Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Panejo. Tohle je fakt asi jeden z nejhorších filmů, které lze vidět. Opičák s helmou na hlavě a anténkama, který se snaží vyhladit poslední zbytky lidstva. A když se objeví bubliny nebo dinosauři, jde do tuhého! Takový film samo sebou nelze brát vážně, a tak jsem zažil příjemnou hodinku srandy. Musel jsem se prostě uchechtávat u každé "vážné" scény. Je mi líto tenhle film poslat do odpadu (už jen pro pěknou hudbu Elmera Bernsteina, mimochodem je zde podoba s hudbou ve filmu Temná Hvězda, John Carpenter zde asi čerpal). Mám slabost pro kuriozitky padesátých let a tohle se jen tak nevidí. Každý by si měl o tomhle snímku udělat svůj obrázek a já se přiznávám, že nevím, co si myslet. Nahlížím na to s humorem a všem doporučuju, aby udělali to samé. ()

Reklama

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdový úlet. Tenhle film nemá nic, co by se dalo pochválit - snad až na pohlednou Claudii Barrett. Postavy se vrhají do nesmyslných činností, mimomezšťan polovinu délky filmu šteluje knoflíky na dřevěné desce, občas někdo jen tak umře a dozvíme se, že vůdce emzáků si rád hraje s elektrickými obvody. Za skutky hodné vytesání do kamene lze taky považovat vložení přestávky do hodinového filmu nebo nápad s opičím oblekem a akvárkem na hlavě. Tohle se dá omluvit snad jen tím, že možná šlo o film pro děti. Opravdu horší než Woodovy prasárny. (560.) ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděl. Naprosto vážně uvažuji o Topce, protože sledování Robot Monster budu mít dlouho v paměti jako zážitek s obrovským Zet. Dle mého názoru to strká všechny Edy Woody do...do jeskyně s bublinama. Záchvaty smíchu mnou cloumaly od začátku až do konce. Kdo neviděl, jako by nežil. Pokud se totiž některému filmu má říkat kultovní, tak ať se Robot Monster postaví hned na první místo v řadě a na všechny ostatní pošle smrtící C paprsky, protože tahle opice má prostě lepší počítač. A já sešlu ještěry z Pluta na každého, kdo dal odpad!. Opravdu jsem si téměř jist, že tento film poběží na mém přehrávači ještě mnohokrát. Možná i mnohokrát denně. Slibuji Ro-manovi, že na něj nikdy nezapomenu a chci režisérskou verzi, chci velké plátno a nutně potřebuji kazajku. Cartman jednou řekl:"Právě mi praskla pojistka smíchu." ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe pobíhá po loukách chlápek v obleku gorily s hrncem na hlavě. Jeho cílem je zničit hrstku zbývajících lidí, kteří přežili útok tohoto přerostlého retarda v overalu, který se až nápadně podobá miminu a rozumově je tak na poloviční úrovni. Na druhou stranu je celkem legrace, že lidi se jím nechají nahánět a neprojevují sebemenší záchvaty paniky. A proč taky, všem jim je jasné, že tenhle dement z vesmíru proti jejich ještě dementnějšímu chování nemá nejmenší šanci a že jeho mozkové obvody se roztaví pod náporem důmyslných plánů, které přeživší inteligence přichystá. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama