Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská vyvražďovačka a nic víc. Proč tak ironicky? Protože se po úspěchu Vřískotu tento námět neustále recykloval a to až k zoufání. Vrah v masce, který usmrcoval jednoho středoškoláka za druhým. Jen se měnila maska, středoškoláci a prostředí. Jinak šablona stejná. Ano, je to tak.Tento snímek nepřináší nic, co by tu už nebylo a tak vyniká pouze svojí průměrností. Neznamená to však, že by byl nejhorší. Ba naopak. Neznat předchozí počiny, asi bych hodnotil jinak. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Generický slasher spíš než bezkrevné mordy držela nad vodou civilní dynamika čtyř kámošek (jo, trochu "courovitých" pipinek, ale poněkud pohublé Denise Richards to zatraceně seklo), které nedostávaly úplně, co si zasloužily, když všichni chlapi kolem nich byli podvodníci / úchylové / ubožáci. Zcela v odvaru z Vřískotu si scénář planě hrál na "kdo je vrah", jenomže jeho vraždy nedávaly vůbec smysl a závěrečné odhalení identity tuplem. 50 % přesně. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle byla opravdu jízda. Nový přírustek do rodiny vyvražďovacích hororů se opravdu povedl. Celkový průběh filmu sice nijak výrazně nenadchne a dokonce ani vrah se svou rádoby cool maskou není nijak výrazný, pokud jej srovnáme s vrahounem z Vřískotu, ale způsob vyřizování účtů tentokrát prudce vybočuje ze stereotypu, kdy oběť nějakou tu dobu prchá a schovává se, tady pachatel vše promyšleno, zná prostředí a nikdo nemá jedinou šanci pokusit se alespoň o něco co by se podobalo útěku - snad jen hned na začátku filmu... Též valentýnská přání jsou velice povedená a to ani nemluvím o dárcích, ale to čím film nejvíce překvapí je téměř dokonalý závěr plný zvratů. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)

Reklama

Reklama