Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tajemný hlas, pět miliónů.. ale, no tak!! Jak vidno, mám období výživných sraček. House of 9 je další z mnoha otřepaných a zoufale se tvářících pamfletů, kteří se marně snaží vyrovnat svým předobrazům!! Absence nápadu, smyslu pro napětí.. hvězda je za konec, který ale zřejmě tvůrcům poradil nějaký náhodný kolemjdoucí!! ()

Reklama

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Děj filmu, který se odehrává v opuštěném domě,,,,,,, kde je před tím, náhodně na ulicích posbíráno devět různých lidí, kteří se ocitají uprostřed zvrácené hry, kterou řídí podivný " Big Brothe ".Ten jim pobyt zpestřuje četnými smrtelnými nástrahami a také zajímavou prémií. Výzva je k tomu : aby se navzájem zabíjeli a ten komu se podaří přežít, dostane návdavkem pět milionů dolarů..... Drsný thriller ve stylu legendární Kostky zavede diváka na samou hranici voayerismu, jehož součástí by asi nikdo z nás nechtěl být. Závěr : 50% ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jde o vykrádačku, kde není nic originálního. Pokud by členové skupiny chtěli, tak s nářadím, které bylo k dispozici, by jim ta zeď místo oken trvala tak 4 hodiny, případně kterýkoliv vnější bod budovy jeden, max dva dny. Co je potřeba vyzdvihnout, je to, že scénář nepodlehl zažranému multikulturalismu a první tři mrtvoly má na starosti poměrně primitivní černošský mladík, což by patrně proběhlo i v reálu. Další ocenění zaslouží slušné výkony herců a závěrečný twist, takže nakonec žádné zklamání... ()

Ladisec 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s takovým dobrým námětem neudělali vůbec nic, dementní scénář, těžce přehrávající herci např. ten černoch byl nejtrapnější ze všech. Tvůrci se pokoušeli oněco podobného co se povedlo ve filmu Kostka a Saw2 a nepovedlo se jim to ani z daleka, ten co byl za kamerama se musel válet smíchy po podlaze, protože takovou smečku dementů pohromadě jen tak neuvidíte, dávám dvě hvězdy za ty supr ženský a závěr byl docela dobrej. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama