Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Kienast 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, takové to nečekáš nic a dostaneš víc. Samozřejmě není to perfektní (pomalé tempo, podivný "kámoš Ian" a nepřehledný závěr), ale ta atmosféra a všichni návštěvníci z očistce jsou velkým kladem. A já ty již zmiňované nedostatky rád odpustím. 7/10 P.S.: Pavoučí afroameričan s igelitem na hlavě se právě dostal do TOP 10 Bubáků, který nechci najít pod postelí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Silent Hill v rodinném domě obstarožního manželského páru, který satanistické rituály drží v rukou stejně pevně jako Alenka Schillerová český státní rozpočet.. Samo si to škodí žánrovou nevyhraněností a pokulhávající návazností jednotlivých scén, nicméně kontrola sněhové frézy, přehnaná péče o dásně či pár posledních minut přijdou s požadovanou intenzitou a povedla se i castingová volba mužských představitelů, jejichž tváře nejsou zrovna ze žurnálu. Klobouk dolů, že to celé spíchli za 250 tisíc dolarů. To vypadá na smlouvu s ďáblem.. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vôbec som nevedel, čo mám od tohto filmu čakať. Rozbiehal sa pomaly, chvilku mi trvalo zorientovať, čo sa to tam vlastne deje a keď som na to prišiel, tak to bola ťažká nalož panoptika monštier. Utkveli mi hlavne v pamäti, tá tetula zo zubnou niťou a černoch s igelitom. Masky boli vydarene, gore hlavne pri snežnej fréze tiež a herci boli ukážkoví. Atmosféra bola vynikajúca i keď som tu nejako nepostrehol lakačky, ktoré mi tu, ale ani nechýbali. Všetko to ešte zvýrazňovala úchvatná kamera, ktorá mala zmysel pre detail. Len príbeh nebol moc originálny, ale zato bol špičkovo prepracovaný. Určite jedna z najlepších ducharin tohto roku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V zahraničí velmi chválený a mnou doteď přehlížený horor je ve výsledku příjemným překvapením, který se určitě dá zařadit k tomu lepšímu. Příběh se zaměřuje na starší pár satanistů, kteří unesou těhotnou ženu a pomocí zaklínačské knihy se pokusí vložit ducha jejich mrtvého vnuka do nenarozeného dítěte, ovšem těch duchů omylem vyvolají víc než chtěli. Film má sice pomalejší tempo, lekačky absentují, ale atmosféra je výborná, zjevení jsou hodně nepříjemné ( scéna, kde si duch zubní nití odtrhává zuby byla perfektní) a líbil se mi i pokřivený černoch s igelitem na tváři. Chválím masky a nečekaně slušný počet mrtvol, což je v duchařině u mne vždy vítané. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Včera jsem v recenzi na V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz napsal, že mám rád filmy o démonech, ale ne o satanistech. A pic! ... dnes jsem si pustil tento film. Asi karma. Jasně, velmi často se nedívám na obsahy a téměř nikdy na trailery. Prostě mám náladu na horor, který není špatně hodnocený, tak se na něj mrknu. Anything for Jackson sice klasicky pitomý film o satanistech není a vlastně je prvních třeba dvacet minut hodně slušných. Jenže s každou přibývající minutou ubývá napětí i originalita. Jen z pouhé zvědavosti, jestli z tvůrců nakonec přecejen nevypadne nějaký ukrutně dobrý konec, jsem to dokoukal. Ale byl jsem odměněn pouze závěrečnými titulkami...ty byly mimochodem jednou z mála nečekanou věcí. Takový rychlý závěr si mohou dovolit filmy, které mají předpoklad pro pokračování, nebo jsou obsahově tak vymazlené, že mohou diváka poškádlit volnou interpretací. Recenze už píšu vcelku dlouho, takže nebudu kritizovat jen proto, že jsem si vybral špatný žánr. Krom první čtvrtiny filmu, ještě velmi oceňuji výběr herců...snad s výjimkou těhule a samozřejmě snahu udělat trochu jiný horor v žánru, který už mi nejspíš nemá co nového nabídnout. Další neurážející, ale současně nic nabízející položka v obřím seznamu TV produktů. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama