Reklama

Reklama

Loki - Season 1

(série)
Trailer 1
USA, 2021, 4 h 47 min (Minutáž: 42–53 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Režie:

Kate Herron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Derek Russo, Erika Coleman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ihned poté, co se zmocní Teseraktu, je Loki zatčen Úřadem časových odchylek (TVA). Poté, co spatří svou předpokládanou budoucnost, se Loki pokusí uprchnout, ale je znovu dopaden. TVA ho naverbuje, aby pomohl odchytit zběhlou Lokiho variantu, která působí potíže. Společně s Mobiusem a B-15 pak vyšetřují apokalyptické události, zatímco odhalují tajemství ukrývající se ve zdech TVA. (mikki089)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (111)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě neuvěřitelně promrhaný potenciál. Zatímco první tři díly dávaly nějaký smysl, tak další dva byly spíše parodií na Alenku v říši divů versus Zemi Ozz a poslední díl snad vypotil někdo, kdo si dal před tím pořádnou porci lysohlávek. Škoda tak dobré myšlenky, kterou tvůrci proměnili v naprosto zbytečnou záležitost, kterou ani Tom, hrající jak oživot nedokázal zachránit. Za mne 50% s odřenými rohy. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Celkem mě překvapuje, že Loki ještě stále není černý homosexuál! Je to prostě jen levná, politicky korektní sračka! Tenhle seriál považuji za zklamání roku, stejně jako tomu bylo nedávno u poslední série Vikingů (2020) a nebo předtím u Hry o trůny (2019). PS: Pokud by měl někdo zájem o podrobně rozepsanou analýzu tohoto díla nechť si přečte moji obšírnější recenzi (viz odkaz). ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne niečo od Marvel čo nejde podľa zaužívaných šablón. Aj keď sa zdalo, že postava Lokiho je už vyčerpaná, prišiel tento seriál, ktorý ukázal, že tomu tak nie je. Príbeh je veľmi fajn, postavy a chémia medzi nimi je super (najmä Owen Wilson ) a hlavne ten soundtrack som si strašne užíval. Jediné mínus by som dal za akčné sekvencie, ktoré boli v niektorých scénach až moc prestrihané a neuhladené, napriek tomu som sa bavil a toto mínusko odpustím, keďže na tej akcii to vôbec nestálo. Seriál, na ktorý som sa moc netešil ma veľmi zaujal a aj keď sa zdalo, že nebude mať žiadnu váhu, zavážil dosť a otvoril cestu do neprebádaných zákutí. 9/10 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení prvního dílu jsem chtěl dát rovnou 5*. Takový nástup se jen tak nevidí a Loki byl prostě perfektní. K tomu mě překvapil Owen Wilson, pro kterého to byla asi jedna z nejlepších roli kariéry. Pak se to ale nějak zbytečně natahovalo, prekombinovavalo a na konci pátého dílů jsem si říkal, že dám hvězdy 4. Pak ale přišel díl šestý , který totálně pohřbil celou sérii. Dlouhý monolog ochránce času mě totálně uspal. Ve finále je tenhle seriál naprosto zbytečný a naprosto o ničem. Komu nebyl Loki sympatický, ať se na to ani nedívá. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak natěšený na Lokiho jsem dlouho nebyl, všichni říkali že je to pecka, nejlepší MCU seriál apod. No a nakonec je to jen průměrný seroš, který nesahá WandaVision ani po kotníky. Minimálně z 1. série mám takový názor. Avšak věc, kterou musím pochválit jsou dialogy mezi Lokim a Mrbiem - Owen Wilson byl skvělá volba. Tom Hiddleston mi nepřišel ničím zajímavý ani v Thorech či Avengers, tudíž jeho nemastný, neslaný výkon se přenesl i do seriálu a vychvalovat ho tu asi nebudu, moc mi nesedí, ale ostudu neudělal. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (68)

  • Ve scéně, kdy je Loki (Tom Hiddleston) předveden před soud, můžeme vidět nástěnnou malbu s obrazem skupiny lidí. Muž vpředu vypadá jako mladý Stan Lee. (Kubaaa97)
  • Logo a jméno společnosti Roxxcart je velmi podobné logu a jménu společnosti Roxxon, známé ze seriálu Agent Carter (od r. 2015). (MrMartinTm)
  • Při scéně přechodu mezi povrchem a úkrytem je možné si v zemi všimnout také Thorova kladiva Mjölnir. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama