Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

Brtniik

všechny recenze uživatele

Již z ukázek mi bylo jasné, že tomuto dílu 101 minut života nevěnuji, ale ta hrůza metastázuje - pánové Matty (a to Tě mám v oblíbených, asi to přehodnotím) a filmfanouch, jděte do prdele (abych užil češtiny), to se fakt musíte předvádět cizím slovem a nádherné „štěk“ vám nejde přes pysky?! Jako milovník češtiny a psů pravím fuj fuj! Samosebou platí i pro Úhoře. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, takže se moje obavy opravdu potvrdily - Michálek už je ve svých nových filmech hodně špatný. Tady nám naservíroval snad jeden z nejnudnějších českých filmů, co jsem kdy viděl. Úhoři by se dali shrnout tak, že se jedná o komedii, která je komedií asi natolik, jako je Saw road movie, pak že je to taky drama, které má neskutečné množství děr ve scénáři (ta ženská potratila, nebo to dítě na konci je její? jak se tam u toho Musila objevila ta pravá URNA, co tam dělala, proč tam byla?) a do očí bijících wtf scén (náhodou potkám holku, kterou jsem před půl rokem (asi?) potkal na benzínce, "zasebevraždil" se jí tam zloděj a to hlavně díky vině naší skupiny, která dělá falešná policejní přepadení, ale ta holka tam z toho tehdy měla šok a možná kvůli tomu i potratila (to film nevysvětlí, jen naznačí obě verze a diváku vyber si, prostě jsme měli odfláknutý scénář) a když už ji teda potkám a začnu si s ní povídat, co nejchytřejšího jí řeknu? no jasně, přiznám se jí, že jsem tam tehdy byl já, v té fejkové URNĚ a tak díky mě má holka šok, to je chytrý ne --- a hnedka potom se stane to, že se holka chce do fejkové URNY přidat.... WTF???), ale především je celý film obrovská, příšerně utahaná nuda bez čehokoli zajímavého. Upřímně mi i většinu filmu bylo fuk, co se v tom filmu stane sám, jelikož si nemůžu vybudovat sympatie k postavám, který se baví na fyzickém násilí. Herci hrají podprůměrně, kamera nic moc, ale aspoň lepší než v Poslovi, ale i tak to filmařsky ničím neosloví. Je to strašně špatný film, ale především je to ztráta času, kterou od odpadu zachraňuje jen ten fakt, že ten nápad by v rámci českých filmů mohl být dost zajímavý. Ale jen ten nápad, zpracování stojí za hovno. Michálku, už radši natoč, to nej ze sebe už jsi ukázal, teď jdeš jenom víc a víc dolů... 1* ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vtipný scénář, kulhavá režie. 1) Hezký námět ztratil po půlhodině na tempu, a to tak, že hodně._____ 2) V parádním hereckém obsazení mě zaujali 64letý Oldřich Kaiser, 44letý Matěj Hádek, jehož skvělé tělo mám stále před očima i jeho bratr 37letý Kryštof Hádek (všechno členové falešné URNy). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani naprosto luxusní, prvotřídní herecké obsazení a můj dlouhodobě nejoblíbenější český režisér neposkytují záruku kvalitního filmového zážitku. Shrnul bych to asi tak, že do scény na čerpací stanici to vypadalo velmi slibně. Pak šel celý příběh dolů a dolů až do úplných hlubin pekelných. Pokud z toho kápne nějaký Český lev, tak nanejvýš za šílené účesy Oldřicha Kaisera a Matěje Hádka. Tak snad s Vladimírem MIchálkem ještě někdy přijde nějaký podobný skvost jako Babí léto nebo Je třeba zabít Sekala.... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Mělo se to jmenovat Úhoři mají nablito! pět magorů si hraje na URNA a královsky se při tom baví (bohužel jen oni). Když mají doopravdy zasáhnout při loupeži na pumpě, zbaběle zdrhnou. Tato událost předznamenává další děj. Neuvěřitelně užvaněný a debilní scénář. Co tady padne zbytečných slov na úkor vtipu i samotného děje. Filmy Vladimíra Michálka mají kvalitativně sestupnou tendenci. Svou ostrou munici vystřílel už devadesátých letech a Úhořama si z nás jen vystřelil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Z hlavních herců jako jediný ve filmu nepije pivo Oldřich Kaiser, který v roce 2012 podstoupil protialkoholní léčbu a ve filmu místo piva pije vodu. (TomasSlach)
  • Pro natáčení byly použity všechny části výstroje, kterou členové zásahovky nosí. Naštěstí všechny scény v uniformách se točily v noci, takže to pro herce v extrémně parném létě bylo snesitelnější. I když zvláště v tropické noci je kostyméři na place obkládali mokrými ručníky, aby je trochu ochladili. Naopak, když bylo chladněji, tak pro herce nebylo příjemné, když se při akci zpotili a pak v čekání na další záběr na nich celé oblečení stydlo. (Zdroj: Falcon)
  • Během natáčení měli kostyméři k dispozici celkem 11 uniforem URNY, některé části byly od České zbrojovky a některé dodali kaskadéři. Jde o originální uniformy. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama