Reklama

Reklama

Wolverine (Hugh Jackman) se vrací. Jenže je na tom nyní trochu hůř. Jeho schopnost uzdravování pomalu vyprchává a elánem také zrovna nehýří. Navíc je na vše skoro sám. Z X-Menů přežívá ještě Charles Xavier známý také jako Profesor X (Patrick Stewart), který je ale vážně nemocný, ztrácí paměť a trpí nebezpečnými záchvaty ohrožujícími jeho okolí. Společně se ukrývají v opuštěné továrně na americko-mexické hranici. Jejich utajení ale skončí, když se objeví Laura (Dafne Keen), dívka, která má překvapivě stejné schopnosti jako Wolverine a v patách má navíc nelítostné pronásledovatele, kteří se jí snaží zmocnit. Ve chvíli, kdy Wolverine a Profesor X přijmou Lauru „do rodiny", stávají se z nich štvanci, kterým jde po krku velmi brutální a vytrvalý nepřítel. Hrdinové na útěku mají k dispozici jen zbytky sil starých X-menů a Lauřiny schopnosti, které však ona sama těžko zvládá. A tak přichází čas, aby Wolverine v sobě našel zbývající vůli a sílu nejen k boji, ale i k tomu, aby Lauře předal své zkušenosti. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Psychor

Propracovaný scénář o tom jak vytáhnout jednu duši z pekla.... Nj, fakt epické. 

Hlavně všechno to provedení, když si vzpomenu na klasickou komiksovou předlohu... chce se mi blejt!

Tak proč nenatočily pokračování? No proč? 

Protože originál je jen jeden? Jdi se vycpat.. a připíchnout na špendlík... ty jsi odborník na horory jako já na ženský. :D

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Puxina

To ti poradí spíše Ratemus :) Jinak mimo komiksové obchody je fajn knihcentrum.cz . Nad 500,- máš dopravu zdarma a je to navíc rychlé (a já mám dobré zkušenosti). S komiksy se dostaneš přes 500,- snadno. Jen okrajově :)

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Ratemus

Troly třeba ignorovat a bavit se s těma, které film zajímá. Hádka s trolem je ztráta času. :)

 

Mimochodem otázka na ostatní, všiml jsem si, že se bavíte i o normal papírových komiksech, máte tipy na fajn stránky, kde se dají sehnat? 

na příspěvěk reagoval Nevka, Ratemus, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

upřímně je mi líto všech těch zabedněných idiotů co jen z nějakého svého přesvědčení mají potřebu kritizovat film který je vlastně vůbec nezajímá, o kterém nic neví a vlastně se na něj ani nechtějí podívat, ale to nutkání ze sebe dělat v diskuzích kretény prostě nepřestává....gratuluji vám, jste borci, hlavně že máš v oblíbených takovou sračku jako SW pseudo epizodu 4 (Ep 7)....takže to mluví o všem

na příspěvěk reagoval Puxina

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Film jsem viděl včera a dnes jsem si pročítal tady diskuzi. Pobavila mě ta diskuze tady ohledně toho obrázku ,jak Wolverin leží na zemi a v drápech před sebou má další drápy někoho dalšího.  No ve filmu je to fajn překvapení, aspoň pro mě bylo :D, které vše vysvětluje. 

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Dadel

To první se podívat můžeš, ale až tak důležité to není :).

 

Spíš se podívej na klasiku X-meny :). 1,2 Poslední vzdor (ikdyž tam mě štve to s Mystique :)) a pak klidně Budoucí minulost . Ale taky to není nic moc zásadní pro tento film. Jen já holt blázen jsem to zkoukl zase tenhle rok :D

Brmbolec

Brmbolec (hodnocení, recenze)

Dadel

A čo ti bráni si pozrieť oba filmy a ísť do kina? Jednotka je samozrejme o zrodení Wolverina. Ďalší film je podľa mňa trošku zbytočný, ale mne sa páčil. Minimálne prvý diel si pozri - podľa mňa...

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Tartaros999

Přičemž Iron Man poukazoval úplně na stejné (podobné) problémy, o kterých Dagovit mluví ;) To, že se z Mandarina na konci vyklubal více"scifi" záporák je už vedlejší.

Tartaros999

Tartaros999 (hodnocení, recenze)

Dragovit

Když čtu tvoje komentáře úplně zírám.

1 Když tě ten film nebaví a nezajímá tak se na něj nedívej a nestěžuj si.

2 A co captain america ten  v komiksech i ve filmu  likvidoval nacisty. Takže když o věci vůbec nic nevím a jen nadávám.

Tak jde vidět že jsi blbec. Takže být tebou mlčel bych. :)    

na příspěvěk reagoval Nevka

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Psychor

Má řeč. Ještě mě napadá jiný důvod, proč tyhle věci nedovedu skousnout, je ten, že tu máme superhdiny, co zachraňují  opakovaně svět před padouchy, my na to zíráme jak zhypnotizovaný stádo, ale na druhé půlce planety mezitím skutečné zlo zvané Islámský stát rozpoutává nerušeně apokalypsu. Stínání hlav, upalování, masové hroby... Kde jsou všichni ti superhrdinové? Jsou jen v hlavičkách zdegenerovaných zápaďáků. Když je Wolverine takový borec a umí všechno a všechny rozsekat, tak proč ve filmu neodjede do Iráku a Sýrie zabíjet skutečné padouchy? :)) Tvůrci vytvořili superhrdiny, ale nikdy neměli zájem řešit opravdové problémy, ty pro ně neexistují. Nemaj na to gule. :D Tudíž nemají světu co říct, a proto taky to jde mimo mě.

na příspěvěk reagoval Tartaros999

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Dragovit , Psychor

To už si na tom hodně špatně, že musíš psát sám sobě.:D:D:D. Jinak už se začínáš recyklovat, měl by ses zase kouknou někam jinam.

na příspěvěk reagoval Dragovit

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Dragovit

Naprostý souhlas. Když se mě někdo zeptá, o čem pojednával například snímek Hacksaw Ridge, tak mu dokážu bez váhání naprosto přesně odpovědět, jelikož tato naturalistická válečná řežba disponuje zároveň originálním námětem a z hlavy se zkrátka jen tak nevypaří. Ale když bych měl říci, o čem byl patnáctý díl X-Mena, tak mohu leda tak nasadit zoufalý úsměv a následně vše zachránit univerzální odpovědí: "No přece o superhrdinovi, který zachránil svět před superpadouchem." Podrobnosti si však již nikdo nevybaví, jelikož vzhledem k neustálé recyklaci scénáře mu všechny superhrdinské filmy po určité době splynou v jeden.

na příspěvěk reagoval Zek, Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Psychor

Přesně. Nějak nechápu tady tyhle tvory, co se nad tím rozplývají a jsou z toho v sedmém nebi. Ještě asi nestačili postřehnout, že celé roky koukají pořád na ten samý film od Marvelu, jen s obměněnými postavami a se stejným scénářem "jeden maník objeví superschopnosti a pak zachraňuje lidstvo před padouchem", dobro zvítězí, ale pak objeví znenadání zase další zloun a jede se dál podle stejné šablony. Chodit na film jen proto, že je tam vydařená brutalita a krev páchaná maniakem s čepelemi, tak to raději zvolím nějaký pořádný válečný film, třeba v podání Mela Gibsona, a mám to samé se vším všudy a alespoň trochu realisticky a podle skutečné události. Jedině to mě dokáže spolehlivě zvednout ze židle, kdežto tohle, to je pro mě jenom zívačka a druhý den si už ani nebudu pamatovat, o čem to bylo. :) Ani hárající fena po tom neštěkne! :D

na příspěvěk reagoval Psychor, Zek

figys

figys (hodnocení, recenze)

Johny Cash hrál až u titulků.. trošku mi tam ten veselý začátek písně neseděl.. ale jinak film pro mě geniální!

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Cermbo

myslim že ne, je tam hodně piána až mi to připomínalo Intouchables a Sambu ale jinak Johny Cash tam není skoro vůbec...

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

Mám dotaz na frajery co film už viděli.. Hraje ve filmu taky ten song co byl pořád v trailerech? 

(Kaleo - Way Down We Go)

na příspěvěk reagoval Ratemus, AffectedFace

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

už zase? pořád ti samí lidi s idiotem Psychorem v čele, který o tom filmu neví ani hovno...gratuluji, povýšil jsi na další stupeň demence ty experte

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Dragovit

Beru jako uživatele, jejichž hodnocení má pro mě větší výpovědní hodnotu než jedna hvězda joudy, který film možná nikdy neviděl ;) A ano. Hodnocení půjde dolů, ale ne tak extrémně, jak se nám snažíš říct ty...

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Psychor

:D:D:D Celou dobu tu diskutuješ o filmu o kterém nic nevíš, gratulace. Jsem zvědav co si dál vybereš za film od dc nebo marvelu. Kde budeš jen recyklovat své příspěvky.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Tak jsem se podíval na trailer, abych měl hrubou představu, o čem se zde diskutuje. A ten desetiletý holčičí Rambo to tam svými drápky pěkně vyčistil. Všechna čest scénáristům, kteří se museli pořádně zapotit, než během jednoho večera vymysleli tuto vskutku originální zápletku. Navíc děvčátko je mladé, takže se bezpochyby můžeme těšit minimálně na dalších 20 stejně nápaditých pokračování. A pak se pro změnu objeví dívka s tesáky a celý cyklus se k velkému nadšení superhrdinského fanouška zopakuje v bleděmodrém.

na příspěvěk reagoval Zek, Yoshitsune, Dragovit

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Mangold píše Star Wars i Swamp Thing

Mangold píše Star Wars i Swamp Thing

08.04.2023

Včera bylo během úvodního ceremoniálu Star Wars Celebration oznámeno, že režisér Logana či Ford vs. Ferrari James Mangold natočí vlastní Star Wars. Snímek s názvem Dawn of the Jedi bude vyprávět o… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Reklama

Reklama