Reklama

Reklama

Výbušnej koktejl

  • Francie Gunpowder Milkshake (více)
Trailer 1

Sam (Karen Gillanová) bylo pouhých 12 let, když ji její matka Scarlet (Lena Headeyová), elitní vražedkyně, musela opustit. Sam byla vychována nelítostným zločineckým syndikátem, pro který pracovala její matka. O patnáct let později se Sam vydává v matčiných stopách a stává se nemilosrdným, efektivním a loajálním zabijákem. Když se však riskantní zakázka zvrtne, musí volit mezi loajalitou k organizaci a ochranou života nevinné osmileté holčičky Emily (Chloe Colemanová). Po odmítnutí mise má jedinou šanci na přežití: znovu se spojit se svou matkou a jejími nebezpečnými kolegyněmi „Knihovnicemi“ (Angela Bassettová, Michelle Yeohová a Carla Guginová). Tři generace žen spojí své síly v pomstychtivé válce proti těm, kteří by je mohli připravit o všechno. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

choze 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce to není marné, tam řemeslo i nějaké ty fajn nápady jsou. I když to, že první akční scéna přijde až po půlhodině, je krajně nemilé, respektive neodpustitelné. Byla tu i snaha o sexy vizuál a obsazení je super. Leč Gillan, kvůli níž jsem se na to koukal, mě tím svým permanentně retardovaným výrazem rychle otrávila, stejně jako nezáživný děj, nudné dialogy a nezajímavé až iritující postavy knihovnic. Škoda, trajler působil tak sympaticky. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Ženská verzia Nobody-ho, ktorá trpí presne tými istými mínusmi ale aj štýlovými plusmi. Avšak Nobody mal aspoň hercov, ktorý vedeli nielen hrať ale aj filmovo predať akčné scény. A to je pri týchto akčných jedno hubkách najdôležitejšie. Naozaj som nečakal, že Nebula zo Strážcov Galaxie (tam bola perfektná) bude bez tony make upu, až také herecké ako aj akčné drevo... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi nějakej odkaz na starší filmy. A vlastně i hudební složka je dost alternativní podivnost. Film ovšem má velmi slabej příběh odehrávající se skoro celej jak u nás říkáme na Kavčákách, a mě to prostě vůbec nebralo. Samostatnou kapitolou jsou ovšem herečky, a to zejména Karen Gillan. Toporná, absolutně se do role nehodící. Konec byl vysvobození. 30%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně rychle se to začalo zajídat, což zamrzí. Navíc se to například s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem nemůže vůbec srovnávat. I třeba Ava s Jessicou Chastain byla příběhovým brakem, ovšem s několika velmi slušnými akčními scénami. To tenhle americko-francouzský tým nabídnout nemůže. Stejně jako zajímavé postavy nebo snad herecké obsazení. Ani to výsledek nezachrání. Karen Gillan je sice sympatická, ale nemůže se opřít ani o scénář, ani o nějakou nápaditou akční choreografii. A parťačky jí kryjí záda jen občas. Celkově to chce být hrozně barevné a stylové, ale nakonec je to bez energie, tempo drhne, akce je po počátečním vizuálním „opojení“ sterilní. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Už vám někdy nařezala zrzka s pandovským kufříkem v ruce? Ne? Vždycky je něco poprvý. Jak jen popsat tento film? Feministické akčni porno? John Wick v sukni? Teda v sukni zrovna ne. Kačka totiž nosí kalhoty, dlouhý kabát a fešný klóbrc, který později čenžne za boulingovou budnu, aby seřezala kdejakou mužskou kun… Taky používá véčko, místo Mustanga řídí Poršáka a nakopne každého ptáka. Když jí chlap nasere, tak před ní bude klečet, prosit a brečet. Spousty drsných hlášek, kulek, zpomalených záběrů, kopanců a krve… Tak proč to sakra nefunguje? Asi chyba někde bude. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama