Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci týhle šílenosti snad museli bejt zhulený, jinak si to nedokážu vysvětlit. Film jsem viděl v rámci pořadu MST3K, kde během filmu pořád někdo vykřikuje "vtipný" hlášky jako "This monkey is schizophrenic." a podobně, takže to byl ještě větší opruz a u filmu jsem v kuse nevydržel dýl než tak 20 minut. Naštěstí je film hodně krátkej, takže jsem to po částech nějak přetrpěl až do konce a teď se můžu chlubit, že jsem viděl největší píčovinu na světě. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdybych ten film měl hodnotit vážně, tak je to jasný odpad, ale já tyhle velmi špatné filmy hodnotím hlavně podle toho, jestli jsem se u nich bavil a tady jsem se bavil neskutečně. Film je to samozřejmě příšerný, plný smysl nedávajících dialogů, wtf scén a zvratů (sotva si začali mezi sebou povídat, pak se jednou políbí a hned na to mají svatbu? :D), monster z pravěku, jakéhosi gorilo-medvěda s helmou, hrůzné hudby, děsivých bublin z bublifuku a ještě mnoho dalšího. Jenže v tom je právě to nechtěné kouzlo tohohle braku, jelikož mě to bavilo celý film a ani mě to nestihlo nudit, nejen kvůli krátké stopáži, ale taky kvůli tomu, že každou chvíli přišla další nová šílenost, ze které zůstává rozum stát. Jestli tohle Tucker myslel opravdu vážně... No, každopádně si tenhle film řadím mezi ty, které jsou tak strašně špatné, až jsou dobré a klidně se na něj podívám ještě několikrát. A vždycky se u toho skvěle pobavím. 5* ()

Reklama

darm odpad!

všechny recenze uživatele

Incredible :) Maník se skafandrem na hlavě, vypadající jako kříženec gorily s medvědem se potácí po nějakých vyprahlých pláních v okolí skal a snaží se zabít poslední lidi na Zemi, kteří před ním utíkají.. Ale abych tomu dal pět hvězd, musel bych se tím bavit ještě víc.. Ale co jsem tomu maníkovi fakt záviděl, bylo to úžasný bublifukový rádio :o) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Anebo odpad, nemůžu se vlastně rozhodnout - každopádně až po této fascinující zkušenosti mi konečně docvaklo, co všechno může ve světě filmu znamenat pojem 'kultovní'. A mimozemský dobyvatel v gorilí masce a s helmou z výprodeje, co lusknutím prstu přemůže armády všech národů, ale všude si to štráduje pěšky a evidentně se u toho potí jako nerd na prvním rande, to je kult přímo vesmírných rozměrů. Bavil jsem celou dobu až do grandiózního finále. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Tak tento film by bol určite veľkým konkurentom v top 3-ke na festivale brakových filmov. Céčko jako prase! Tá gorila s kýbľom na hlave v opare bublín ktorá nič nerobí len furt ladí rádio a vyhráža sa ľuďom stojí fakt za vzhliadnutie aspoň to prvé a posledné :) (Jednu hviezdu za klasickú povojnovú myšlienku z atómovej bomby a jej dopadu na ľudstvo si to zaslúži, ale inak...) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama