Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 2
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Třeba rozšířená verze Avatara je zbytečná. V kinoverzi máš hned hezký příchod na Pandoru a pěkně se to rozjede. U rozšířené verze pobudeš ještě nějaký ten čas na Zemi. Na jedno zkouknutí je to ale fajn, člověk aspoň uvidí, kam to Země dotáhla.

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Tak alespoň víme, proč je to DC EXTENDED UNIVERSE. Každý z jejich filmů bude vycházet na Blu-ray rovnou v prodloužené verzi. :D Ono jak se to vezme. Snad kromě Coppolovy Apokalypsy neznám film, u kterého by prodloužená verze nebyla lepší. Třeba Království nebeské je v kinoverzi taková příjemná rádobyhistorická podívaná s příšerným hlavním hrdinou, zatímco v prodloužené verzi je to perfektní film. Dokonce i Blůma je v prodloužené verzi snesitelnější. Tak buďme rádi za prodloužené sestřihy DC filmů. Spousta filmů od Marvelu by to taky potřebovala. Například Avengers: Age of Ultron.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Spiker01, higuain, mm13

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

a že tomu je v mnoha případech v kino verzích těžko věřit, ale pokud ano tak fajn. Jak se řiká, na každém šprochu pravdy trochu a těch zvěstí bylo fakt moc. Uvidíme jak SW..

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

U těhle sporných projektů bych strašně rád viděl director´s cuty. Holt nežijem v dokonalém světě.

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

No já osobně doufám, že "extended" nebude znamenat "přidali jsme XY scén s Jokerem" a konec

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Yeas! Ted už jenom doufat, že si Geof Johns dá pozor nedávat osekané filmy do kina.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Hovno rozmázlé do 123 minut, fakt nechápu kde berete tu schopnost snížit své IQ na 50 při pozorování podobných hoven! To je nějaký druh Jógy, nebo sebepoškozování?

na příspěvěk reagoval filmfanouch

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

henrycruel

Nicholsnova Jokera jsem neviděl, ale Letův se mi líbí a to hodně. Neříkám, že je lepší než Ledgerův, jen je jiný a taky skvělý a rozhodně ho chci ještě vidět.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Rád bych řekl, že byl Leto lepší protože z trailerů tak působil, ale všechny scény s Jokerem vystříhali, takže se to podle mě zatím posoudit nedá. Joker byl v celém filmu 5 minut. Chudák Leto si rozhodně nezaslouží 2. pozici v hlavních rolích.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

henrycruel

henrycruel (hodnocení, recenze)

Je tu někdo, komu se Joker v podání Leta líbí víc, než ten od Nicholsona a Ledgera? Já si na něj pořád nějak nemůžu zvyknout. Jinak je ale film super, jen prostě ten Joker...

na příspěvěk reagoval Helo, Merengues9

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hra je trochu ěnco jiného, ale co z něj v dnešní době dělají..... to už je něco jiného, daleko chytřejší a ne takovou zrůdičku.

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama