Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dokoukat tuhle sérii do konce a tak jsem si z chutí stáhl trojku. Herecké výkony jsou strašně, kamera za moc nestojí a celý ten příběh už je neskutečně okopírovaný a blbý. Kažou smrt jsem předpověděl a dokonce jsem i viděl, kde se nesmrtelný rybář objeví. Postavy jsou neskutečně blbé a některé si za svou smrt mohli sami. Celkově to totálně vykrádá předchozí dva díly, které byli lepší. Hvězda za pár krátkých momentů a za to, že pistole zde neměly nekonečný počet nábojů. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

WTF?!!!!!!!!!!! Horor který postraší max totální poseroutky. Klipovitý střih (nevím co to mělo znamenat, ale cool to určo nepůsobilo). Proč musela být v hlavní roli ta odporná koza a né krásná rockerka? Jinak klasika, zůstane kluk s holkou, kluk se zraní a holka všechno na poslední chvíli zachrání. Za zmínku stojí odkrytí vraha, což tvůrci zařídili tak, že se může natočit klidně dalších 814 dílů a pak od zabití poslední osoby (což se mi líbilo) až do akčního finále. Ale na jednu stranu to bylo i zábavné. Jo. Dokázalo to zabavit. Jako kulisa celkem ujde. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Celú dobu čo som sledoval tento film, som mal pocit ako keby sa jednalo o bonusovú lacnú karikatúru prvého dielu, ktorý v roku 1997 natočil režisér Jim Gillespie. Mimochodom toto jeho dielo považujem dodnes za veľmi podarený kúsok (****). Tretie pokračovanie je však doslova úbohosťou. Zrejme je to nedostatkom financií, a talentu, najmä čo sa hercov týka. I keď sa tvorcovia snažili využiť všetky postupy, ktoré dávali prvej časti silu, zmohli sa len na ich pokrivený groteskný odraz. Bohužiaľ oni to však myslia celkom vážne. Jednu hviezdičku dávam len preto, že sa jedná o nespochybniteľný horror. (Spoiler!) Pretože mužom s hákom je už pre tentokrát vraždiaci prízrak mŕtveho vraha. * ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Hloupá recyklace Gillespieho idylického léta, ve které nefunguje vůbec nic. Přijemná atmosféra a laciné klišé z prvního filmu ´sou ty tam, z přímořského městečka se stala pohorská vesnice a Jennifer Love Hewitt vystřídala banda tupých teenagerů, kteří jenom nelogicky pobíhají v téhle nudné břečce plné trapných lekaček a rádoby cool scén. A to nemluvím o samotném finále, kdy ´sem se už opravdu musel chytat za hlavu. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Toto snáď Sylvain White(alebo skôr scenárista) nemyslel vážne!.. Bol som pripravený na hocičo, vedel som ,že po réžijnej stránke to bude slabé, aj to že herci budú otrasní, ale nebol som pripravený na taký smiešny koniec! Som fanúšik hororov, dokonca aj takíchto slasherov, ale keď si scenárista vymyslí "mystický koniec" tak to už je na mňa priveľa. Jedna hviezda za to, že som to dopozeral do konca. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama