Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 7
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

 Tak to by jim tak nějak asi došlo... Samo.

Ostatně je tam nejspíš poslali záměrně. 

Také by mě dost zajímala Atmosféra těch planet... Zda se že se týče dýchaní. To funguje všude stejně. Mimo jiné... pro Kamen reality si mohli zaskočit třeba ke Kolektorovy kde na něj jen sedal prach. 

Jako že ty kameny jsou stale ve hře.

Nebyli zničeny. :) Vision/Džarvis je mrtvej... Ale jeho tělo je porat k mání. 8)

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

7benjamin7

Thanos v Infinity War nebyl slabší. Jen to byl "jiný" Thanos. On nechtěl zabíjet zbytečně. On chtěl kameny a nastolit rovnováhu. Kdyby v Infinity War chtěl, tak bude klidně celou dobu používat kámen síly, ale on se nechtěl vyloženě s někým rvát a někoho zabíjet. On chtěl jen vymazat půlku života ve vesmíru. Jenže všichni mu v tom chtěli zabránit. V Endgame je Thanos z roku 2014 a je jiný. Viděl v obrazu, co s ním Avengers provedou, a že příjde o hlavu, tak se jednoduše rozhodne, že je všechny zabije a zničí naší planetu.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No né jen z logiky futurami... Trošku to odrbali no.. Čekal jsem, že budou nahánět Lokiho s Teseraktem nebo že ten fight Cap vs. Cap udělá nějaký časoprostorový bordel. Na konci filmu by mě zajímalo, jestli Tony vrátil svět zpátky do roku, kdy bylo infinity war a napravil třeba časové paradoxy, nebo jestli vyčistil ulice a takové ty věci.. A jestli Thanose a spol zabil nebo je jen poslal zpátky do jejich času.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, HellFireFery, Prometheus69

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jo... Ale z Logiky kterou zname z Futuramy. 

V jednom časovém období nemůžou existovat 2 originali. 

Protože to spěje k jejich vzajemné destrukci. 

V podstatě je to jedno protože Nebula z minulosti v minulosti už není... On se po Thanosovy taky nikdo schánět v minulosti nebude. Nezničí Loď z Azgarďany a tak celkové Thor by tam ani neměl bejt. XDDDDD!!!

na příspěvěk reagoval dragon94

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Nj, to jsou detajli. 8) Jako když Tony předava Stevovy naprosto nepoškozený štít.. i když mu ho BP slušně škrabnul a celkově dost okousal. :)

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Nebula věděla jenom to, že Kámen je na Vormiru, ale už nevěděla o oběti. A Thanos v IW s Kamenama nebojoval naplno, jen si užíval to, že se vůbec snažej - kdyby chtěl tak to ukončil během pár sekund. V Endgame neměl Kameny a hlavně viděl, že nestačí vymazat půlku vesmíru, protože ti co přežijou se to budou vždycky snažit napravit a tak začal bejt trochu nekompromisnější.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hele... Bejt to na mě a chtěl bych epicky logicky vyvažit síli. 

Rozdal bych všem rukavice a dal každemu hlavnímu hrdinovy po kamenu... Přesně jak to bylo rozděleno na plakátu. 8) Thanos si měl nechat Time stone. Nazačatku zdrhnout... Do minulosti, varovat své vlastní ja v minulosti. 

A pak Time Gemem přenest celou loď do budoucnosti.. :D 

A nebo nic nikam nepřenašet do budoucnosti, ale všechno nechat v minulosti i finalní bitku... Kam by se pak přenesli všichni... Pomocí Time gemu Dr Strange... Nebo vice těch šutrů z ruznych časovych období vzdalenych od sebe vteřiny. KOPYCE IS!!! XD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Na začátku Endgame se stalo to samé co na konci IW.. útok Thanos nečekal a byl zranitelný...kdyby věděl proti čemu jde a byl připraven tak hrdinové nemají šanci a taky neměli... pěkně ústřední trojici seřezal...

na příspěvěk reagoval 7benjamin7

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

7benjamin7

Byla na té lodi ne? I Nebula. :) Jop, Nebula jí to měla říct. 

Navíc tou linii kdy Thanos přenesl všechny do Budoucnosti na té lodi... Nebulu a Gamoru. Tak by logicky vymazal jejich časovou linii. Protože jak víme... Tu lod do minulosti nikdo nevratil. :D

na příspěvěk reagoval 7benjamin7

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ale to je Gamora v době prvních Strážců Galaxie a už tehdy byla hodná - chtěla Orb pro sebe a zdrhnout od Thanose.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

7benjamin7

7benjamin7 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No právě :D  a ani ji tam Nebula přimo neřekla Thanos tě obětuje pro kámen. To mi tam taky chybělo když už teda planovali že bude hodná. A kam vůbec zmizela že se na ňi dival na monitoru... utekla? 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

7benjamin7

7benjamin7 (hodnocení, recenze)

SPOILER:

Celkově super film. Začátek se celkem táhl.Cestování časem do minulých filmů super. Absolutně nejlepší byla epická bitva, od začátku až dokonce.  ( setkaní Petera s Tonym, nastoupení všech přes portály, zaběry na jednotlivé hrdiny, captain marvel když rozsekala loď nebo když ji Thanos dal čelo a ona se ani nepohla,girl power scénka, i am Iron Man věta, Kapitán s kladivem ( může mi někdo z vás prosim řict jakto že toho kladiva byl hoden? Ja to nějak nepobral ale potěšilo mě to. Spider Man a jeho killer mod, valkýra, Scarlett Witch ,Clint byl dobý celý film a to taky nením můj nejoblíbenšjší. Prostě bitva byla to nejlepší. Brečim skoro u všeho ale kupodivu jsem nebrečel ani u Iron Mana ani u Widow.. nevim proč.. něco mi tam prostě chybělo.Mám rád vtipky, občas ale nebyli potřeba a vážnou scénu zbytečně znehodnotily. Scenka ve výtahu byla super! 

 

Co se mi nelibilo vubec...  Thor byl vtipný, ale celý film jsem ho nebral vůbec jako Thora, byl taková parodie na Thora, takže když měl sekeru i kladivo tak jsem ho nebral vůbec vázně ikdyž to mělo byt epické.Určitě bude v Guardianech zase fit, ale v ukončení Avengers sem Thora očekaval v tom nejlepším.

Nelíbila se mi smrt Black Widow... taky jsem ji nebral vážně protože jsem si myslel at skoci kdokoliv bude stejně žit, takže mi to ani smutné nepřišlo. Ikdyž z žen byla moje nejoblíbenejší.... no klidně ji mohli přivést zpět z nějakého jiného času  jako Gamoru ne?Že by pak neměli kámen?Ale vždyť tam bylo řečeno že to nic nezmění že to vytvoří jen novou realitu ... Douglas žije pokusů by měli hodně ne? Vím že oni má být film, ale když vím že umře tak se mi nato ani moc nechce dívat když vím jak dopadne  :Dno  doufam že jí něják vratí... jasně že nechci uplnej happy end pro všechny ale tady to se mi prostě nelíbilo. Iron Man je muj nejoblibenejsi ze všech ale s jeho smrtí jsem smířený a provedení se mi celkem libilo.

Hulk: Vím že takhle je v komixu ale mně se dohromady Banner s Hulkem prostě nelíbí. Působil na mě jak Shrek. Uplně mi chyběl hulk z New Yorku když jsem ho tam viděl. 

Ukončení Kapitána Ameriky se mi taky nelíbilo, kdyby alespon pokecal s Buckym. Předání štítu Falconovi mě absolutně neoslovilo. Falcon mi nikdy neprisel nějak ohromujici nebo duležitý.Ikdyž užitečný určitě byl. 

Kdyby byl další díl tak jsem asi spokojený více, ale jako uplné ukončení Avengers mě to zklamalo, a to jsem velice nenáročný divák.

Za mě bylo Infinity War daleko daleko lepší. Thanos tady byl nějak moc silný ne? Když proti němu bojovali v infinity war a měl skoro všechny kameny tak se mi zdál slabší a to na ně házel i planety. Tady neměl žádný a málem je všechny pozabíjel. 

 

Už k tomu asi víc nemám :D Tohle berte fakt jenom jako můj názor. Nikomu nic nevnucuji. Pokud si myslite ze se v nečem úplně  pletu nebo jsem nepochopil podstatu nějakých scén klidně piště. Rád si to dám dohromady nějak lépe.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Ten měla už od rana... Ale vcelku to chapu když bylo ve scenaři napsano, zbal Mjonir a vypadni... Na zemi by ho nezískali. :) 

Textorix

Textorix (hodnocení, recenze)

dragon94

No hej ale napr. v Ragnaroku ked bol s Helou v podobnej situacii ako v Endgame s Thanosom, tak bez kladiva vyvolal blesk jak krava a odpalil ju a tu si nevedel poradiť ani s dvoma kladivami. Forma neforma, hadam nezabudol, že vie vyvolavať blesky bez kladiva.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

V IW Thanos útok od Thora nečekal a proto dostal na budku. Teďka na něj byl připravenej a ukázalo se, že kladivo-nekladivo, Thanos si s ním vytřeb prdel. A Thor si kladivo sice vzal, ale na konci Cap kromě kamenů vracel právě to kladivo, takže všechno zůstalo v pořádku.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

warha

CHYTREJ! Přesně tak! Ale to kladivo tam měl sebou... Ale psal jsem to i ja. Že je to jedno... Bratři Rusové prostě nepochopili že minulost se tím nestopla... Jako že za vteřinu jsem spět do toho okamžiku kde jsem si něco vypujčil. Ale běžela dal... Proč vybrali zrovna ten den kxy Freya zemře jsem tany nepochopil. 8)

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama