Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (419)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čtvrt století zpátky se Van Damme s účesem uříceného německého pornoherce také stal z kořisti lovcem a nebyla tam jiná woole, než nabídnout přiměřeně pitomou akční prostotu. A nyní? Krvavá nevěsta v chorvatském Arkansasu musí přijít i se sociálně-politickým komentářem, při kterém si setsakramentsky dává pozor, aby vlastně nic nekomentovala. Pozérská atrakce s postupným odpařováním zábavné náplně.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Málem mě trefili!"„Pic."„Prsk." Úvod má pěkný rozjezd a scéna s bednou je napínavá. Ještě benzinová pumpa drží se začátkem krok, vlak, no a potom se to začne rozplizávat. Sběrný tábor pro imigranty - proč? Čekal jsem akční jízdu, nadupaný survival, dechberoucí úprk o život. Místo toho se hlavní postava Crystal promění v Ramba, co má za sebou misi v Afghánistánu, a jde se všemi zatočit. A protože od třetiny je děj dosti předvídatelný, tak se velká překvapení nekonají. Absolutně nejhorší scénou je ženský souboj. Nemohu si pomoci, ale byl tak komický, že jsem měl co dělat, abych nevybouchl smíchy hned zkraje. Jo, jinak hezké podříznutí krčku, rozstřel hlavy, roztržení granátem a dojde i na střeva ven, jenže mi to nějak nestačilo. Mé očekávání vyšumělo jako levné šampaňské. Nemůžu říci, že bych se nudil, ale odvaz se nekonal. Alespoň to prase mohli víc zmasakrovat... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To co zprvu vypadalo jako nudný a laciný battle royale kdesi na louce, se velmi brzy změnilo v něco nesmírně originálního a především totálně nepředvídatelného. Zařazení mezi horory je zde absolutně mimo. Jedná se o naprosto čistokrevnou komedii s prvky velmi milé společenské satiry, která je velmi aktuální a pojednávající o tom, kterak partička znuděných konspirátorů stvořila monstra lačnící po jejich konspirátorské krvi. Za mě spokojenost. Krátká a příjemná oddechová komedie plná šílených lidí na obou stranách barikády. Nechybí několik vtipných vražd, ba dokonce bizarních momentů. Kolikrát je to dokonce bizarnější než pohádky doktora filosofie Ivana Bartoše o tom, kterak v mladších žácích zřezal o 10 let mladšího Krpálka. [70 %] ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Místy vtipná satira, co se celkem odvážně strefuje do problémů současné Ameriky, jindy trapná a poměrně levná záležitost, kterou jen korunuje vyloženě bizarní herecký výkon jinak sympatické Betty Gilpin. Chápu, co tím chtěli autoři říct, jen mě bohužel nepřesvědčil způsob, jakým to (ne)zvládli. 5/10 ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vzdálená přeliberalistická společnost, ve které je vše politicky nekorektní, což vede v lov lidí. Paradox zabíjí absurditu stejně tak jako choreografie týhle holomajzny, ve které vítězí špatně vybraná lovná bytost, který je shodou okolností strašně moc dobrá vojanda se zkušenostmi z Afghánistánu. Au, moje oči. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)
  • Na konci filmu, než Crystal (Betty Gilpin) a Athena (Hilary Swank) začnou bojovat, se Crystal zeptá: „Budeme i nadále poslouchat Beethovena, nebo se na to vrhneme?“ Hudba v pozadí pochází z Mozartova klavírního koncertu, není to Beethoven. (biker)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Louisiana a trvalo od 20. februára 2019 do 5. apríla 2019. (MikaelSVK)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama