Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to krátký, takže nenudí, postavy se chovají normálně, příběh je zajímavej, dobře vysvětlen, děj je jednoduchej, dále prostředí, záporák, pěkně (ne)chutné scény a dlouhé záběry, výborné zvuky, občas lekačka, charaktery jsou načrtnuté -bohužel jejich potenciál není využit, efekty tu moc nejsou, kvalita je slabší a filtr na kameře se mi taky moc nelíbil, hudba je jen občas/// V situaci kdy nových hororů moc nevzniká a ještě méně těch kvalitních a k tomu za situace, že jste už všude byly a všechno viděli (myšleno, že už vás v hororu nic nepřekvapí), jsem neodolal a sáhnul po filmíku, který se mi válel na disku. A nakonec jsem udělal dobře. Film od režiséra, kterej natáčel péčka si střhnul horůrek :-) (trošku atmosférou a záběry připomíná Texaský masakr...) a celkem se mi líbíl. Má několik plusů, které jsem vyjmenoval výše a jen pár mínusů. Od vyššího hodnocení ho stahuje jen neučást nějaké herecké hvězdy a technické zpracování (k tomu přičtěte kvalitu DivXu), které vyzní jakoby se jednalo o španělský horor nižší kvality. I proto k celkovému hodnocení přidávám 10% abych byl oběktivní a hodnotil to co se vám do ruky dostane díky DVD formátu./// Celkem 63%/// Viděno podruhé 22.3.2009 v TV ()

demented 

všechny recenze uživatele

Jediné čo stojí za to, je atraktívne prostredie malebného hotela ala Hilton a záverečný Kaneov pád z okna. Inak je to bohapustá nuda bez štipky invencie, atmosféry a zábavnosti. K tomu pridáme ešte sterilnú videoklipovú réžiu a blbý, ťažko klišovitý dej, no a dostaneme typický veľkovýrobný horový produkt "made in USA", ktorý poteší snáď len zarytých fanúšikov hlavnej star - Glena Jacobsa. Človek by povedal, že keď už je to také hovädo, aspoň trošku bude vzbudzovať strach. Opak je však pravdou. Darmo sa nám zaháňa hákom či sekreou, darmo má kontaktnú šošovku a umelý chrup, pretože zlovestný je asi tak ako macko Pú. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler uvnitř! Chvílema jsem se kapánek nudil, bylo to zřejmě tím, že jako další horor nepřináší nic nového, kromě teda zajimavého pádu s detaily na konci. Kdyby byl děj takto kreativní i v průběhu, tak by se zapsal do paměti rozhodně víc. Překvapilo mě, že nejotravnější člen bandy nakonec přežil, ti vždy zemřou mezi prvními. :-) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama