Reklama

Reklama

Kobiety mafii 2

  • angličtina Women of Mafia 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu Kobiety mafii režiséra Patryka Vegy, kdy se znovu setkáváme s mnohými charaktery, které jsme potkali již v prvním díle. Tentokrát se děj točí okolo pašování tuny kokainu do Polska z Kolumbie. Hned v přístavu jsou však drogy zabaveny a všem je jasné, že v celé dodávce je namočený ještě někdo, kdo chce vydělat peníze na úkor ostatních. Rozjíždí se pátrání, které bude stát mnoho životů a které bude mít nakonec jenom málo vítězů. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Plytká stupidita, snáď ešte väčšia ako jednotka, Patryk tu už naplno pustil uzdu svojej fantánzií. Ale ja som sa bavil extrémne, všetky tie dialogy v angličtine sú totálne brilantné a pri scéne s medveďom na bicykli ma regulérne objebalo. Oproti jednotke ide podľa mňa ešte viac o absurdnú komediu ako o nejaký akčný film, strašne veľa vecí tu nedáva absolútne žiadnu logiku, celému filmu chýba v podstate nejaká základná kostra a je to ako keby len zložené z nejakých bláznivých gangsterských historiek z Poľska v 90. rokoch, ktoré spolu ani nejako nesúvisia. Neškodná blbostička, ale ako vravím, zabaví...Trojku už ale asi nie Patryku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega a jeho šílená gangsterka z prostředí drog a mafiánů nejhlubšího zrna dostala pokračování a je to opět parádní jízda, která v zahraničí sice zůstala nepochopena, ale našincům se naštěstí líbí. Agnieszka Dygant chystá největší pašovací akci, která kdy v Polsku proběhla a spaktuje se s Mexickým kartelem, ale né vše jde podle plánu a začnou padat hlavy. Film má dobré tempo, zajímavé postavy, občas zabaví buranský humor a především si zaslouží chválu samotné Gore, kde mi příjde, že Vega je takový Tom Savini a servíruje hodně nekompromisní scény, na které se nekouká dobře i těm otrlým ( detailní rozporcování motorovkou, vrtačka v koleně, či broušení zubů pilníkem patří snad k nejbrutálnější scéně, co jsem kdy viděl!!). Pokud ste viděli předešlé filmy Patryka Vegy a sedí Vám jeho styl zaručeně se Vám bude líbit i tohle. 8/10. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uříznu ti koule, Javiere. A přinutím tvoji ženu je sníst. A pak ji opíchám. A pak jí opíchají ostatní. Potom, co ji ošuká můj pes. A moje kočka. Dokonce i blechy z mý kočky ji ošukaj." Tak šťávu by to mělo. A taky by to mělo holky, který vědí, že co je potřeba zabít, se zabije, co je potřeba vykouřit, se vykouří, co je potřeba ukrást, se ukradne a když je potřeba uříznout ptáka motorovou pilou, tak v tom nevidí problém. To je všechno v pořádku, protože to je naprosto v duchu prvního dílu. Problém je v tom, že je tam moc vaty s dementní Annou a o dost míň touhy vědět, jak to bylo dál. Ale pokud by třeba Daria vyjádřila nespokojenost s mým hodnocením, tak ho zvednu, protože nechci provrtat koleno, upilovat zuby pilníkem a snad ani ten sex. Já se jich totiž bojím. To jsem se ale chlapsky přiznal. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega má talent na to, aby si klidně prosadil v Hollywoodu, o tom vůbec nepochybuji, ale musí krotit sám sebe. Tady začal honit příliš mnoho zajíců a to nejen , co postava to příběh, ale dokonce i žánrově od mafiánky, přes politcký thriller až po komedii (medvěd) . Samozřejmě so skvěle vyhrál se závěrem a pokud se Patryk bude soustředit na klíčové postavy v jednom příběhu nemůže se dočkat dalších mafiánských holek. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská gangsterka z dílny Patryka Vegy už není tak strhující akční jízda , hlavně ji brzdí linka Anny propuštěné z krimu, ale já jako fanoušek jsem dostal něco, co v českém filmu asi nikdy nenajdu: lokace Kolumbie, Polsko, Německo, Maroko auťáky: lamborghini, ferrari, bentley ostatní dopravní prostředky: jachty, čluny, vrtulníky a to vše v akci: hromadné bouračky, střílečky, bitky, brutální mučení a odvážná erotika. Možná že Vegovi filmy nejsou 100%, ale filmovým pestrým zážitkem jsou absolutně. PS: Za mne famózní kaskadérská akce bouračka policejního auta ze srázu v Kolumbii ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • V čase 1:38:33 si lze všimnout kamery. (Kudly4)
  • Film byl natočen ve Štětíně, ve Varšavě a na dálnici „Berlinka“ (Polsko), ale také v Německu, Španělsku, Dubaji (UAE) a Kolumbii. (macot)

Reklama

Reklama