Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 2

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Sidonka

Sidonka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Úplně celou diskuzi nesleduji, jen jsem nahlédla, možná mě cosi uniklo. Vysvětli mi, proč by měl Psychor točit filmy, proboha? Nebo psát scénáře? To jako kdo nic nenatočil, nesmí hodnotit filmy? Tohle je web pro každého a zejména pro obyčejné diváky. Jestli to chápeš jako web pro osobnosti, kteří za sebou zanechali velký odkaz alespoň minimálně jako třeba bratři Čapkové, trpíš "můrami" spíše především ty. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

a kolik máš natočený filmů ty ? kolik scénářů si napsal ? zanechal si za sebou nějaký odkaz ? povídej přítel a co noční můry stále máš noční můry ? užij si noční můry, užij si strach  

na příspěvěk reagoval Sidonka

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

nizj

Jakožto zdejší hororový expert musím souhlasit. Ale místní laici, kteří Annabelle 2 ve většině případů stejně využili jako pouhou kulisu ke svému popkornu a nejrůznějším babským tlachům, budou s tímto mrzkým hororem nepochybně spokojeni.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, ARI50

nizj

nizj (hodnocení, recenze)

Tohle je horor? No vlastně ano, je, ale ten výkon od tvůrců filmu. Za mě odpad, vhodný leda tak pro malé děcka a lidi po lobotomii. 

na příspěvěk reagoval Psychor, Yoshitsune, ARI50

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Očividně film slaví úspěch i finančně, takže Psychor zase dokázal jaká není peach.

na příspěvěk reagoval ARI50

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Martin741

Pane Martine, na CSFD není nikdo, kdo by se dokázal přiblížit takové genialitě přes filmový žánr horor než jsem já Stallone. A ten zásadní rozdíl mezi mnou a světovou elitou přes žánr horor je ten, že já ho i skutečně natočím. Vy můžete studovat, já ho budu tvořit. Ty si o něm čti v knížce, já ho budu tvořit do reálného světa. Přirovnal bych tě ke klukovi, snílkovi, který celý život čte v atlasu a zajímá se o vesmír, hvězdy, astrologii, vesmírnou odyseu, ale já jsem ten KOSMONAUT, který skutečně na Marsu přistál. Tak je to i s hororem. Ty a ostatní se na ně dívejte, studujte je, ale já je budu TVOŘIT a vy na ně budete psát recenze a chodit do kin. Do pěti let natočím horor, který tu prostě od Vymítače ďábla (který odstartoval novou éru hororu) nebyl. Tak asi tak.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

psychor je obmedzený kokot uväznený vo svojom obmedzenom svete a tým to končí ..nad ním sa človek viac pozastavovať už nemôže :D

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Stallone

Psychore, ty nie si odbornik na horory ale retard na horory. Ja sa hororom venujem 22 - 23 rokov a stale im uplne nerozumiem a nepovazujem sa za experta. Napozerane mam, to jo, ale expert nejsem. 

na příspěvěk reagoval ARI50, Stallone

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Psychore, nejsi nic jiného, než totální lidská troska. Tahle databáze je plná povrchních kryplíků, ale ty jsi všech pračuráků král. Congratulations, idiot.

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

přesně jednička je celkem i hodně nedořešená člověk hodně postrádá ale dvojka to je uplně jiný level a poté je i jednička lepším usměvem :)

inuisibilis

inuisibilis (hodnocení, recenze)

TomX2

Jsem rád, že se podíváš :D Nechci tě od prvního dílu nějak odradit, ale nic nečekej. Nech se jen unášet tím klišém, bude to lepší, než čekat něco velkého a pak ... BUM ... sklamání jak hrom. To dvojka je něco jiného. Ano je pravda, že jí chybí nějaké maličkosti, ale to napraví temnou atmosférou, kterou jednička nemá :D určitě, když se podíváš na první díl a poté na druhý, uvidíš v pokračování velkou a příjemnou změnu :D

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

TomX2

a právě proto ve dvojce je Annabelle vše vysvětlo mě se jednička líbila já byl prostě rád že se natočila a tadyk těm dvěma to prostě hodně sedlo

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

inuisibilis

Myslím, že duo Sandberg+Dauberman k sebe nepasujú. Predsa len je Sandberg tvorca priemerných kraťasov a režisér celovečerného filmu, ktorý nadväzuje na jeden z nich a Dauberman je človek, ktorý vo svojich scénaroch nemá čím zaujmúť - mám u neho 3 nedopozerané filmy, ktoré som aj napriek všetkym kladom dopozerať nedokázal. Tvoja odpoveď ma ale dohnala k tomu aby som si tie filmy pozrel a o to sa teším ešte viac (aj keď od Annabelle 1 už vopred nič neočakávam)

na příspěvěk reagoval ARI50, inuisibilis

inuisibilis

inuisibilis (hodnocení, recenze)

TomX2

S ARI50 musím souhlasit. Bylo to opravdu dobré. Režie ... to se nedá slovy říci, akorát jediné, co se mi nelíbilo byl scénář. To mě trochu štvalo, ale jinak ... SUPER :D

na příspěvěk reagoval ARI50, TomX2

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

ARI50

ja som, priznám sa, nevidel prvú časť ani pokračovanie.. a tak o tom môžem len špekulovať, ako spomínaný Psychor. Zajtra kuknem oboje a snáď budú tvoje vety a dojmy pravdivé. :):)

na příspěvěk reagoval inuisibilis

inuisibilis

inuisibilis (hodnocení, recenze)

TomX2

Přesně ... on je opravdu jiný ... ale líbí se mi jeho myšlení. Řekne ... to bude tak na jednu hvězdu ... a i když se mu film bude líbit, stejně tu jednu hvězdu dá, aby nevypadal jako hlupák :D

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

inuisibilis

Ono v ňom možno je nejaká skrytá znalosť a niekde hlboko v jeho duši ten hororový expert aj je, škoda len, že nám to neukáže z jeho vonkajškia a len nám do hlavy serie svoje veštby a pred-očakávania, z ktorých si ale zobrať nič nemôžme keďže to sú všetko len omyly alebo úplne nepodstatné veci.

na příspěvěk reagoval inuisibilis

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama