Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tákže Poslední výkřik. Pokud to byl opravdu studentský film - což si nejsem úplně jistá, tak to potenciál mělo a tu jednu hvězdičku si to zaslouží. Pokud bych to měla ale brát seriózněji, tak už to spíš klouže k tomu odpadu. Inspirace americkými slashery byla viditelná, leč v českém prostředí to prostě působí vtipně. Příště by to chtělo víc zamakat na scénáři, aby se eliminovaly nesrovnalosti a wtf momenty. Herecké výkony ideální rozhodně nebyly, nejvíc se mi z neherců líbil Miro Šmajda. Telefonovací scény byly zvláštní, takhle snad nikdo do telefonu nemluví... Předabovaná Iveta mě mrzí. Petr Machala a Štěpán Olivie Turek tam vůbec nemuseli být, nebo se jim měly připsat minimálně ještě dvě scény, jinak tam jsou úplně zbytečně. Stopáž byla předlouhá. ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou přeceňované a některé jsou podceňované. Poslední výkřik, který má sice nějaké ty nedostatky, ale stejně podle mě patří (logicky) do té druhé skupiny. Herecké výkony sice nejsou nějak superhvězdné, kamera dělá podivné nájezdy na cokoliv a příběh je stokrát omletý, ale není to nic tak příšerného, aby tu tenhle film měl 10%. I když bylo celkem vtipné, že oběti dostaly rány nožem snad 20krát do různých míst, ale stejně se tam ještě plazily a dýchaly. Ale film má i klady: hudbu, která tu dělá docela hodně, atmosféra, která je v podstatě od začátku docela hustá a pak ještě dvě dobré lekačky. A samozřejmě jsou ve filmu i hezké momenty: opilý Miro Šmajda, na zemi rozpláclá Iveta Bartošová a šílenství vraha před zabitím hlavní hrdinky a jelikož se tvůrcům asi těžko rozhodovalo, která postava je hlavní, titulky neobsahovaly klasické Hráli, ale Hráli dle objevení ve filmu. A nakonec nejlepší větičky filmu: Jste blázen! Jste naprostej blázen! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k bulvárním kauzám, jež pro jejich nafouklost nepřehlédne ani průměrný africký beduín bez připojení k internetu, je zcela pochopitelné, že se někdo rozhodl zapíchnout zrovna Bartošovou (je ve filmu pět minut a není ani jednou opilá) a superstar s největším účesem na světě. Smysl všeho ostatního mi unikal, například proč je jednomu detektivovi patnáct a druhý prochází zamčenými dveřmi (což je rozhodně odvážná inovace). Film, kde vrah, trpící zombie syndromem (neumí běhat), píchá jedině nožem a kde jsou oběti blbější, než jejich mobilní telefony. Hodnotit nemá význam, jelikož úroveň všeho je jen nepatrně lepší, než v intergalakticky supradebilní Čepeli smrti = stále nehodno i toho odpadu. Zajímalo by mě, kterou mentální poruchou autoři trpí... ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě to vyznělo líp než Čepel smrti, ale i tak děs a zmar. Postavy šílené "Džambulka" darmo mluvit. Dějově to bylo jasný kdo je kdo, na výběr byli pouze dva stačilo se podívat na nohy a chůzi vraha a hned bylo jasný , že to musí být někdo starší. Starý polda byl slizký až hrůza. Dočkam se zas někdy kvalitního českýho hororu? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)

Reklama

Reklama