Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 3
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 3

Recenze (264)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"RETREAT. REGROUP. RETURN. REVENGE." ------------ Tak obrovské seriálové sklamanie som naposledy zažil snáď pri štvrtej sérii Úteku z väzenia. Posledná séria je neskutočné fiasko a urážka divákov, fanúšikov a aj samotného seriálu. Ale tak čo sa dá čakať, keď si niekto povedal, že by bol dobrý nápad otvoriť úplne nové príbehové linky dve epizódy pred koncom. Najvtipnejšie je, že o ukončení 5. sériou sa vedelo ešte niekedy pred tou štvrtou, takže mozog mi to už vôbec neberie. O to viac ma to mrzí, keďže prvé tri série som si neskutočne vychutnával a mal som dokonca aj pocit, že Falling Skies bude mojim obľúbeným seriálom. Noah Wyle je vynikajúci herec, o tom žiadna, veď Spielberg s ním chcel spolupracovať už od čias vojaka Ryana, a práve Noah bude tým prvým, čo si vybavím, keď si na Padajúce nebo niekedy spomeniem, čo by som si nerád, keďže ma ten premrhaný potenciál úplne bolí. A ešte by som rád dodal, že zo seriálu mám pocit, akoby sa jednalo o extra zlacnenú verziu The 100, ku ktorej si dostal mimozemšťanov a vesmírne lode v balení grátis. No nič, to je všetko čo som chcel povedať a teraz šup na Jericho. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pilot, který většinou má navnadit, mi přišel nic moc. Nějak mi tam nejsou jasné všechny okolnosti a podmínky - v noci tuhá řežba, ve dne se přesunuje tři sta lidí a nikde žádný emzák, nikdo se nebojí, že se objeví... Ty rodinné vztahy proč ne, ale tady mi přijde to až zas tak nefunguje. Zkrátka po pilotu mám pocit, že ani tvůrci neměli jasno, jak celý zajímavý námět pojmout a kudy vést. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

No tedy, 1. a 2. dvojdíl který by měl nalákat a donutit těšit se na další pokračování, spíš odradil. Efekty levné, hudba nesedne na nic a ta ochránkyně civilistů mi hodně připomíná asiatku ze Stargate Universe - vlastně mi to celé připomíná SGU, čehož se velice děsím. Zbytek postav, až na "padoucha", nijací. Prozatím bych to tedy popsal jako klon SGU, Battle: Los Angeles a částečně Skyline. ~~~ 3. díl jen potvrzuje bídu. Stále to vypadá jako nějaký projekt studentů filmové školy. Zatím mi tu nefunguje lautr nic. Prostředí mi nijak nenavozuje stav po nájezdu ufounů, spíš navštívili nějakou starou továrnu, kde se natáčí na několika jejich různých místech, osudy postav jsou mi ukradené, je mi i jedno, jestli někdo umře nebo ne a úplně i to, jestli se Noahovi podaří syna zachránit. Epizoda se šéfkuchařem mě donutila dávat oči v sloup a "probuzení", při němž jsem otráveně máchnul rukou, snad ani nebudu hlouběji rozebírat. Ještě, že z toho udělali jen 10. dílnou minisérii, mínit tohle za seriál, který by mohl mít i více sérií, nahlas bych se zlomyslně smíchy trhal. ~~~ 4. díl Z prstu vycucaná nuda bez jakéhokoliv, byť sebemenšího, překvapení. Jedna předvídatelná pitomost vedle druhé. Takhle tedy ne. Snižuji hodnocení a na další díly plýtvat pozorností nehodlám. Tečka. ~~~ Hodnoceno po čtvrté, pro mě finální epizodě. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

První sezona z mé strany spokojenost .. hodně výživný námět s eliminací nadměrného počtu obyvatel planety Země, vizuálně přijatelné sympatické mladé hrdinky, občas v akci nebezpečný Robocop, kterého ovládá vzdálený příbuzný Dr. Johna Zoidberga - zde však není kreslený, ale kaučukový = Skytter ... beru při svém hodnocení samozřejmě především v úvahu věkovou skupinu, pro kterou je seriál primárně určen - já bych samozřejmě osobně přivítal, kdyby se alespoň mírně přitvrdilo, místy třeba i něco poodhalilo .. ale chápu, že tohle je mládeži přístupný a není to určeno k vysílání po 22. hod, takže tu žádný drsný ´maso´ ani nečekám (škoda) .. přesto dobrý .. krásně ostrý čistý obraz, dobrý zvuk .... Druhá sezona je místy už přeci jen trochu slabší .. scénář i následné natáčení u 2. i 3. sezony dosti zásadně ovlivnilo skutečné těhotenství, porod a následná péče o novorozence herečky Moon Bloodgood ... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto seriálu dost. Od efektivního plakátu, přes zápletku po fakt, že se produkce ujal i samotný Steven Spielberg, jsem si nemohl myslet něco jiného. Je teda pravda, že hodnocení tady mě dost rozhodilo sandál, ale já tady na hodnocení nehledím a na seriál byl stejně dost zvědavej. O to větší šok mě čekal ve chvíli, kdy mě seriál hned prvním dílem vhodil do akce, která je takovou akcí neakcí a ukázal mi tamní svět, který je takovým světem nesvětem. Seriál jako takový nemá vůbec žádný základ. Po několika dílech mě postavy vůbec nezaujali, jednotlivé příběhy absolutně nezajímali a samotný svět strašně nudil. Kam se tohle hrabe na Jericho nebo Walking Dead, ze kterých si taky určitě něco vzal, ale jako celek mě ten seriál prostě strašně nudil. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)
  • V poslední epizodě první série je ve scéně na nákladním vozidle zmíněna jedna z postav filmu Mzda strachu (1952). Podobnost s filmem lze současně najít i ve právě odehrávající se scéně převozu nitroglycerinu. (Amroth666)
  • V 1. díle 5. série používá Matt Mason (Maxim Knight) českou zbraň CZ Scorpion EVO3. V posledních dílech 5. série si můžeme všimnout české zbraně CZ 805 BREN v rukou Halla Masona (Drew Roy). (UncleMorty)

Reklama

Reklama