Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 5
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

SPOILER Song od Mobyho v tý nejemotivnější části mě totálně rozsekal. Po dlouhý době jsem měl namále se slzama.

na příspěvěk reagoval AppleCore

zazka

zazka (hodnocení, recenze)

co takto vytvorit iniciativu, aby ludia nejako dali najavo, ze druhu seriu chcu? :) napisat im niekde alebo co? :D 

na příspěvěk reagoval Fordzy

Waca

Waca (hodnocení, recenze)

BackPa

Pribeh El mi pripomnel Minority Report, u myslenky "Upside Down" se brachove asi inspirovali Cernym domem a Temnou vezi od Kinga...je tam hodne podobnosti s ruznyma pribehama a to dohromady dava fakt origo pribeh :-)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Kde vlevo dole? A ne, oficiálně prostě zatím potvrzeno nic nebylo. Napjatě čekám, kdy to oznámí, ale zkrátka nebylo.

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

I kdyby to nebylo myšleno jen jako jedna série, od Netflixu zatím dali druhou sérii i seriálům s uzavřeným příběhem. Tady to sice uzavřeli ale něco načli a něco nechali otevřeno (Will, El). A po reakcí diváků i kritiků by bylo velký překvapení, kdyby tomu druhou sérii nedali.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Nemáte někdo odkaz na nějaký souhrnný zdroj, kde by byly vypíchnuté veškeré odkazy/aluze? Protože když i já (který k těmto věcem bývá obvykle slepý), vidím ty přímé citace a la úplně stejný záběr na vyplňování formuláře na psacím stroji apod., tak tam toho méně očividného musí být kvanta nespočetná... 

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

vteco

vteco (hodnocení, recenze)

K druhé sérii asi takto - "The hope is that it feels satisfying but that we left room and that if people respond to it we can go back into this world. But if we do get to go back, it's not a second season as much as a sequel."

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Ne, nebylo. Já opravdu nechápu, proč mají lidí potřebu psát do diskuzí nesmysly. Pokud nejde o záměrné trollení.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Potvrzená možná není, ale bude; to snad nikdo nepochybuje. A jak bude koncipována známo je, k tomu se Dufferové rámcově vyjádřili.

na příspěvěk reagoval KevSpa

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Davered

To je ale problem studii. Netflix by to najradsej nerobil. Ale ak to nespravia, tak mozu povedat dovidenia pravam na kopu veci.

 

Inac naozaj tam je toho malo co som to naposledy mal. Ked clovek pozeral serialy postupne za tie roky ako vychadzali, tak tam neni moc co kukat.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Super serial, zlhtol som to za par dni. Uz je potvrdena aj 2. seria tak som zvedavy, ci bude time jump, alebo totalne ine postavy. Najlepsi bol ten tucny chlapec. 11 koniec bol trochu predvydatelny.

na příspěvěk reagoval KevSpa

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

frajcz

Když to ohodnotíš tady, počítá se to k seriálu jako celku, pak můžeš hodnotit ještě jednotlivé série a epizody, ale nevím, jestli se nějak projevuje a přepočítává do celkového hodnocení, i když uděluješ hodnocení v těch podsložkách. Ten princip sám nechápu.

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Mám tomu dát šanci i když z hororů mám většinou bobek? Je to hodně strašidelný, nebo spíše záhadný a mysteriózní? Já abych u toho nemusel měnit spoďáry každejch pět minut.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Fyffy2000

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Davered

Tak vidíš, jsme sice těžce OT, ale zrovna morální hledisko bych se spojením z VPN nevytahoval ,-) Dokud nebyly dostupní všude, tak ho potichu akceptovali, nyní jsou všude a není potřeba. Pravda, nedostaneš se k obsahu zámořského (byť stále jsou někteří provideři VPNek, přes které to jde/ či v květnu ještě šlo). To mizení mi nepřijde, jsou stránky, kde upozorňují, co půjde pryč a tam se to mění tak rychle, že to stejně nejde stíhat. Tohle mi více vadí u HBO Go, tak to létá raz dva...

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

včera

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama