než loňská Sestra. To bezpochyby. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, má to své silné momenty a místy příjemně nepříjemnou atmosféru. Jen je škoda, že při každém nájezdu na skvělou, hororovou, masáž, to celé hodně povolí, uvolní napětí a už se nepodaří vrátit se zpět do rozjetých kolejí. Ještě trochu víc přitlačit na pilu u všech těch ,,lekacích" scén ( jako tomu, kupříkladu, bylo v hodně povedeném, druhém, dílu ) by tomu vážně slušelo. Jinak to je ale příjemně koukazelné. 3,5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I třetí Annabelle je po vizuální a řemeslné stránce nadprůměrně pohledný horrůrek... pro děcka. No právě že opět pro děcka. A s děcky, staré Warrenovy totiž téměř neuvidíte, v hlavní roli exhibuje holčičí trojlístek. Jsou celkem fajn, ty slušné bílé středostavovské maloměstské slečny, a i ta původně nesympatická bruneta se nečekaně projeví jako milá dívka, které se jen mocinky stýská po jejím mrtvém dédym. Ovšem způsob "strašení" je zhruba stejný model jako Špílbergovi Poltergeisti, takže pro horrorového diváka docela otravná nuda. "Chci tvou duši, dej mi tvou duši, buhůůůhehehe...", asi tak. Ale je tam pár lekaček, hýbají se předměty, ozývají se všelijaké hrozivé zvuky, holčičky třeští oči, ječí a děsem se jim chvěje hlas, takže diváci do 12 let a staré babky si u toho budou jistě strachem učůrávat do spoďárů. Ale nic se nebojte, stačí zarecitovat Otčenáš, zamávat trochu krucifixem a bude to v poho. A cukrkandlový konec vám jistě vyloudí na tváři šťastný úsměv. Ufff. Příště prosím trochu dospělejší level, děkuju. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se od 15. října do 14. prosince 2018 v Kalifornii a v Georgii. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama