Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (287)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný horor, bez přízviska Halloween a s trošku větším nadhledem, docela slušné béčko ;-) (čekal jsem o hodně větší hrůzu podle hodnocení) Old School se vším všudy. Největší „chyba“ je totální neúčast M.Myerse. Hudbá je skvělá, jak už bývá zvykem, z těch dílu Halloweenu které jsem prozatím viděl, i zde je opět hodně chytlavá, povedená a účinná. Taky při reklamní znělce z maskami mě znělka hodně zaujala a snad ani nešla vybrat lepší. Celkově slabších 5/10* ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak nebýt té známé hudby (která je stále výborná) a názvu, tak bych vlastně ani nevěděl, že se jedná o pokračování této nyní již mnohadílné hororové série. Ve filmu NENÍ žádný Michael Myers (ani jemu podobný vrah), takže bych tento třetí (a dle hodnocení na ČSFD zatím nejhorší) díl nazval nekanonickým. Téměř nic v tomto filmu nefunguje, ale musím mu uznat dvě věci. Za prvé: Těch pár vražd a zabití docela stojí za to. :) Za druhé: Ti "posluhovači" Cochrana (a vůbec celé městečko Santa Mira) byli docela strašidelní. :P Jinak se ale jedná o dementní horor s některými "vymazlenými" nelogičnostmi. Jako zajímavost bych uvedl to, že vyhlašovatelku zákazu vycházení a telefonní operátorku namluvila Jamie Lee Curtis. Jo... a naprosto šílený "mozkojeb" je reklamní song Silver Shamrock. :D ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je to trash na entú, to bez pochýb. Ale vyčítať filmu, že vytvára iné univerzum, keďže Mike minule akože teda naisto zomrel, je nespravodlivé. Odhliadnuc od tohto faktu mix sci-fi a fantasy zápletiek príliš nefunguje, pretože film nefunguje v jednotlivostiach. Ako celok ma ale zabavil tým spôsobom, akým ma zabavili iné podobné sci-fi hororové fláky z osemdesiatok. Kopírujeme Terminátora, Stepfordské paničky alebo aj Inváziu lupičov tiel, pričom hlavný hrdina je príšerný, dialógy nezmyselné a spôsob, akým náš lekár všetko vyrieši, z ríše kto nevidel, neuverí. Hviezdičkové hodnotenie tak nemá zmysel, tu ide o to povestné previnelé potešenie. 50% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra I. a II. Halloweenu je pryč a to tak nenávratně až je to k zblití...a k tomu zblití vám napomůžou i vyloženě chuťovkové vraždy...které k tomuto druhu horroru patří a je za ně ta jediná hvězda...výzva k přepnutí programu, která se ve zde objeví, je nejlepší nápad z celých bezmála sto minut filmu, který má s původními dvěma díly společné jen datum, kdy se odehrává. Já bych ji jen doporučil praktikovat už ve chvíli, kdy spatříte úvodní titulky... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem tohoto filmu není to, že je v členěn do série Halloween, přestože s ní nemá tématicky nic společného, ani to, že tu není žádný Michael Myers, ale to, že se v tomhle filmu v podstatě vůbec nic nestane a docela dost nudí. Dubing byl otřesný. ty děti, co mluví jako dospělý, co se snaží mluvit jako děti, to bylo skoro až nechutný. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • V jedné scéně se v televizi objeví upoutávka na původní Halloween (1978). (Dreadd)
  • V tomto filme je možné vidieť na chvíľu aj Michaela Myersa. Objavuje sa však len na chvíľu a aj to len v televízií. (8HitBoy)

Reklama

Reklama