Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Recenze (632)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vydařené pokračování s držkatým žoldákem, které tentokrát více spoléhá na nostalgii a komiksové srdíčko. Takto by šlo v jedné krátké větě popsat snímek Deadpool & Wolverine, o němž se v diskuzích po téměř celém internetu mluvilo jako o spasiteli žánru či přímo celé kinematografie. Já osobně takováto velkohubá prohlášení z rukávu sypat nebudu, nicméně i tak jsem po pár desítkách minut po skončení naladěn na velmi pozitivní nótu. V první řadě je třeba poznamenat, že pokud jste fanoušky předchozích snímků, budete zřejmě nadšení i tady. Téměř všechno jede podle již zavedených postupů, takže zde opět dostáváme hláškujícího nekorektního Deadpoola, jehož prořízlá pusa ho opět dostane do pořádného maléru. Tvůrci v tomto bodě sází ale na to, že se velmi dobře orientujete ve všech spletitých dějových zákrutách MCU, takže si jsem docela jistý, že pro některé diváky nepolíbené například seriály se bude jednat o docela tvrdý oříšek. Pokud jste ale skalními fanoušky, či, stejně jako já, jste nad celým Marvelem zlomili hůl až po geniální "Endgame", budete ohromeni množstvím detailů odkazujícími právě na tu zlatou éru komiksových filmů. V tomto bodě tedy musím zmínit více či méně očekáváná camea, která nejsou jen účelově dosazená, nýbrž skutečně promlouvají do přediva (haha) celého příběhu. Co se postav týče, celý snímek táhne vpřed především vysoustružená chemie mezi hlavními představiteli, jejichž škorpení tak rázem dostává hlubší a osobnější náboj. Zamrzí zde ale smutně nevýrazný scénář a zejména pak hlavní záporná postava, která by určitě snesla o dost více péče ze strany tvůrců. Co tedy dodat na závěr? Deadpool & Wolverine je důstojným pokračováním již zavedeného červeného žoldáka, jehož největším tahounem není akce či příběh, ale právě ona nostalgie, výborná camea a chemie mezi Deadpoolem a Wolverinem. Právě tyto ingredience činí z tohoto snímku výbušně nahláškovaný koktejl, u něhož se budete velmi bavit a jehož stopáž Vám uteče až znepokojivě rychle. A úsměvně ujeté zkazky o tom, že se jedná o záchranu umírajícího žánru? Ale kdeže! Je to spíše jen extrémně přisprostlá ukázka toho, jakým směrem by měl Marvel celý komiksový koncept dále posouvat. A my můžeme jen doufat v to, že se Kevin Feige této zřejmě už opravdu poslední šance vážně pevně chopí. (Viděno v kině CineStar IGY České Budějovice) „Your little cinematic universe is about to change, forever!“ ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Oživení nadšení z toho nejlepšího, co jsme u marvelovek a x-menovek zažili. Nerdovsky vymazlené leporelo skečů, nařachané odkazy nejenom na postavy a vztahy komiksových světů, ale i na zákulisí hollywoodských studií, které se nebojí být upřímné a dělat si srandu samo ze sebe. Skvělé vytěžení buddy potenciálu mezi vážným Wolverinem a komickým Deadpoolem, na kterého hláškování by si Ryan Reynolds mohl nechat napsat patent. Zajímavá a mocná záporačka, překvapivé výskyty starých postav. Hugh Jackman hraje jako o život a vůbec všichni si na tom dali záležet, jakoby šlo o záchranu fenoménu. Což taky šlo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida! Když největším světovým bolšodemagogům a dementizérům Mrvelu s Dyznym začíná téct do bot, protože už se na ty jejich furtdokolové vážně se beroucí a retardy mentorující sračky odmítá dívat i to cílové publikum z klecových lůžek, najednou to jde! Chozraščot prostě přestal fungovat, a tak vrchního cenzora i politruka patrně na chvíli poslali na probuzněný tábor, bezpáteřně úplně popřeli svou dosavadní stranickou agendu a ukázali, že když jde o zisky, umějí se bez zaváhání střelit do vlastní nohy. Na světě je tak odporně vulgární až úchylná, toxickou bílou heteroseksuální maskulinitou přetékající, naprosto nediverzitní a nechutnými amorálními humory narvaná taškařice, zcela dehonestující veškeré tak pracně budované základy progresivního sterilního světoobčanství. Taškařice, která velmi nevkusným způsobem bezskrupulózně ignoruje tolik kýženou majorizaci uvědomělých mužen, neustále zotročovaných negrů i brutálně utiskovaných parafiliků, jakož i potřebně patetickou glorifikaci rodinných hovnot, ba dokonce degutantně démonizuje i nejzářivější morální maják a kategorický imperativ celého mrvelího výplachového omniverza, Mirka Dušína s nejzařezanějšími slipy ze všech svištivých bukvolidí – samotného Kapitána Homokokota (Určitě si počkejte na postitulkovou scénu!). Navíc byl při natáčení evidentně krutě týrán i nejnusnější pejsánek planety a opakovaně vystavován bezprecedentnímu dogšejmigu! Pevně doufám, že soudruzi již nebudou v takovýchto záškodnických nemarxistických ohavnostech již nikdy pokračovat! Jednoznačně nejrepulzivnější Mrtvý bazén ze všech, zasluhující nekonečné pohrdání a rozhodné odsouzení plnou palbou. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Když Levy s Reynoldsem říkali, že to není třetí Deadpool, nekecali. Deadpool & Wolverine je X-Menovské "No Way Home", kde druhý jmenovaný, pokud jde o character arc, hraje první housle a ten první se nás marně snaží přesvědčit o tom, že vztah s Vanessou je pořád středobodem vyprávění (ale podobně jako ve dvojce je na to bohužel Morena Baccarin ve filmu příliš málo). Příběh v podstatě absentuje, ale bylo by nefér něco takového tomuhle filmu vyčítat - i geniální Logan si vystačil s málem. Jenže Shawn Levy. Jeho schopnosti jsou někde na nevzrušivé úrovni rutinéra Bretta Ratnera, tedy natočí solidní produkt, ale to je tak asi všechno. Nejvýraznější je to v akci, která má světlejší momenty (hlavně ty "jeden na jednoho"), ale jakmile se to na plátně řeže ve velkém, Levy nestíhá. A nejsmutnější je to v bitvě v pustině, kde do akce nastoupí hned několik komiksových ikon a žádné Levy nedopřeje pořádný cool moment (v trailerech propálená Dafne Keen je tam například tak ve dvou rychlých střizích). Nemluvě o tom, že hranice mezi tím, kdy je Deadpool ještě vtipný a kdy už je jen vulgárně otravný, je tenčí než kdy dřív. ALE vtipů je tam naštěstí tolik, že si to prakticky nejde neužít (dvakrát tolik, pokud člověk nezná jen samotné filmy, ale i jejich historii, což platí i o vztazích mezi herci). Zhruba do půlky jsem se bavil téměř královsky, jakkoli mě pocitově zajímala jen linie Wolverina. Od půlky už tam na mě bylo moc opakující se akce a málo zábavných překvapení. Ale obecně jsem si to užíval, o tom žádná. Jen ne zdaleka tolik, jak jsem doufal. 70 %. P.S. Jak mě emočně Wadeova cesta nechala chladným (Reynolds může urputně tlačit tisíc slov o milovaných a rodině a stejně nevyváží jeden zničený Jackmanův pohled), o to víc jsem se během titulků dojal nad tím milostným dopisem všem filmovým X-Menům. To sedlo. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už asi spíš ne. To co je tu "deadpoolovské" (vytěžený R rating, bourání čtvrté stěny, meta komentáře) na mě ještě fungovalo obstojně, bohužel "marvelovského" je tu minimálně stejnou měrou. Bezcílné vršení atrakcí, které pro mě jako někoho, kdo všechny ty komiksy nemá v živé paměti, působilo až ubíjejícím dojmem. Půlku postav z těch cameo rolí jsem asi nikdy neviděl, čtvrtinu si jich nevybavuju a čtvrtinu jsem vzhledem k jejich zestárnutí na první dobrou nepoznal :D Vážně mě netěší, že jsme se evidentně dostali do éry, kdy aby si člověk plnohodnotně užil nový film, musí znát nejenom marvelovské filmy, ale i marvelovské seriály, x-men unviersum, Fantastickou čtyřku a další Disney akvizice. Blbý je, že víc cest, jak z tohodle dostat nějakou diváckou radost, nevidím, je to čistý fanservis. Děj je klasická přeplácaná marvelácká nesmyslnost poslední doby, kdy záporák chce ničit světy protože proč ne, většina příběhu se odehrává v dalším novém prostoru, který jsme dosud nikdy neviděli, a řídí se to vše z prstu vycucanými pravidly, která jsou řečena vždy minutu před tím, než se podle nich začne hrát. 5/10 a lituju, že jsem nešel radši na Twisters. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi se vyplatí jít na tohoto Deadpoola s nějakou základní filmovou znalostí, zejména "marvelovek, protože nejvtipnější pasáže jsou právě ty s odkazy na jiné filmy, hrdiny či camea herců. Sprosté dialogy by sami o sobě u mě totiž jako humor neobstáli. Pokud jde o akční pasáže je jich tam docela dost, ale přišlo mě, že vše už bylo viděné a mnohd yi v samotných předchozích "deadpoolech" lepší. Pokud jde o postavy nejvíc se mě líbila Emma Corrin jako Casandra měla v sobě zajímavě rozložený zlo s krutostí, které v kombinaci s jejíma schopnostma z ní dělali svini prvni kategorie. Neříkám, že je chyba si na film zajít, to určitě ne, jako zábava může pro určitý typ publika fungovat, ale když už jsem u kategorie blockbuster léta, tak volím zatím Twisters. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Když to není rozbité, tak to neopravujte. A Deadpool na rozdíl od zbytku MCU rozbitý není, takže dělá to, co dělal minule a diváky to bavilo. Kombinace veselého násilí, dětinského hláškování a solidního režisérského řemesla je tu opepřená o návrat Wolverina, skvělou hereckou chemii mezi Reynoldsem a Jackmanem a vzpomínáním na doby komiksovek od Foxů. Kdo ale čeká, že třetí Deadpool přinese nějaké zásadní změny do MCU, bude zklamaný. Poctivý deadpoolovská komiksovka s Loganem jako bonusem. Nic víc, nic míň. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všem, kterým Marvel něco říká, muselo být jasné, že tady se budou lámat ledy. Buď Marvel přežije a nebo jeho slávu vezme závan minulosti. Jenže vzít Deadpoola, Wolverina a vrazit je do jednoho filmu je až moc velká sázka na jistotu. Kór, když Hugh Jackman se před lety nechal slyšet, že jeho role Logana skončila filmem se stejným názvem. Tady by to scénáristé museli hodně posrat, aby z toho byl debakl a to se samozřejmě nestalo. Naopak. Hned v první scéně Vás tu všichni přesvědčí, že tohle mělo smysl natočit. Je to až moc upřímné, až moc to kriticky reaguje na současnou dobu a postavení Marvelu v Hollywoodu a samozřejmě musíte mít nakoukáno, abyste si to patřičně užili. Jenže světe div se, ono to prostě funguje. Ryan Reynolds tu rozjíždí svůj hulvátskej humor, je sprostej jak dlaždič a vy mu to žerete i s navijákem. Hugh Jackman tu pro změnu působí značně rozervaně, což mu k postavě Logana totálně sedí a tak můžu upřímně říct, že tady to Marvel vyhrál na celé čáře. Kevin Feige se nepřímo omluvil za poslední dvě – tři léta…a co teď? ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $581,109,481║ Tržby Celosvetovo $1,215,929,937▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Tak Shawn Levy túto komiksovú nálož neustál. Zas potvrdil, že je skôr priemerný režisér bez väčšieho talentu sa predať a zábavnosť zvláda tak na pól plynu. Vo výsledku to bolo až príliš veľké sústo na neho. Jednoznačná samoúčelná paródia, kde úlety pobavia ale niektoré úseky aj razantne brzdia. Jackman si to kradol viac pre seba než Reynolds. Záporáčka len taká šedá nevýrazná myška. Vidieť že Marvel kĺže po hrane, toto malo byť pre nich vzkriesenie ale je len čiastočné.  /videl v kine 2x: 70%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl Deadpoola. Skvělý Wolverine, množství (meta) vtipů a narážek na všechno možné, od Kevina Feige až po nákup Foxů. Je to přepálené, hloupé, ale instantní guilty pleasure klasika jednoznačně. Dlouho jsem se tak nezasmál. A nejškaredější pes vládne všem. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem dal šanci Marvelu v kině a zas dlouho takovou chybu neudělám. Pořád stejná nenápaditá mizérie multi/meta/časo vesmírů 🤢. Pár vtípků/narážek se sice povedlo, hodně pokusů o ně těžce nepovedlo a jádro dalšího z nudné řady meta příběhu je děsný hovno protáhnuté mnohdy hodně nezáživným sprostým kecáním. Kdyby tak to X universum radši umřelo a mrtvé zůstalo mrtvým. Takhle je to furt nějaký oslí můstek pro spojování variant a variantů. A k tomu bitky hlavních nesmrtelných postav na nějakou známou písničku = samá digikrev a absolutně bez napětí a gradace, jen rádoby atrakce. U tohoto si strčí ruku do kalhot potahat si jen opravdový nerdi. Lituji, že jsem do toho taky investoval, takhle se těch časovýtokových čuripind nezbavíme. Disney sice vydělá, ale souhrnně ani s tímto duem D&W nenastal absolutně žádný posun k lepším filmovým zážitkům. 💩💩 ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Trojka Deadpoola se předem pasovala na spasitele MCU a… vlastně tenhle slib splnila? Ne, nečekejte velkolepou blockbusterovou událost ve stylu Avengers 3 a 4, pořád jde o celkem komorní akčňák se spoustou vtipkování. Mnohem důležitější ale je, že po pěti letech dostáváme komiksárnu, která perfektně ví, pro koho je a co chce nabídnout. Ryan Reynolds se vrací s trefným fackováním Marvelu, které zvládá vybalancovat smysluplná camea, říznou akci a nekonečný vodopád Deadpoolových průpovídek. S příběhem a padouchy to bohužel (jak je často zvykem) moc zázračné není. Ty nejdůležitější věci ale skvěle šlapou a všichni by měli opouštět kino s pocitem, že tu zase jednou máme fajn marvelovku, která si vytyčila rozumné ambice a zvládla naplnit divácká očekávání. ()

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Na Deadpoola byste meli jit co nejdrive. Komedie je bohuzel mrtvy zanr diky politicke korektnosti a precitlivelosti twitter aktivistu a nejit na to ted, prijdete o super momenty prekvapeni a vtipky. Cim driv tim lip. Jako film to moc nefunguje ale jako odpocinkova komedie/nejvetsi fan service v historii ano a je skoda o to prijit. Prirovnal bych to k mensimu DLC s vedlejsim ukolem, ktery pobavi, uzijete si ho ale ted byste radeji hlavni linku(ale tu nedostanete) Kdy naposled vysla dobra komedie? TROPIC THUNDER A HANGOVER? Pak dlouho nic. A z "komedii" se stali filmy, kde se nic nedeje ale humor zmizel aby nikoho neurazil. Tady se trochu vraci zpatky a diky za to! PODRUHY to videt nepotrebuji. Jinak je to jak jsem predpokladal. Scenky jak ze SNL nasazeny za sebou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„O ZÁCHRANĚ SVĚTA TOHO NA ROZDÍL OD TEBE, MOC NEVÍM…“  Nejúpíčovanější Marvelovka je na světě! Ne náhodou ji má na starosti nejúpičovanější superhrdina, kterýmu krásně (a kurevsky) sekunduje James Howlett. Možná, že i na mě těch píčí bylo až moc, ale byla to fajn. Prostě taková kurevská zábava pro nenáročnýho diváka, kterej přišel pro hlášky a krev. A všeho (včetně vulgarismů) jsem si odnesl tři prdele. A jestli budou vydělávat jen takovýhle Marvelovky, tak vás děti předem lituju… P.S.: A díky za toho Snipese!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o 34. film ze série Marvel Cinematic Universe. 2.) V USA je film přístupný od 18ti let, v ČR od 15ti. Mohlo by jít o vznik značky Marvel-R. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ***  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já toho Deadpoola prostě žeru ! :) Šíleně zábavnéj námrd narvaný hláškama, zábavnýma cameama a hezky brutální akcí, co víc si divák od letního blockbusteru může přát ?? Jako bonus je tu ještě návrat oblíbené postavy Logana, kde Hugh Jackman doručí i slušné herectví. Má to boží soundtrack, Shawn Levy si vybral nejlepší moment v kariéře a servíruje zábavné eye candy momenty ( Hned opening akční sekvence jak z Mortal Kombat) a takový fight Deadpoola a Wolverina v autě či fight s hromadou Deadpoolů, tak to byl peak jak prase ( Brutální nátěr s úžasnou kamerou sledující celý tenhle masakr z povzdálí). Camea jsou velmi zábavné a potěší, záporačka je však trochu slabší a příběhově to Marvel zas tak moc nikde neposouvá a myslím, že Deadpool spásou nebude, spíš se obávám, že půjde o poslední hezkou tečku za Marvelem. Hlášky jsou opět strop  a těším se na druhou projekci, ať je všechny můžu pořádně pobrat, protože ta kadence je šílená a intenzivní. Tady jsou všechny ingredience, které ve filmech miluji, takže o mém hodnocení je dávno rozhodnuto. Nicepool a ten ošklivéj pes byl top ! 9/10. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Your crazy matches my crazy. Deadpoola mám rád, Wolverina mám ale ještě raději a kdyby před pár lety někdo řekl, že se potkají ve filmu, nevěřil bych. Logan byl poslední kapitola ve všech ohledech a i když jsem jeho kanonickou definitivu nikdy neuznal doslova, nepotřeboval jsem zároveň žádné návraty. Protože lepší to přece už být nemohlo. Mohlo by to být ale jiné. Potřebné události zůstávají ve svých časových linkách a s dalším rozbouráním čtvrté zdi se může stát už úplně cokoli, kdokoli a kdykoli. V polovině scén, hlášek a zvratů jde o bezuzdnou srandu, která úspěšně rozesměje moje třináctileté já k slzám, polovina druhá na mě chrlí odkazy a postavy z filmů, na které dodnes nedám dopustit, ale k obrovskému překvapení i ze směrů, na které už se dávno zapomnělo. A jen tak bokem mě k slzám dojme. Je to pomník jednomu vesmíru a jedné obří značce, je to povinnost pro všechny, kteří znají Loganovu komiksovou historii a nevěřili, že některé jeho tváře kdy na plátně uvidí a je to úžasný film s dechberoucí akcí plnou nápadů a doslovných podpásovek. Pro mě osobně je to ale v neposlední řadě i jeden z vrcholných Jackmanových hereckých výkonů, mnohdy rozehraný mimickými svaly jen tak mimoděk. Přál jsem si zábavný film, dostal jsem zábavu prvotřídní a jen stěží napodobitelnou - a za tu se platí zlatem. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ani nejlepší marvelovka, ani nejlepší X-Men film, pokud ale hledáte přímočarou zábavu plnou skvělé akce, chytrého nekorektního humoru a vynikajícího špičkování mezi hlavní dvojicí postav, je Deadpool & Wolverine mezi tím nejlepším, co žánr nabízí. Děj je tu jako obvykle vedlejší, přesah to nemá a řemeslo je pouze lehký nadstandard, ale marně se snažím vzpomenout, kdy jsem se v kině naposledy tak moc bavil. 8/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mladý muž? Mal ku*va tak okolo päťdesiat!“ Najskôr poznámka pod čiarou: boli sme v myjavskom kine s manželkou na slovenskom dabingu a ako ročník 81 musím skonštatovať, že ak vezmeme do úvahy, že v deväťdesiatkach sa najbrutálnejšie americké nadávky v SK dabingovom štúdiu zvykli prekladať ako „dofrasa“ a „bastard jeden“, tak odvtedy slovenská dabingová škola urobila riadny krok dopredu. Čo krok. Skok! Čo sa týka scenára, je vidno, že máme dočinenia s vysneným dielom Ryana Reynoldsa. No a ako to občas býva s vysnenými dielami, je na nich poznať, že by miestami potrebovali prísnu ruku dramaturga, ktorý by povedal: „chalani, neblbnite, toto už je moc“. Najmä v strede tempo upadá a kolíše. Pôsobí to dojmom, že to tam Reynolds s Jackmanom dali len preto, že mali voľné ruky a tak to tam naflákali hlava-nehlava bez toho, aby to predstavovalo prínos pre príbeh.  Našťastie, skôr alebo neskôr zakaždým nájdu cestu späť z temného lesa a prídu s nápadom alebo scénou, ktorá nechcem tvrdiť, že vyrazí dych, ale áno - JE skvelá. Určite situáciu značne vylepšuje bohatý, výživný soundtrack a mäsitá akcia. Film je plný neuveriteľných cameí: buď sa zjavujú slávni „komiksoví“ herci, ale paradoxne v rolách, ktoré ich vonkoncom nepreslávili (niektorých dokonca svojho času temer zničili), alebo sa vyskytnú cameá, ktoré ste fakt nečakali; z jedného mi padla sánka na zem a áno, súhlasím, že XYZ (aby som nespoileroval) je vážne len jeden, tak ale zas čo tým chceli povedať, že ho má hrať do osemdesiatky? Logiku by som do toho nezaťahoval. Aký malo zmysel Deadpoola obliecť a vyzbrojiť, keď Paradox nevedel, na akú stranu sa prikloní? Prečo jediný Deadpool bez sebaregeneračných schopností je ten a ten? To, že nerobia výučbový film na hodinu matematiky a fyziky, si ostatne zjavne uvedomovali aj samotní scenáristi (viď. spôsob, akým nevysvetlili, ako je možné, že isté postavy na konci prežili neprežiteľné). Kadencia vtipov je obrovská, čo však neznamená ani tak to, že logicky nie všetky vyjdú, ale najmä to, že ak dva tri nevyjdú, osem deväť vyjde. Akonáhle to postavy začnú so samoúčelnými akčnými scénami (dalo by sa povedať, že v podstate dve najlepšie akčné sekvencie sú pre dej zbytočné, keďže sa len obaja páni potrebovali vyblbnúť, tak ale zas v tom ostatne tkvie pointa crossoverov) a nadávaním preháňať, režisér to vycíti, spomalí a všetky tie (miestami fakt krásne – pes, Fešpool) a žmurknutia na fanúšikov (Ant-Man, Loganova skutočná výška, žltý kostým, beh štvornožky, skok dopredu s naprahnutými rukami s vysunutými pazúrmi) odsunie nabok a sústredí sa na postavy. A hoc je Deadpool ozaj festovný kretén, i on má svetu čo povedať. A čo potom traumatizovaný Wolverine! Pri toľkom blbnutí mal Hugh asi najťažiu rolu spomezdi všetkých, keďže musel zachovať vážnu tvár a nenechať sa stiahnuť, nevypadnúť z úlohy. To sa mu podarilo. Ale áno, ako ostatne vraví Deadpool na začiatku: bez aspoň čiastočného znesvätenia Jackmanovho silného odkazu v trháku Logan to nepôjde. Tvrďák Jackman hrá inú verziu Wolverinea, než akú sme čakali, ale i v tom tkvie čaro a taký je celý film: nečakaný. SPOILER Aj keď ma trochu mrzí, že tvorcovia vymäkli a hoc to celé očividne smerovalo k šokujúcemu momentu z komiksov, kedy sa ukázalo, že X-Menov vyvraždil Wolverine, nakoniec to nepoužili. SPOILER Kino primáš Myjava 2024 () (méně) (více)

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Humor podle očekávání dost křečovitý, ale v druhé půlce se to docela rozjelo, takže ve finále OK. 70% ()

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Reklama

Reklama