Reklama

Reklama

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla nazmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí síly s Dianou Prince (Gal Gadotová) a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. Tento úkol je však mnohem obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků čelí vlastním démonům, které musí porazit, aby mohli dát dohromady jedinečnou ligu superhrdinů. Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadotová), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (HBO GO)

(více)

Diskuze

Jakub8288

Jakub8288 (hodnocení, recenze)

PhilTesi , PhilTesi

No ten rating mohol byť kľudne menší. síce dvakrat tam bolo slovo fuck a krv pri súbojoch. Ten epilog za mňa super a Najlepší tam bol rozhovor Batmana a Jokera. 

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

PhilTesi

U toho epilogu, pokud už tam tuhle post apo scénu chtěl, dala se tam dát mnohem elegantněji a smysluplně, takhle to prostě působilo zvláštně a nepasovala do toho všeho.

na příspěvěk reagoval PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ještě teda nechápu tady ty poznámky, že předplatit si HBO kvůli jednomu filmu se někomu nechce,
jít do kina kde je lístek dražší, lístek je platný jen a jen na ten film a nic navíc + doprava + občerstvení
to už je ok ? :D Nechápu... a epilog povedený, jak někdo psal, že je to zbytečný a nepasuje tam. Je potřeba si uvědomit, že linku kterou sledujeme spěje k podobné realitě, v jaké jsme viděli Jokera s Batmanem

na příspěvěk reagoval W.Dow, Jakub8288

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Tak už mám taky dokoukáno, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Cyborgova linka mile překvapila, to mě fakt bavilo, škoda že se Fisher chová teď tak jak se chová. Každý tam má svůj moment, Batman konečně nevypadá jako, že má 3 dny před důchodem. Finále parádní, akorát nástup Supermana mohl být trochu promyšlenější. Proti délce níc nemám, když můžem v Lotrovi sledovat extra scény, že života hobitů, tady si rád dopřeju extra scény ostatních postav i když to děj nutně nikam neposune. Kdyby každá postava předtím měla svoji solovku, asi bych byl taky pro, aby to bylo ve stylu Infinity War, kde se v podstatě jde ihned do akce. Nechápu ty lidi z WB už jen když srovnám finále s kinoverzí, tohle je úplně jinde. Nepochopil jsem ten rating akorát, useklá hlava je i ve Star Wars a ničemu to nevadí

na příspěvěk reagoval Jakub8288, Prometheus69

Agent24

Agent24 (hodnocení, recenze)

Koukal jsem a u původní verze je taky jako režisér Zack Snyder. Asi by to chtělo přepsat. Chtěl jsem se zeptat jestli má cenu na to koukat s dabingem. :-)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zeptám se asi blbě, ale stejně se zeptám.. je tahle verze něčím jiná? Jinak to mění původní příběh? Nebo tak? 

Obohatil tím jinak Snider původní verzi? Má smysl to vidět? 

na příspěvěk reagoval Lares4, pleba

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jj pravda, měl přijít varovat před Darkseidem. No asi se už dál nedozvíme nic. I když kdoví třeba si hnutí Snydera prosadí i dvojku.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

Volal mi táta že si to zapnul a po pěti minutách husinu tak se mě hned ptal o co se vlastně jedná... Ale on má tyhle věci rád všechny..

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Jinak na RT zatím 78% (vtipný, že to je přesně o 50% víc, než tam má BvS) a na imdb 8,9/10. V tomhle směru teda zatím dobrý.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lares4

No podle mě nějaký lantern měl přijít na konci ligy, však původní plán měl být takový že se má objevit na konci a potom nejspíš druhý někdy v průběhu dvojky

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Z toho co si napsal se dost těším na Doctora Fate ve filmu Black Adam. Mám ho dost rád. Snad dostane dost prostoru. Teď mě napadlo, kdy asi tak Snyder chtěl představit Hala Jordana nebo Johna Stewarta.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lares4

Tak já jsem myslel z toho výběru co aktuálně oznamují, teda pokud vynechám Zatannu a Batgirl... Jinak samozřejmě souhlasím, taky bych radši solovky ackovych postav a když už nějakou méně známou, tak bych bral Mister Miracla, Cpt Atoma, Atoma, Adama Strange, Doctora Fate, Hawkworld,

na příspěvěk reagoval Lares4

Související novinky

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Nový Batman bude rekordně dlouhý

Nový Batman bude rekordně dlouhý

21.01.2022

Těšíte se na chystaný snímek The Batman od režiséra Matta Reevese (Válka o planetu opic)? Pak vás možná potěší zpráva, že si pro vás tvůrce vydupal u studia zatraceně tučný kus stopáže. Snímek totiž… (více)

Reklama

Reklama