Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Vydržet a přežít (S01E05)

(epizoda)
  • USA Endure and Survive
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie se snaží uniknout povstalcům a přitom se dostanou do křížku s nejhledanějším mužem v Kansas City. Kathleen pokračuje ve své misi. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (142)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia polo-dobrá epizóda. Opäť sa nám tu príbeh odkloní od Joela a Ellie, za to sleduje osud dvoch černochov, ktorí sú hľadaní. Neviem na čo to je dobré. Akože seriál by bez pochyby mohol mať 6 epizód. Nechápem prečo sa musí všetko naťahovať. Ja mám rád seriály, ale naťahovačky, to je to jediné čo neznášam. Svojim spôsobom to nebolo nič zlé, ale nejak mi to proste nesadlo. Túto časť by som prirovnal k drahému jedlu: jedlo sa dá zjesť, vo väčšine chutí, ak nájde sa aj jedlo, ktoré zjete len preto, lebo je drahé. ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto by už šlo. Takto zhruba si to nejako predstavujem, aj keď je jasné, že sa tempo znovu spomalí. Pedro Pascal to nenormálne ťahá a fakt to na ňom celé stojí, zatiaľ viac ako na mladej. Čo ma mrzí, že ona je falt zatiaľ len také 'cargo' toho príbehu, aj keď potenciál tam je a dúfam, že sa zúročí. (8/10) ()

Reklama

jsed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najprv nadsenie, ale potom... odchod z domu a to putovanie podzemím az prílis kludné, lahké, dost nereálne priblízenie a likvidácia odstrelovaca, herecký výkon Henryho v niektorých fázach nie velmi presvedcivý, rovnako herecka hlavnej záporkyne, infektovaní az prílis nereálne pohybliví( nie velmi prepracovaná digitalizácia aj u toho obra ), ep.2 bola v tomto ohlade lepsia...  Niektoré veci idú do detailov ale iné velmi povrchné... Jasne, ze sa na to celkom pekne pozerá... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko se mi zajídá koncept, že v seriálu představí postavy, které ve stejné epizodě zemřou. Sam a Henry byly rozhodně postavy na dva, možná dva a půl dílu. Vzali to hodně z rychlíku, spojili několik pasáží ze hry a daly do jedné epizody. Ale to je asi jediná výtka. Zbytek byl naprosto parádní. Útok runnerů s bloaterem byl famózní a potěšil i sniper. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Detského klikera stvárnila mladá akrobatická herečka Skye Belle Cowtonová; na vytvorenie tejto bytosti sa použila protetika a vizuálne efekty. Craig Mazin trval na tom, aby Cowtonová mala na sebe tričko zo seriálu Blue's Clues (od r. 1996), aby kontrastovala nevinnosť a hrôza. Tím vizuálnych efektov sa radil s Mazinom a Neilom Druckmannom, aby zdôraznili jej detské črty, pridali jej vrkoče a ukázali viac z jej tváre. (molcan2)
  • Ellie (Ramsey) nájde rovnaký komiks ako v hre s názvom "Savage Starlight". (molcan2)
  • Během závěrečných titulků hraje píseň „Fuel to Fire“ od Agnes Obel. (BROKEN_)

Reklama

Reklama