Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se snímku „Pátek třináctého 3“ nemůže upřít, to je ono jedno privilegium, které se zde skrývá. Jedná se o privilegium v rámci série, a to skutečnost, že si zde Jason poprvé nasadí brankářskou masku, kterou má pak i po zbytek série a kterou se konečně stal opravdu ikonickým a snadno zapamatovatelným. Je to ale snad jediná věc, proč má cenu tenhle film v rámci série zmiňovat. To je docela škoda. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že to v mnoha případech a scénách zcela nepokrytě vykrádá a kopíruje hlavně druhej a trochu první díl (a někdy takřka zcela vteřinu po vteřině) a tak jsem měl dost často deja vu, to je ještě navíc hodně slabé a dost nuda. Sice se dozvíme, kterak Jason k hokejové masce přišel a posledních 10-15 minut docela ujde, ale jsem docela zklamanej. Akorát mě začíná bavit zjišťovat, co všechno je Jason schopnej přežít.... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jason je zpátky a ještě v lepší formě, než minule. Navíc trochu zmohutněl a poučil se z minulých chyb, takže nehrozí, že by ho oběť nakopala do rozkroku. Ne ne, tahle noc bude jenom jeho... Pro mě jsou třetí a čtvrtý díl Pátku třináctého tím nejlepším, co kdy v této sérii vzniklo. Trojka má navíc hned dvě zvláštnosti: Jason si tu konečně nasadí brankářskou masku a do toho je film obzvláštněn prostorovým 3D efektem, takže do záběru se pořád něco plete a strká (třeba i obyčejné jo-jo), nebo na vás něco vyletí nebo vystřelí (vymáčknuté oko z hlavy, harpuna, nebo mačeta). Jinak slasher není od toho, aby se divákovi zapojovaly mozkové závity, ale je to čistě o vraždách a zábavě z toho vyplívající. Jo a bodycount se zastavil na čísle 13, takže paráda. Verdikt? Krystalický slasher. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že se tento díl drží celkem na úrovni předchůdcům. Bez čeho bych se však v každém dílu určitě obešel jsou ty dlouhé ukázky alá co jste viděli. Trošku to přidává takový seriálový smrad. A copak to 3D? Momenty kde se nějak projevilo by se spočítaly na prstech jedné ruky, ale na to, že to byl jakýsi počátek 3D, to bylo docela pěkným zpestřením. Jason konečně začal za něco stát. Nevím, zda se mi to pouze zdálo, ale už i ty postavy začínají trošičku připomínat přirozené jednání.Co bych naopak ve srovnání s předešlými díly vytkl, že mrtvol se mi zdálo méně a byly takové nepříliš sympatické. Dějová linie trošku začíná sterotypnět, ale věřte, že mi to tady až tolik nevadí. Způsoby smrtí orginální, až jsem se párkrát dokonce zasmál. Takže to bude za * * *. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, těžko uvěřit, že někoho může bavit úplně to samé napotřetí. A to je ještě několik dalších pokračování... Jestli jsem měl po chabé dvojce ještě chuť na trojku, tak teď už se mi chce s touto chaboučkou vyvražďovací sérií nadobro skoncovat. Film je blbý, nudný, některé scény hrozně trapné a nemyslím po technické stránce, ta je na tu dobu zmáknutá vcelku dobře, ale v chování postav. V té době to lidi možná žrali, teď už to působí spíš divně než hororově. Já osobně si dám radši nějakou novodobější vyvražďovačku. 40% ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Film bol zakázaný v Nórsku (v rokoch 1983 – 2003). (Paldiny)
  • Film měl v Americe premiéru přesně v pátek 13. srpna roku 1982. (Stocki)

Reklama

Reklama