Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 7
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Všichni pořád říkají, že to bylo, až moc vtipné a že to moc nesedí k té náladě po konci IW... Mně to moc nepřišlo. Vtipy začali, až ve druhé hodině co se začalo cestovat časem.

na příspěvěk reagoval Ratemus

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ale jinak myslim, že tam Gamora určitě bude a film bude v jádru o tom jak si k nim hledá zase cestu a hlavně ke Star-Lordovi.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Další Střážci se hlavně budou jmenovat "Asgardians of the Galaxy" :D:D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jarv

Ještě velkolepější a větší...tam jsou všichni pohromadě...cítil jsem se v kině podobně v euforii jako když přišel Rohan na pomoc Gondoru

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

Netrolim je to logická úvaha stejně jako že tam vůbec být nemusí což bych já bral více než kdyby tam byla...místo ní tam může být Quasar například

na příspěvěk reagoval Gladiator15

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

dragon94

To jsem měl dojem, že je pouze vzpomínka na ni. Je hloupost ji vracet, jednak už to není ta samá Gamora a jednak by to hodně zrušilo její oběť - jakkoliv to není ta Gamora která byla obětována. Byl by to jen fan service, nic víc

na příspěvěk reagoval Gladiator15

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

AloeB

Netrolí. Na lodi se Star-Lord díval na "monitor" a byla tam fotka Gamory a pod ní bylo napsáno "vyhledávání".

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Ratemus

Trollíš? :D Gamora se po boku strážců neobjeví, od bitvy jsme ji již neviděli, nebyla ani na Starkově pohřbu, ani se Strážci na jejich lodi :D 

na příspěvěk reagoval dragon94, Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

drax720

To já mám jinou lahůdku. Vedle mě seděla 65 letá babička se svou cca 25 let starou vnučkou a ta teda plakala a smála se při každé možné příležitosti.

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

drax720

Sralk umře? Paráda!! Infinity war bylo koukatelný stejně jen díky Strážcům galaxie. Jestli umřel i kapitán Homokokot, tak to už je na dvojitý šáňo. :-D

drax720

drax720 (hodnocení, recenze)

Film se mi velice libil, ale poprvé jsem zažil. SPOILER! Že vedle mě kluk kolem 28let si utíral slzy u umírání Tonyho az po jeho pohřeb. Stejně tak skupinka děvčat za mnou ty bulely dosti nahlas až to bylo divný :-/. Já zas měl husí kůži pri nastoupení všech hrdinů 😊 Cap. mohl metat blesky díky kladivu. Samotné kladivo přivolána / vytváří blesky. Thor dokáže sesílat blesky bez kladiva. Když má v ruce kladivo tak mu jen usměrnuje jeho velkou moc a dává mu schopnost létání.

na příspěvěk reagoval Nathaniell, Gladiator15, dragon94

Jarv

Jarv (hodnocení, recenze)

Otázky na ty, kteří film už viděli - je finále (případně některé akční scény z průběhu filmu) alespoň tak velkolepé a dlouhé jako to v jedničce?

na příspěvěk reagoval Torrs, Ratemus, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tak nic, s tím zničením Kamenů jsem se pletl...už v IW je řečeno že jej dokáže zničit stejná nebo podobná energie což se Wandě povedlo... ohledně Gamory si Tony mohl přát aby se nerozpadala, tím pádem jediná Gamora z minulosti bude pokračovat s Gog v Gog 3...jsem zvědav zda si vybuduje vztah k Petrovi...a jsem rád že Thor pokračuje s Gog, tam se hodí víc

na příspěvěk reagoval AloeB

Bury.

Bury. (hodnocení, recenze)

Mě Thanos nepřišel o dost víc OP než v IW. V IW už měl kameny na ruce a byl si vědom jejich síly, tudíž využíval hlavně je a nezapojoval moc fyzickou sílu. To dá rozum. Stejně jak tu psal Ratemus, hlavně útoky v IW nečekal. V každém případě si s nima vytřel řiť. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

To asi nee... Iron man ho taky nezvedl, i když měl rukavici. Jeřáb ho taky nezvednul, auta s lany s ním taky nepohli.. viz. Thor 1.

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ne se vším v tom článku souhlasí, ale zrovna ufňukaní dvanáctiletí hošíci, kteří tě tak urazili, očividně odkazují na hlavní konzumní skupinu těchto filmů. Zrovna dospělí by měl být již nad věcí a neprožívat to tak, protože není co ;) 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

7benjamin7

Tak už v AoU s ním dokázal trošičku hnout a Vision ho taky zvednul a podle maleb v Ragnaroku ho mohla zvednout i Hela. Tady bude na vysvětlení určitě lepší nějaký znalec komiksů. Ale čistě za mě jak jsem pochopil z filmů - můžou kladivo zvednou jedinci s vysokýma moralníma hodnotama, kteří upřednostňují ostatní na úkor sebe. Ty blesky už jsou složitělší - ty mraky přivolal Thor a teoriticky je mohl navádět on i když ležel zmácenej na zemi. Ale tohle jenom hádám.

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama