Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Silných 7/10, chvíľu som dokonca uvažoval o štyroch *. Veľmi dlho som sa tomuto filmu vyhýbal, a o to príjemnejšie som bol prekvapený originálnym ústredným nápadom a invenčným rozvinutím zápletky. Na druhý deň som si to musel pozrieť znovu a dojmy sa ešte vylepšili. Takmer mám chuť nazvať tento film najlepším postvreskotovským "školským teen slasherom" (určite je to kvalitnejší film ako všetky Urban Legendy a Minulé letá a podobné sračičky). Áno, ústredný "masterplan" je až príliš premakaný, ale aj tak je radosť sledovať všetky zvraty. Herci za veľa nestoja, ale Lindy Booth, ktorá je tu za vážne veľmi sexy univerzitnú femme fatale, je chrumkavá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Víc jak dvě hvězdičky jsem opravdu dát nemohl, po hororu tady totiž nebylo ani vidu, ani slechu. Byl to jen takový thriller inspirovaný tradičními slashery ze všech amerických středních a vysokých, a děj se taky naprosto předvídatelně odvíjel, takže jsem byl rozhodnut pro jednu hvězdičku. Závěrečný zvrat mě ale dokázal opravdu příjemně překvapit, proto jsem přihodil i druhý kousek. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Horory môžem a myslím, že tento sa síce nemože porovnávať s Vreskotom, no pointa na konci mu pomohla s hviezdičkou navyše. Rýchle a hlavné premyslené. Kvalitná zápletka a príbeh, herecké výkony v hororoch to pripomínať nemusím, ale obsadenie bolo dobré. Niekoľko prekvapivých zvratov, vrátane vydareného záveru, pridávajú filmu na atraktivite a myslím, že ani kamera nebola na zahodenie. 75%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teenagerské vyvražďovačky jsou sice můj oblíbený filmový žánr, ale tahle se příliš nepovedla. Nezáživná, nemastná, neslaná, prostě taková nějaká bezkrevná (obrazně i doslova). Zimomřivě se tetelící třetí hvězdu si vysloužila až díky docela dobře vypointovanému konci. "Vlka" jsem sice tipnul dobře, ale všechno bylo nakonec ještě trochu jinak. Ovšem největší překvapení mě čekalo až při závěrečných titulcích, a to jméno Jon Bon Jovi, kterého jsem samozřejmě celou dobu vůbec nepoznal, protože vypadal úplně jinak, než v těch několika málo klipech, které jsem s ním viděl. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pohodový teenage horor o partii spolužiakov, ktorí si vymyslia fiktívneho vraha a bavia sa tým, že ľudí presviedčajú o jeho existencii a robia si z nich žarty. Nebol by to ale správny horor, keby sa to nejako nezvrtlo, a tak sa objavuje skutočný vrah, ktorý lační po krvi... Uchádzajúci film, založený na známom príbehu o pastierovi ovcí, ktorý si dva razy vystrelí z dedinčanov, že na ovce zaútočil vlk, lenže keď príde skutočný, už mu nikto neverí... Prekvapivo ma to celkom bavilo, keď dôjde na vyvražďovačku, je rýchla a účinná - akurát samotné vraždy príliš dobre nevidíme. To je zámerom kvôli "geniálnej" pointe, ktorá netuším, či je natoľko rafinovaná, alebo zo mňa robí debila, ale úplne som ju nežral. Inak O.K. 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno