Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

No, co napsat. První americký díl mě nadchnul, druhý znechutil a třetí.....uspokojil. Prakticky si nemůžu na nic stěžovat, dostal jsem to, co jsem čekal. Otázkou však je, zda i to mi vlastně stačilo. Film nemá ani hlášku, ani scénu, kterou si bych si zapamatoval. JInak to sourozenecké trio je povedené, a Smith je hezká a dobrá herečka. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hirošimo a Nagasaki se nějakým záhadným způsobem přesunuli do činžáku v Čikegu, jenže ten činžák je hodně špatný studio někde uprostřed Bulharska a to je kurefský problém.Začátek vypadal hodně nadějně, jenže to trvá jen pět minut a pak se začne až příliš moc mluvit a příliš málo umírat, natož strašit.Nechápu, že se nenašel rozpočet na normální lokace v USA, i v Kanadě by to bylo lepší, než-li v těch ubohých a strašlivě neuvěřitelných in i exteriérech.Nějakou záhadou jsem vynechal dvojku, asi jsem byl línej najít složku, tak jsem to přefouknul rovnou na trojku a leč mi je tahle série v celku volná, tohle bylo prostě smutný.Minimum lekaček je fantastických, za to taky jedna * a ta druhá za krásnou Johannu Braddy.Žalostné zakončení něčeho, co američané dokonale a lépe převedli na plátno než Nakaši Šimpanzu v Jemenu, bohužel tenhle přesun na video a co je horší do strašných reálií Bulgary to vole Hiroši no hajimari.....teda jako úplně posral.30%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama