Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (278)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada přesně ve stylu dvojek nabízí všeho více, všechno větší a vše se děje rychleji. Párování postav se vydává nečekanými směry, ale samotné odhalování světa naruby probíhá stále velice pozvolna. Jane je odklizena zcela na vedlejší kolej, aby nějaké nebezpečí vůbec mohlo vzniknout což by nevadilo, ale celá linie s hledáním sestry jen zdržuje děj. Jinak to znovu parádně odsýpá v duchu Kingovské školy. Stále příjemná zábava. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem si už dlouho neoddychl. Pokračování Stranger Things je prostě parádní, stejně nadupané jako první sérka, napínavé, originální a brutálně osmdesátkové. Musí se líbit snad každýmu, kdo má rád trochu tajemna a ty léta osmdesátá, která se mi spolu se začátkem devadesátek zdají být prostě super! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přece jen mi druhá sezóna přišla trochu slabší než sezóna první, ale musím uznat, že je to pořád hodně dobré a poslední díl jsem si užíval. Ten retro nádech trochu zeslábnul, což mi přišlo jako škoda, ale sem tam dobře vykoukl. Některé dějové odbočky se zdály skoro zbytečné, ale ty postavy si stejně oblíbíte. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"MyšOholka roste z vody, puberta se plíží... u telky se vztekne z nudy, zápletka se blíží." Z průměru nakonec na čtyři hvězdy, kvůli mé kvalitní husí kůži, když El zavírala Bránu! Druhou řadu si užijí zejména amatérští speleologové bez špetky pudu sebezáchovy, i nekritičtí seriáloví žrouti se zdravým chrupem. Ten se hodí zejména pro zkousávání zápletek se spoustou slepých odboček a při skřípání zuby nad vražděním ducha jedničky. "This is your home." ... between the homeless :-). Pro laboratorní myšoholku vlastně vhodný domov. V první sérii pozabíjela pár nevinných komparzistů (personál ústavu, provinili se jen blbou volbou zaměstnavatele, to se holt stává, taky znám) a nyní se tím chlubí vraždící osmičce, své sestřičce: "Já už jsem taky zabíjela lidi, heč!" Hodná holka. Taky mě překvapil kolozubý kudRRRRnáč, zřejmě s Alzheimerem, protože zapomněl, že MONSTRUM NENÍ KÁMOŠ. Z akvária vyhodil želvičku (to přehnal!) a pak si v něm, prakticky od štěněte, resp. šeropulce, vypiplal a vymucínkoval pejska Demogorgona. Asi ho kamarádi na život a na smrt z první série už nebavili a chtěl je nechat sežrat, podobně jako svou kočku. R.I.P. Mňouk. Dále, naší příšeře, trpící v šerosvětě jedničky naprostou samotou a depresemi, už to začalo lézt na mozek, takže si pořídila armádu monstrčoklů, protože pes je nejlepší přítel monstra, známá věc. Překvapilo mě i personální odd. CIA, které citelný úbytek pracovníků, zkonzumovaných v jedničce, řešilo přijímáním nových zaměstnanců typu HZV - Hodný a zodpovědný vědec. To už spíš začnu věřit v existenci UFO než v HZV. Njn, první série byl fajn retro výlet do mých vlastních chlapeckých let, pokračování už mě moc nebralo, místy i sejřilo, viz nevěrohodná černozrzavá lovestory MaxMaďačky s ocasem Lucasem. Celkově už mi celá parta Mike,Will, Dustin, Lucas + šerif + mutter mínus Bob... začíná být volná jak kšandy, vlastně mě zajímá už jen Jedenáctka. Proto mě zneklidňuje, že seriál má mít údajně 11 řad... a v každé řadě vybafne další dítě s vytetovaným číslem, to asi nedám. Leda by docházelo k nečekaným zvratům s El, např. 8+11=69 , taková poloha postav seriálu by mě zaujala :-). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se stane, že druhá sezóna má úplně totožné hodnocení jako první a při 91% to už je sakra, co říct. Je fajn vidět znova všechny sympatické dětské postavy pohromadě a tentokrát rozšiřuje partu mladá zrzka Max, která si zde místo nepochybně zaslouží. Určitě potěší nové postavy ( Nová slečna ovládající nadpřirozenou sílu, brácha od Max, který byl pěkný hajzl, či Bob nový přítel Joyce), co mě však příliš nepotěšilo byla Eleven, která je víc než půl seriálu v ústraní a to je chyba, jelikož ona je tahouhem seriálu, ale poslední dva díly naštěstí vše vynahrazují. Tentokrát mi příjde, že je seriál akčnější i hororovější, Lovecraftské stínové monstrum, či malí "ještěři" a hodně tajemné jsou i Willovy výpadky. Seriál opět uteče jako voda, jsou zde scény při kterých má divák husí kůži a retro atmoška opět bezvadná. Dobrodružnou výpravu s dětma jsem si opět užil, ale emocionálně mě to nezasáhlo jako před rokem.. 85% ()

Galerie (320)

Zajímavosti (33)

  • V epizodě zazní písně „This Is Radio Clash“ od skupiny The Clash a „Push It To The Limit“ od Paula Engemanna. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama