Reklama

Reklama

Bedeviled

Trailer

Pätica najlepších priateľov si po záhadnej smrti jedného z blízkych kamarátov nainštaluje neznámu aplikáciu. Tá ich pomerne jednoduchým spôsobom, založenom na komunikácii, dostatočne zabaví a dokáže priviesť na iné, veselšie myšlienky. Teda kým nedôjde k prvému kontaktu s nadprirodzenou entitou. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pätica najlepších priateľov si po záhadnej smrti jedného z blízkych kamarátov, nainštaluje neznámu aplikáciu, ktorá ich pomerne jednoduchým spôsobom, založenom na komunikácii, dostatočne zabaví, ba dokonca vzhľadom k smutným okolnostiam, dokáže priviesť na iné, veselšie myšlienky. Teda spočiatku, kým nedôjde k prvému kontaktu s nadprirodzenou entitou, to tak rozhodne vyzerá ... Už útočil "FuckBook", Skype, teraz apka "Čsfd". Fantázia skutočne nepozná hranice, o tom nás presvedčil už "Nekonečný príbeh". Horor žáner si môže dovoliť čerpať za pomoci tématiky "z cesty", no problémom je, že nie vždy dokáže "upgrade-ovaná" či originálna myšlienka dostatočne zabaviť. Žiadny "Friend Request two" sa v podobe "Bedeviled", napriek solídnej kamere či všemožnej snahe kadejakými spôsobmi vystrašiť - nekoná. Ide skôr len o takú priemernú teen ducharinku s peknými dievkami zo strednej, ktorú pol českého i slovenského národa zjebe pod koberec. Už zajtra nebudem vedieť o čom to bolo, no s odretými kolenami tú tretiu nakoniec dám (zatiaľ) - 55% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Každá akce vyvolá reakci, bratři Vangové se tímhle vůbec neřídí a režisérsky neskutečně mizerně takto vedou herce. Když hlavní dvojici umřou poslední kamarádi, vůbec se to v ději neřeší a zbývající přeživší se spolu smějí a dělají, jakoby se nic nestalo a takových sraček je v ději bohužel strašně moc. Rodiče nikde, žádné řešení opravdu vážné situace od dospělých a celkově světa kolem, včetně konce kdy hlavní hrdinka v klidu někde studuje. Prostě neskutečný bordel, neukočírovaný a neuvěřitelně odbytý. Herci ve všech rolích stojej taky úplně za hovno, jedině dvě píchatelné kundy vás tak nějak vytrhnou z toho ochotnického hegeše. Přesto všechno je Bedeviled dobrý horor a to je mazec. Nápad je skvělej, atmosféra neskutečná a kadence lekaček nekončí a je infarktová. Hlavní bubák je dokonalej a u některých scén mrazilo jako prase. Výpravou, dramaturgií a režisérským vedením herců je to opravdu hodně, hodně blbé, ale za nápady, hororovou stránku a lekačky si to zaslouží metál. Rozporuplný film. který kdyby režiroval někdo zdatnější, mohl konkurovat první lize jako je Insidious a Conjuring. Debilní film, ale dobrý horor, těžko uvěřitelná kombinace. 55%. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Několik plus tenhle film má. Poměrně slušné herecké výkony, zajímavou myšlenku o tom, jak z těch telefonů všichni blbneme, slušnou atmosféru i hudbu, nějaké ty lekačky, a osobně mne potěšilo, že smrti studentů nejsou naturalistické, ale jen naznačené a divák si může ve své fantazii domýšlet, co se stalo. Z této oblasti tedy smrtící medvídek mne zcela dostal, a jednoznačně šlo o nejlepší scénu. Jinak ale příběhově nic moc - když už děcka zjistila, jak mizerná ta apka je, zkusí jeden z nich tedy demonstrativně telefon rozšlapat a telefon se zas hned sám opraví, ale nikoho nenapadlo si stáhnout kontakty a koupit si telefon nový, neposkvrněný? To fakt museli řešit takhle složitě? A starý telefon i s apkou hodit někam do jezera? Navíc zde vůbec nefunguje svět dospělých, a nevím proč. V jednom případě jsou manželé rozvedení, v jiném myslím otec zemřel mladý, jestli jsem dobře poslouchal, ale co ti ostatní? Domy jsou prázdné, študáci chodí z baráku do baráku jako by se nechumelilo, a nikde nikdo nikdy není. S profesory věc také nekonzultují, nezkusí třeba ani zajít za operátorem, že mají virus v mobilu, prostě nic. Schéma a námět strachu hodně připomíná Noční můry v Elm Street, ale celkově se svým strachům nikdo vlastně ani nechtěl postavit a čelit jim. A naštvaly mne dvě předposlední smrti, jak rychle byly odbyté. Celkově za slabé 3 hvězdy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Fajnový teenagerský horor, u mňa na podobnej úrovni ako povedzme nedávny "Friend Request". Skupinke študentov príde neznáma aplikácia od ich mŕtvej kamarátky a akonáhle si ju stiahnu, majú po chlebe. Je tu Mr. Bedevil, démon v mobile, ktorý sa nedá len tak jednoducho zničiť alebo deaktivovať. Takže zhmotňuje najväčšie nočné mory chudákov teenagerov, ktorí následne umierajú od strachu. Postavy sympatické, masky pekné, ľakačky účinné a bolo ich dosť. Dostal som presne to, čo som očakával. Démonická stará mama pobavila. A Mr. Bedevil? Tá jeho vyškerená papuľa mi ešte bude pár dní rezonovať. Na megaaplaus a top roka to asi stačiť nebude, ale 80% by som dal v pohode. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem třeba příjemně překvapen. Z čistajasna se objevila po dlouhé době duchařina, která stála za to, abych jí věnoval svůj čas. Film, který je mírně podobný s nedávným Friend Request, ale zde je vítanou změnou hlavní bubačisko a forma likvidace pubošů. Mírně mi připomínal hláškama třeba takového Freddyho. Kadence lekaček byla dostatečná a většina z nich i úspěšná. Film mi rychle utekl, nenudil jsem se a svůj účel splnil. Nevidím důvod mu nenasolit 4* ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama