Reklama

Reklama

John Crenshaw (Paul Logan) sprevádza svoju priateľku a partiu jej študentiek a študentov na víkendovú expedíciu do prírody hlboko do lesa. Čo malo byť príjemným vzdelávacím a zábavným výletom s cieľom nafotiť nádherné zábery, sa zvrhne na desivý boj o život. Skupinu totiž napadne horda zdeformovaných, zmutovaných bytostí s neukojiteľnou túžbou po krvi. Situácia sa vyvíja v ich neprospech a jediný, kto ich môže dostať z lesa nažive, je sám Crenshaw. (Incantator)

(více)

Recenze (49)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dá sa vôbec od podpriemerného režiséra akým Jared Cohn bez pochýb je, očakávať snímok, ktorý by nebodaj potešil oko hororového fanúšika? Áno, sem tam sa stane, že motyka vystrelí, no bohužiaľ toto nie je ten prípad. Keď už je niekto tak zúfalý, že kopíruje počiny akým boli donekonečna z popola vstávajúce pokračovania "Wrong Turn", musí na tom byť fakt kurva zle. Na "Horde" je od prvej minúty cítiť amatérčinu. Zaujímalo by ma kedy konečne pochopia, že tá hmla jak z diskotéky je asi tak reálna ako chuť rajčín v rajčinovej z automatu. Ale aby som len nekritizoval, vďaka gore, ktoré je pre hixploitation základom, sa nato dalo pozerať. Costas Mandylor, ktorého väčšina pozná z úspešnej série "Saw" už zrejme nemá do čoho pichnúť, keď sa objavil v takejto zbytočnej zmrdačine - 40% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Od začátku začnete tušit, co je zde asi ten horor - ano, je jím partička amerických studentů v hlavní roli. Tak odpornou skvadru jsem už ve filmu dlouho neviděl. Tito se vydávají na víkend k jezeru, kde už na ně čekají nadržení vidláci. Prý zmutovaní. Chrabrý vedoucí nasadí krk na záchranu těch studentů. A tady je právě ten problém. Od začátku ve vás bublá chuť ty nezletilý zmrdy zabít, jednoho po druhém uškrtit, prostě je vyzmizíkovat z toho filmu a teď najednou koukáte, jak se je ještě někdo snaží zachránit? No to teda ne. Takový film ne! Nedoporučuju. Snad jen do první půlky, kdy se můžete zasmát tomu, jak je to debilně natočené a plné "luxusních" hereckých výkonů a "chytrých" dialogů. jedna hvězda právě za to kouzlo nechtěného. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Když jsem se podíval, co je režisér zač, bylo mi hned všechno jasné. Chtěl jsem tedy tuhle kopírku Wrong turn brát s nadhledem, ale bohužel mi to srdce nedovolí. Co se dá možná kladně ohodnotit, je sem tam nějaké to Gore, ale na většinu dojde v noci za tmy, takže požitek minimální a to jsem to měl v celkem slušné kvalitě. Co nebylo ještě špatné, je herecké obsazení, které bylo snesitelné alespoň co se týče hereček (alias casting do porna) a Paul Logan v roli ultra frajera. Jinak je The Horde srajda vhodná do večerního vysílání na TV Barrandov. (zajímavost: Costas Mandylor se SAW, jako záporák). 223. hodnocení. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, čakal som nejaký lesný survival typu Wrong Turn a jemu podobných, a napokon som sa dočkal naivnej akčnej blbinky. Normálne som si spomenul na 80 roky a starého dobrého Arnolda, ktorému stačilo zobrať samopal do ruky a behom minúty zlikvidoval 200 teroristov. Toto bolo podobné. Takže... o jednom vojačikovi, ktorý spacifikuje všetko, čo mu stojí v ceste, aby zachránil svojich milovaných teenagerov. Béčkové, sem tam krvavé, neskutočne debilné, ale našťastie dostatočne zábavné. Masky slabšie a mučiace scény šli do úzadia, čo je škoda. Ako horor to nie je veľmi funkčné. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Variace na Ramba? Proč ne. Mix akčního žánru s buranským hororem, kde hrdinný John všechny vykydlí. U Stallona či van Damma by to prošlo, u Logana se zdá, že ne. Přitom je snímek na úplně stejném principu. Většina studentů zařve, klišé s blondýnou bylo dodrženo, odsekávání údů (tedy z té visící nohy vytekly alespoň tři litry), jazyk pryč, sekera v břichu, nůž v hlavě, rambovská kláda s ostny a jako třešinka několik digitálních výbuchů. A k tomu pěkná hudba s osmdesátkovou hrdinskou vložkou v momentě, kdy jde John do akce. Nejen Křišťálové jezero, ale i Safírové nabízí řadu adrenalinových zážitků... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama