Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Včera jsem v recenzi na V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz napsal, že mám rád filmy o démonech, ale ne o satanistech. A pic! ... dnes jsem si pustil tento film. Asi karma. Jasně, velmi často se nedívám na obsahy a téměř nikdy na trailery. Prostě mám náladu na horor, který není špatně hodnocený, tak se na něj mrknu. Anything for Jackson sice klasicky pitomý film o satanistech není a vlastně je prvních třeba dvacet minut hodně slušných. Jenže s každou přibývající minutou ubývá napětí i originalita. Jen z pouhé zvědavosti, jestli z tvůrců nakonec přecejen nevypadne nějaký ukrutně dobrý konec, jsem to dokoukal. Ale byl jsem odměněn pouze závěrečnými titulkami...ty byly mimochodem jednou z mála nečekanou věcí. Takový rychlý závěr si mohou dovolit filmy, které mají předpoklad pro pokračování, nebo jsou obsahově tak vymazlené, že mohou diváka poškádlit volnou interpretací. Recenze už píšu vcelku dlouho, takže nebudu kritizovat jen proto, že jsem si vybral špatný žánr. Krom první čtvrtiny filmu, ještě velmi oceňuji výběr herců...snad s výjimkou těhule a samozřejmě snahu udělat trochu jiný horor v žánru, který už mi nejspíš nemá co nového nabídnout. Další neurážející, ale současně nic nabízející položka v obřím seznamu TV produktů. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Od tých neznámych noviniek veľa nečakám, ale toto ma celkom príjemne prekvapilo. Postarší párik unesie tehotnú ženu, aby pomocou satanského rituálu oživili svojho mŕtveho vnuka, ale vymkne sa im to spod kontroly, pretože sa uvoľní tých démonov trochu viac a čoskoro im v dome začnú pribúdať mŕtvoly. Atmosféra je miestami celkom strašidelná, zjavenia zapôsobia, dokonca aj nejaké gore či pekné masky sa nájdu. Herecky solídne s výnimkou figúrky toho ryšavého satanistu, ktorý svojimi výrazmi pôsobil viac debilne ako vážne. Lepší priemer si však film určite zaslúži. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Geniálne nápady. Kludne za ne hviezdu a pol pridám. Produkcia to musela byť lacná a filmografia režiséra je jeden veľký facepalm. V daných podmienkach to pravdepodobne lepšie nešlo. S kvalitnejšími hercami a v réžii Derricksona alebo Astera, s poriadnym rozpočtom, zapamätatelným hudobným motívom a fotogenickejšími filtrami, mohlo ísť o jeden z miľníkov žánru. Béčko roku a ak si nejaký tohtoročný film zaslúži mainstreamový remake, tak je to tento. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bromazepamum ketazolam avizafon multidosis! Tak přesně tímhle zaklínadlem z odborné středověké publikace Malleus aptum jsem se jednou snažil vyvolat pekelníka, který by oživil mé dávno mrtvé iluze o tom, že lidi ve skutečnosti nejsou až takové kurvy. Byli, a i přes mohutné vyvolávání se na mě ten rarach těžce vysral, asi zrovna někde prcal Vetchého, a já skončil na oddělení klinické démonologie, kde ze mě museli enormními dávkami mámtovpičismu vymítat nechuť vegetovat. Taky mi dost pomohlo, že jsem tam tenkrát potkal Ježíše. Měl mastné vlasy, mykotické nehty, vyhnité zuby, od hřebíků rozpíchaná předloktí, smrděl, pořád po někom somroval cigára a bez přestání nesouvisle blábolil o tom, že nás jeho fotr jednou všechny spasí, jen co on prý konečně sežene dostatek receptů na pseudoefedrin. Mě tedy spasil. Když totiž narazíte na někoho, komu jebe doopravdy, uvědomíte si, že jste na tom mohl být ještě daleko hůř, tak nějak se nad všechno racionálně povznesete a duch už nikdy nezvítězí nad hmotou. To tadyhle slizký dědek s cáklou bábou evidentně objevili daleko účinnější manuál, hned vyplnili přihlášky do mnohem progresivnější reanimační církve, Belzebub vykouk na první dobrou a z hmoty si udělal karboše, které dost ulpívaly mezi zuby, zatímco Ježíš celou dobu jen někde lhostejně squatoval. A je z toho peckovní, neotřelý a atmosférický kanadský bizárek, který satanžel kapku degradovali zjevně bezradným závěrečným myslomrdem. Trochu škoda, nicméně i tak pořád kulantní nadstandard, a Justýna Gé Pije určitě budu i nadále šmírovat. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Spíš náhodou než cíleně v poslední době narážím na satanistické horory.  Po klasickém Night of the Demon se vydávám do Kanady na podivné setkání s dvěma staršími lidmi a jejich vírou v Pána Zla.  Drsná příchuť černého humoru, parádní strašení a překvapivě nejednoznačné završení jinak zcela přímočarého koketování s pekelnými silami, tak by se dal charakterizovat tento velmi zdařilý příspěvek do početné rodiny ďábelských hororů.  Zejména pak to strašení mě tu potěšilo, bubáci se totiž opravdu povedli a tohle bych svým odrostlejším výrostkům na rozdíl od mnoha známých wanovštin  nepustil, nechtěje tedy několik prořičených nocí či vyššího účtu za elektřinu díky rozsvíceným světlům. Ano, takto má vypadat pravý horor a ne , že by i mně ostřílenému mazáku nenaskočila místy minimálně husí kůže. Na své si pak přijdou i uctívači krvavých kultů, hororem zcela nepolíbený režisér se totiž nebojí ani brutálnějších scén a  ten některými  kritizovaný nejednoznačný (otevřený?) konec za sebe spíš kvituji, nemusím mít vše vždy na stříbrném podnose, byť svou představu o vysvětlení mám.   ?spoiler?: Zbývá pět dnů do pekla na Zemi... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno