Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 7
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Komi98

IW byla o chlup lepší než základní komiksový mainstream, v základu však zůstává naivní jednoduchá a hloupá, za tím si stojím ;) Přesto jsem si ji užil o něco víc než ostatní Avengery. Minimálně zábavná byla, s tím se ztotožním.

 

Trailery na Endgame (bude se tomu zkráceně říkat EG? :k ) se snaží nabudit dojem většího dramatu, já se bohužel bojím, že většinu času (stejně jako v IW) zaplní nelogická akce (která IW dominovala), pokud však trailery nelžou, možná mě i bude bavit. Na druhou stranu premisa o cestování časem (o které se teoretizuje) se mi vůbec nelíbí a pokud to tvůrci neodvedou dobře, sklouzne to k obyčejnému hloupému odpadu...

na příspěvěk reagoval Ratemus, CarnTheNunya

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

AloeB

Jako, taky mi to hlava nebere :D


Ale "bude to jen další jednodušší komiksovka ;)", to jsi trochu přehnal, ne? Jako jasně tvůj názor. Ale věř mi, že to jednoduchá komksovka určitě a 100% nebude. A ani IW (která dle tebe za nic nestála) na tom není jinak...

na příspěvěk reagoval AloeB

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

Ano nad tím se také pozastavuji, naprosto.ujete...ale teď si vem že někteří lidé tam mají dokonce filmy které se ani nepřipravují ani nechystal ale mají zde profil

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Koukám se sem a dosud nevydaný film má už 62 fanoušků, kteří už dopředu vědí, jaký ten film bude. Třeba bude dobrý, rozhodně lepší než IW (která za nic nestála), ale že by byl tak výjimečný, aby si ho tolik lidí muselo dát do oblíbených, protože jistojistě vědí, že ten film bude stát za to, to už je overhype :D zas to tolik nehroťte lidi, bude to jen další jednodušší komiksovka ;)

na příspěvěk reagoval Ratemus, Komi98, Yoshitsune

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Kodousek

Tam mají dost debilní otázky. Víš co, oni se zeptají jak se člověk o té diskuzi dozvěděl, pak jestli komiks nebo film a pak ještě jestli Iron Man a nebo Captain America. :D

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Echelon1

No mě úplně Dr. Strange tolik neoslovil. Viděla jsem ho jen jednou. Nolanuv Strange nevím, já mám Nolana spojenyho prostě s tím Batmanem. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Echelon1

No třeba Aquaman měl také stokrát viděnou strukturu. Hrdina se střetne s nepřítelem který ho porazí, putuje tedy za cestou sebepoznání a nakonec se znovu střetává s nepřítelem kterého porazí a vyhraje...Avatar je struktura Pocahontas, tanec s vlky, poslední samuraj atd...takže i po tolika letech se natočí Strange a je to i tak povedené...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Echelon1

Hele jediné dvojka z mcu které se mi líbí je Cap a Thor... Ironman vůbec, stejně tak Avengers, Gog 2 průměr stejně tak antman2...jsem zvědav na Spider-Mana, e myslím že Strange 2 bude výborný, tam se opravdu utrhne ze řetězu...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Echelon1

Nakonec použili šablonu Iron mana ale za mě i tak lepší origin jako iron man nebo stejně tak dobrý, každopádně zde se museli držet mantinelů originu, ve dvojce se prý bude moct Derricson utrhnout ze řetězu protože Strange už bude zkušený

na příspěvěk reagoval Echelon1

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kodousek

No to znám a nejlepší jsou ti co hovoří jako kniha a největší experti a pak z nich vyleze že nečetli jediný komiks

na příspěvěk reagoval Kodousek

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Kodousek

Osobne stále trvám, na tom, že potrebujú viac "Nolana". Stále to ilustrujem na Dr. Strange. Veľmi som sa tešil, keď plánovali, že bude už roky mágom, a jeho origin bude skrz flashbacky. Ale zvolili si svoju štandardnú šablonu asi troch dejstiev. Mohli mať nejaký dlhší a výborný film s rôznymi vrstvami. :-/

na příspěvěk reagoval Ratemus, Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Jestli máš fcb. Přihlaš se do skupiny Marvel fans cz/sk, tam si počteš. Jeden tam dokonce hovoří jako kniha a pak neví, že Punisher DareDevil všechno je to vlastně Marvel. Chtěla jsem tu zjistit, jestli si tu ještě někdo myslí, že je Marvel plochý a že má pořád stejný žánr, protože me to hlava nebere, budem tu mít už fázi 4 a fakt mi to přijde hodně promakaný.

na příspěvěk reagoval Ratemus, CarnTheNunya

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Jako s tím souhlasím, ale nechápu jak mohou říct píčovinu typu "koho to zajímá?", když na to chodí do kin hromada lidí a má to kladné ohlasy. 

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Echelon1

Nejde mi to 😂 no vlastně tam jeden kluk píše, že Marvel je vlastně plochý, točí o záchraně všeho možného, místo toho se má prý točit celovečerni film o rozpadu osobnosti heroes.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya, Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Kodousek

Prečo? Byť fanušík neznamená s tupým výrazom čumieť na pláno bez akejkoľvek mozgovej činnosti, aj keby tam premietali lúhovanie čaju. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kodousek

tak ony ty Marvel filmy, hlavně na sebe navazují a propojují se, což dává divákovi pocit realističnosti, v každém filmu se stane něco, co má následky, buď ještě v tom filmu, nebo v dalším. 

 

 

Jo v komiksech už několikrát nastala situace, kdy hrdinové se museli skrývat, kdy byli odsuzováni a tak, ale v X-menech to je. Takže po tomhle filmu se uvidí, jak se to budu dál vyvíjet. 

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama