Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike: Ale já přeci nenapsal, že je bez názoru. Jen že se po něm bude chtít, aby to natočil ve stylu předchozích dílů. V tom je přeci rozdíl. Pokud by na to najmuli Megatona, budou fanoušci nasraný, že se moc stříhá a nic není vidět. Takže předpokládám, že po režisérovi producenti chtěli, aby to vypadalo jako předchozí díly, protože si to fanoušci chválí. A on zřejmě řekl, že jo, protože tohle bere jako příležitost. Co je na tom divnýho?

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

nie, ten vyvojnebol nahly

skutocna svina bol len v dvojke

uz v trojke sa zacal kamaratit s roztomilym negrikom

takze je logicke, ze ho dohana svedomie a trapi ho uz ho trapi, ked niekoho zabije.

v piatom diely ocakavam, ze bude mat na starosti kopu deti a bude sa to volat: Undisputed 5: Cumlikator.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Já ale nepíšu, že ho bude někdo řídit. I když každýho svým způsobem někdo řídí. Já píšu, že to natočí jako Florentine. Přesně jako když si po natočení Halloweenu od Carpentra najmuli Ricka Rosenthala, aby to natočil ve stylu jedničky. Je rozdíl mezi režisérem,  kterej skáče jak někdo píská a může se podělat, jen aby někomu vyhověl a nemá vlastní názor a mezi někým, koho si najmou, aby natočil pokračování ve stejným stylu jako předchozí díly.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Vies co je vtipne? Ze tu pises, ze ten bulhar je taky klasicky poskok, ktoreho riadi niekto iny.

Ale ked sme to iste pisali o Simonovi Westovi, ked tocil Expendables 2, ze to bude len poskok, ktory splni, co mu Sly povie a ze to aj tak bude Slyov film, tak si pisal, ze to tak nechodi. :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Vtip je v tom, že záleží taky na tom, jakýho si veznme choreografa, kolik má na to času, atd. Třeba v bondovnách akční scény točí druhej štáb, hlavní režisér se do toho neplete. Ten bulharskej týpek je dle mýho klasickej TV režisér, co točí na zakázku a drží hubu a krok. Takže on jim naprosto kompetentně natočí dialogový scény a apk přijde na plac, kde mu bojovej choreograf ukáže, jak to přesně secvičili a on to natočí tak, jak to točil Florentine, protože tak to mají fanoušci rádi. Takže bude hlavně kopírovat to, co se osvědčilo. Když se podíváš na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=zJ3Fl9eFvNE  Nemuselo to bejt úplně zlý, kdyby to studio nezničilo. Dle mýho je neodhadnutelnej. Já od něj viděl jeden film a byl to po řemeslný stránce takovej normální neurážející tv průměr. Ale už si tahám jeho další kousky. Každopádně dělal asistenta Peteru Weirovi, tak to snad nebude úplnej debil:)

na příspěvěk reagoval Lacike, ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Hele uz v Special Forces ma Adkins bombovu megabitku vdaka comu na tom filme vidno, ze reziser by mohol mat potencial do buducnosti.

Videl si uz od toho Bulhara nieco? Fakt v nom nieco je?

Ja som nic nevidel a preto na neho zatial nekydam a dufam, ze to dopadne dobre.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Já poukazoval na to, že teď se můžu s Florentina všichni zvbláznit, ale jeho obliba začal cca rokem 2006, kdy natočil Undisputed 2. Ale on měl před tím dvacetiletou kariéru plnou levnejch béček, který nikoho nezajímaly. Takže tvá připomínka, že má nějakej režisér blbě hodnocený filmy je naprosto irelevantní, protože Florentine měl před tím na kontě tohle: http://www.csfd.cz/film/49217-special-forces/prehled/  nebo tohle: http://www.csfd.cz/film/49216-let-jestraba/komentare/ a taky nakonec svou kariéru slušně rozjel. Problém je v tom, že lidi dycky zasvěceně mudrujou, přitom si stačí udělat primitivní srovnání.

na příspěvěk reagoval Lacike

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak ja som uplne ze z toho sklamany... Boyka mal moje sympatie prave preto, ze to bol bad guy... teraz z neho urobili pomstitela... presne viem uz teraz o com ten film bude...aku bude mat zapletku...a ze tu vdovu si nakoniec zobere alebo aspon prelizne...  uz teraz viem, ze moje hodnotenie bude velmi slabe :)) Vrcholom vsetkeho je 150 kilove hovado s kozenym nahubkom ...aspon ten nahubok si mohli odpustit...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Dufam. Pri predoslych dieloch bol second unit director vzdy choreograf bojovych scen, cize ak to ostalo aj tu takto + Laci vravi ze strihac je ten isty, tak dufajme, ze bulgarsky majsterko tocil iba dialogove sceny. A chcu mu tymto filmom nakopnut karieru :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já si myslím, že u tohohle filmu na režisérovi nesejde. To bude podobný asi jako když Hughes točil Exp 3

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

Martin Ford vypadá fakt zle, ale mohli spíše sáhnout třeba po bývalém mistru světa v boxu, rusákovi jménem Nikolaj Valujev, který se snaží prorazit ve filmu, toho bych tam viděl radši.

Reklama

Reklama