Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Opravdu béčkový film, dobrý do televize. Spousta věcí je zde nelogických a některým jsem se musel i zasmát. Je až neuvěřitelné, co všechno vydrží černoušek s propíchnutým břichem. Pořád pobíhá, každou chvíli se popere a neustále ho někdo může do toho břicha kopat. Ale akce je tu dost a za to třetí hvězda.*** ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sterilní akční béčko, který s výjimkou Jamieho Foxxe v hlavní roli nepřináší vůbec nic zajímavýho. Akce je přinejlepšim pouze průměrná, chybí napínavější / zajímavější příběh stejně jako lepší záporák nebo aspoň pár hlášek. Taky bych uvítal bohatší výpravu, protože prostory kasína začnou brzo nudit. Jenže problém nejsou ani tak lokace, jako nudná režie společně s dramaturgií. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To indický sem neviděl (vlastně žádnej indickej film doteď), francouzský byl průměr, a na americkou verzi mě nalákal Foxx. Film mě hodně překvapil ,v poslední době sem naladěnej na podobně schématicky zastaralý a okopčený filmy. Děj si neodpočine, akce je dost, nesmysly v ději jsou taky, prostě béčko který mě bavilo jak svině. Chudák,koho tohle neba. 80%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama