Reklama

Reklama

Amityville: Probuzení

  • USA Amityville: The Awakening (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bella, její dvojče James a malá sestra Juliet se se svou matkou přestěhují do nového domu. Hlavním důvodem je, že potřebují ušetřit peníze, aby mohli pro Jamese, který je v kómatu, zaplatit nákladnou zdravotní péči. Zkrátka jsou v situaci, kdy si příliš vybírat nemohou a dům Amityville jim po všech stránkách vyhovuje. Navíc James nejen nečekaně nabyde vědomí, ale začne se zázračně uzdravovat. Bohužel to je pro obyvatele domu pravděpodobně poslední dobrá zpráva. Jejich radost totiž netrvá dlouho. V domě se začnou dít i další nadpřirozené jevy a ty už nejsou tak radostné. Spíše děsivé. Bella začne matku podezřívat, že jim o jejich novém domově neřekla úplně všechno. A její tušení se brzy potvrzuje. Dozvídá se, že žijí v nechvalně známém domě Amityville, o kterém se už několik desetiletí vypráví děsivé a krvavé historky. Nyní se potvrzuje, že to nejsou pouhé legendy. Boj o přežití v domě plném zla právě začíná. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Probuzení mě neočekávaně neuspalo... a po dlouhé době zase jeden z těch kvalitnějších snímků a pokračování, které stojí za to vidět. Ano, snímek sice místy pokulhává, ale to mu prominu. Jen přemýšlím, kdo byl vlastně víc posedlý, jestli ten kluk nebo jeho máma, která asi něco musela smažit ve sklepě, protože vypadala jako fetka :-D Takže moje spokojenost vyvrcholila se závěrem filmu, který stál za ten čas u televize. 75% ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

překvapivě kvalitní horor sequel prequel remake etc.etc. aneb jak se ze zdánlivě stokrát přežvejkanýho matroše dá ubalit ještě kvalitní brko. Solidní. Konečně bylo taky dobrý to, že se v tom filmu našel někdo, kdo ve skutečnosti znal Amityville horor, konečně horor, kerej z nás nedělal totální blbce. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Bellu Tŕňovú to je vysoko nadpriemerný film, to ona sa vyskytuje len v samých sloních výmetoch. Prihliadnuť treba aj na to, že film sa 6 alebo 7 krát odkladal, takže keď ho už konečne mohli vydať, už by to urobili aj keby tam bola prerábka Megalodona v réžii Honzíka Veselého. Takže veľké očakávania nemohli byť, strašidelná bola akurát tak tá matka, hoci to nebolo zámerom, no a ak niekto narieka, že stratil čas, tak vo filme mal predsa varovanie. Boli vo filme muchy? Boli. A na čo muchy sadajú? Tak vidíš. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na toto sa neoplatí vyhadzovať peniaze. To je žiaľ môj názor. Film neponúkne takmer nič zaujímavé. A to som prívržencom duchárskych kúskov, rovnako aj tejto série. Prvá hodina nuda, dvakrát ukázali démona asi na zlomok sekundy a týmto to končí. Možno len scénku s muchami by som mohol aspoň trochu pochváliť, ale čo z toho. Ani zľaknúť sa veľmi nedá. Ku koncu konečne nastane nejaká akcia, no kým som sa spamätal, už nasledovali záverečné titulky. Pokiaľ dôjde k nejakej vražde, je samozrejme všetko mimo záber. Keď tak nad tým premýšľam, asi najhorší horor, ktorý som tento rok videl v kine. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Treba povedať, že Amityville:Prebudenie malo svoje muchy. Doslova. James v pozícii príiš podobnej tej z Hrôze v Connecticut 2, muška jenom zlatá ako z Exorcistu, v niektorých momentoch pripomína James bytosti z Pádu do tmy. Avšak kopírovanie týchto nápadov režisér zapracoval relatívne citlivo, čiže v konečnom dôsledku dostanú fanúšikovia hororu celkom zaujímavý príbeh, ktorý Vás síce nevystraší no na druhej strane ani úplne nesklame. Na obranu tak vysokého hodnotenia v porovnaní s priemerom užívateľov čsfd musím povedať, že pred týmto filmom som pozeral Pobrežnú hliadku, takže chýbalo málo k tomu aby som Prebudenie v Amytiville nevypeckoval piatimi hviezdami, pretože po baywatchovom zúfalstve bolo ďalšie spracovanie točiace sa okolo domu v Amytiville balzamom na dušu. Lenže v porovnaní s pobrežnou hliadkou vyzerajú aj Babovřesky ako dielo génia, nie Trosky...či Trošku? Už sa mi to pletie. 75% ()

Galerie (100)

Zajímavosti (11)

  • Nie je skutočným pokračovaním filmov o Amityville, ale je to metafilm, kde sa tento film odohráva v „skutočnom svete“ a pôvodný film z roku 1979, jeho prequel a remake z roku 2005 sú všetky fiktívne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama