Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +solidní atmosféra, dobrý motiv vraha, závěr -dle mého téměř bez hudby, některé vraždy bych udělal trošku jinak/// Docela dobře jsem se bavil a občas se aji solidně lekl. Líbili se mi pasáže, kdy vrah šel po své oběti, atmosféra houstla, oběť se snažila utéct, nebo schovat...no a dál to znáte. !Pozor SPOILER! Použité nástroje: nůž, luk s šípy, žehlička, sekera, velká vrtačka, elektřina, pistol: a zajímavý detail podle čeho poznáte vraha, krvácení z nosu.!Konec SPOILERU. Prostě tahle rozmanitost se mi na tom filmu líbila, herečky rovněž. Jen jak jsem naznačil na začátku. Být režisér, tak si s jednotlivejma vraždama vyhraju, protože potenciál to mělo. Závěr je v každém ohledu perfektní, ten se poved. Na konec se tedy rád přikloním ke 4*./// Celkem 70%/// ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný teenagerovský recyklát vezoucí se na Vřískotové vlně a nutící k úvahám, zda bylo těch patnáct minut slávy pro Dennis Richards opravdu tolik potřebných, aby kvůli nim vznikl celý film. Protože jinak vůbec nic jiného nenabízí - pokud si nelibujete ve vykonstruovaných scénářích, logických propastech a honbami za co nejvíce "šokujícími" závěry, které jsou však jen očividnou scénáristickou bezradností. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo hold ne každý si pamatuje, co se dělo v šesté třídě, ale zato si spousta lidí určitě vzpomene, že tohle téma už tu bylo několikrát. S originální zápletkou tu byli tvůrci vážně na štíru a o logice při některých scénách se nebudeme bavit už vůbec. Ale tak na vlně Vřískotu se během následujících měsíců a let svezlo tolik filmů, že se snad ani nedají spočítat. Většina z nich však za moc nestojí a Valentine taky není zrovna dvakrát velké terno. Tvůrci vědomi si slabin, jenž jejich „dítko“ v sobě skrývá, vsadili vše na jednu kartu a to „atraktivní“ herecké obsazení. Což pochopitelně nevadilo hlavně mužskému publiku a milovnicím seriálu Angel. Přiznám se, že i já jsem před léty ulítával na Denise Richards a její luxusní křivky mě nenechávají chladným ani po letech. Právě její postava byla asi tím nejlepším, co nám tento film právě nabídl (no spíš bych řekl, že to byla hlavně její visáž, ale to je jedno…). Ani ostatní děvčata však nebyla špatná (vzhledově). Horší to už však bylo se samotným filmem. Především pak po stránce atmosféry. Místy se tu skutečně povedlo navodit příjemné „klíma“, jenže těchto záchvěvů bylo jako šafránu a film tam povětšinu času dost nudí. Vraždy jsou sice pestré, ale jediný jejich úkol byl ten, aby divák u té přehlídky beznaděje a zmaru neusnul. Pořád jsem jaksi doufal, že se děj posune kupředu, že přivane nějaký ten svěží vítr, jenže místo toho přišlo další stupidní klišé (no toho tu bylo opravdu dost). Ten závěr měl být zřejmě „šokující“ – jenže to by se toho museli chopit úplně jiní „kabrňáci“. Takže já s tímto slasherem moc spokojený nebyl. Dám tomu sice průměrné hodnocení, ale film jako celek si zaslouží tak sotva 20%. Těch dalších 30% je za dobrý soundtrack (Don Davis) a nepřehlédnutelnou Denise Richards. ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je přesně ten typ "horrorů", který prostě nesnáším!! Absolutní nuda, debilní scénář, vykozený playmates vedou debilní nudný rozhovory ... Nic jinýho se ve filmu neděje, jo vlastně teď jsem si vzpomněl, že se občas tak jednou za 15 minut objeví vrah v masce a černým obleku a během pár vteřin některou tu vykozenou krávu zabije. Veškerý záběry jsou však mimo kameru a gore = 0 (tím myslím NULA ...). zarytý fanda opravdových světových horrorů pak usíná nudou nebo kleje, na co že si to počkal do pozdních hodin nebo půjčil v dvd půjčovně... Občas přemýšlí, kdo by vlastně mohl být ten vrah, ale pak se většinou zamyslí tak hluboce, že nekouká na film, ale do blba ... "Do blba" jde pak celý tento naprosto nepovedený, trapný a ubohý slasher, který snad chtěl nějak reagovat na geniální Mihalkův My Bloody Valentine z roku 1981 ... A když jsem tomuto starému a cenzory zničenému malému kultu dal tradiční 3 *, kolik asi dám tomuto ? ... Nebetyčná blbina, která si hraje na horror... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Čekala jsem zde vlažná hodnocení, ale až tak... jo, přiznávám, tvůrci hodně vykrádali "Vřískot", ale já asi začínám mít slabost pro Davida Boreanaze :). Počítejte s tím, že zrovna ta vaše oblíbená postava asi nepřežije, ale z toho si nic nedělejte, protože konce se dožijí jenom dvě. Dala bych 4*, ale konec byl naprosto dokonalý. Celou dobu jsem si říkala, že vraždí ON. Když se ale proti jeho lásce řítí postava v masce a on ji zastřelí (tu postavu, ne svoji lásku), tak jsem si oddychla, že nevraždí ON. Že by šťastný konec? Tak tam ti dva zamilovaní sedí, objímají se a JEMU kape krev z nosu, takže jsem měla pravdu. Byl to ON. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)

Reklama

Reklama