Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (392)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

I když člověk ví, co se bude dít v následujících minutách a žádné překvapení se nekoná, je Motel smrti celkem fajn. Antal ví, jak vylekat a celé to docela příjemně odsýpá. Navíc Luke Wilson ukázal, že jeho univerzální herecký obličej opravdu funguje v každém žánru. Na víc jak jedno kouknutí to ale určitě nění. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Velmi svižný horror, ve které mne nenudila ani minuta ze zdravě krátké stopáže. Přítmím opuštěného motelu Antal skvěle navodil mrazivý pocit a strach. Nikdy bych netušil, že klepání na dveře může být tolik děsivé! No režisér se zkrátka předvedl. Obsazení Luka a Kate bylo rozhodně dobrým krokem. Známá jména potěšila a díky jejich výkonům se mi tajil dech společně s nimi. Potěšilo i dost intelingetní chování a obratné řešení situací hlavních postav, kdy vrahům rozhodně na kudlu neskákali. Jako horrorový thriller splnil tento nenápadný film účel skvěle a zaslouží si bezzesporu dobré hodnocení. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +výborná a houstnoucí atmosféra, kvalitní herecké výkony -pár logických děr, málo krve, prostě víc thriller než horor/// Od tohoto večera už nesjíždím z dálnice a nenavštěvuji zapadlé a odlehlé motely. Nicméně jako divák jsem si Motel celkem užíval. Hodně tomu dopomohl zkušený Luke Wilson a snaživá Kate Beckinsale. O to víc se obávám pokračování s "bezejmenými" herci. Uvidíme, nicméně tento kousek je příhodný pro večery ve dvou v nějakém penzionu :p./// Celkem 67%/// ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti napínavé béčko, které nenudí, a u něhož hlavně nemusíte kroutit hlavou nad stupidním chováním postav. Zdejší hrdinové totiž jednají překvapivě reálně a jejich boj o přežití je tak bez problému uvěřitelný. Tento významný klad trochu napravuje mínus v podobě hlavního záporáka, jenž zrovna mnoho charismatu nepobral a spíš než děsivě působí křečovitě. Ačkoli mi nedělalo potíže přesně odhadnout závěr, tak jsem se bavil dobře, a toho si na filmech cením. 71% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To už ste mu tam tú dýku rovno mohli zabodnúť aj vy.“ Podmanivé, sir Hitchcock by sa dobre bavil. Veľmi jednoduchý scenár je maďarským režisérom nakrútený veľmi čisto, nehrá sa na nič, čím by nemohol byť, ale v oblasti psychologicky vyhroteného napínavého trileru nemá, i vďaka civilnému páriku Kate Beckinsaleová/Luke Wilson, chybu. Kvalitne vybudovaná atmosféra a sem-tam nečakaný zvrat. Výborná kamera, výborná výprava, strašidelná atmosféra a pocit, že sa pozeráme na niečo, čo sa dá nakrútiť oveľa ťažšie, ako by sa mohlo zdať. Za odvahu a pôvabnú drzosť takmer IOO%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama