Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 není ve svém subžánru až takový hrozný propadák. Herci jsou v rámci možnosti snesitelní, viděl jsem už mockrát horší dřeva, které ani vzhledově filmu nepomáhali. Masky kanibalů mohly být lepší, ale příliš neruší a gore je povedené tak půl na půl ( nemuselo být ani tolik detailních záběrů – protože ty právě prozradily, že je gore slabší ). Chování postav je otřesné a nejvíc sráží celkový zážitek. Plus je, že jsem se vůbec nenudil a přiznám se, že jsem chvíli uvažoval o třech hvězdičkách, ale nakonec dám +4/10. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

První díl se mi libil, druhý díl nadchnul, od třetího jsem si sérii Wrong Turn oblibil a tohle se mi libilo taky skvělé, perfektní vyvraždovačka, hnusný vraždy u kterých budete zavírat oči (u scény kdy mu odřezávaly kuži a žrali mu ji pred xichtem to bylo snad to nejnechutnější co jsem kdy videl) fakt bizardní, nemilosrdný horor který vám má spíš zvednout žaludek než vyděsit ale obojí to pusobí stejne. Já Wrong turn mám hodně rád a tohle se mi libilo! Three finger, one eye a Saw tooth.. PARÁDNÍ PSYCHOPATI. A taky skvělej spád! ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každý příběh má svůj počátek a jelikož poslední dobou začali prequely být v módě, nemohla série Wrong Turn zůstat pozadu. Již od samého počátku však tato myšlenka vzbuzovala v natěšených divácích jistý náznak strachu a nedůvěry, protože na režisérské křeslo usedl opět Declan O’Brien. Tenhle chlapík má na svědomí i předchozí díl, který mnozí označují za vůbec nejhorší díl celé série. O to víc jim chtěl režisér dokázat, že zas až takový packal není a u mě tedy zabodoval. V mých očích jsem měl možnost sledovat druhý nejlepší díl, který zaostal pouze za jedničkou. Ne však o mnoho. Právě samotný začátek má divákům poodhalit minulost znetvořených bratrů ze Západní Virginie. Příjemným zpestřením se tak následně stává jejich úprk za svobodou, který si dozajista diváci užijí stejně jako já. Navíc jim bude odměnou první pořádný mord. Potom už však musíme pokročit dále a tak se vrátíme do přítomnosti, kdy už se z psychicky narušených mladíků, stávají nemilosrdné vraždící stvůry, které zabíjí jen tak pro potěšení a samozřejmě i kvůli kručení v žaludku. Zde si však neodpustím menší rýpnutí, protože mi přišlo, že po počátku v klinice byl děj zbytečně dlouho natahován a pochvíli mě začali ty puberťácké kecy nudit. Naštěstí si scénárista po skoro půlhodině uvědomil, že píše hororový scénář a tak se konečně atmosféra začala rozjíždět do těch správných otáček. Tentokrát se nám pánové od filmu doslova zamilovali do ostnatého drátu a tak tohohle prevíta docela hojně využívali. Díky tomu jsme měli šanci shlédnout celou řadu „zajímavých“ gore scén. Některé sice vypadají dost gumovitě, ale na to už jsem si u téhle série celkem zvyknul. Jelikož jsem dal jedničce 70%, tak zde musím jít o deset dolů. Protože stejných kvalit bohužel nedosahuje. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dané hodnocení mě nutí zamyslet se, ale opravdu se zamyslet, protože takový odpad jako tady toto tu už dávno nebyl. Už uvodní řeči stylu zde ty "děti" mají největší intelegenci, protože jeden si snědl 2 prsty, další vyjebal oko... no pááááni, dnes neusnu, to vážně? Tohle bylo to skvělé? Kde tři sourozenci utečou a obrátí celou "nemocnici" vzhůru nohama, opravdu? Kdo mi tady to kurva vysvětlí... když mne chtěl dneska a to v neděli někdo nasrat, tak se mu to povedlo, protože jsem ztratil celých 94 min. života a to bez legrace! Opět tu vidím komenty tady těch hororových pseudointelektuálů, kteří jsou jak jinak ve své kůži a proč, protože to prý bylo "božííí"? Masové fondue, mučení, kvantum krve, brutalita, normalně se bojím vzít jejich jména do huby, ehm... Livingdead (sorry nejde mi caps lock), ricci.s a spol. To, že to je tak absurdní, lacinné a o ničem nikoho nesere, hlavne že se tam sekaji ruce nohy, hlava nehlava. Klasický Wrong Turn, ten prvni hoši byl nanajvýš podařený, les jsem neviděl skoro měsíc, ale tady tohle bylo neskutečně hrozné. Normálně se děsím jít ven, když vidím, kolik gayů tudy tady běháááá. 0,1/10 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)
  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)

Reklama

Reklama