Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 5

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Diskuze

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

onomatozie

U Kyla pod maskou si na zvuk nestěžuj. Je na 100% stejný jako v originále. A víš proč? Protože se to mixovalo tam, kde se mixoval originální zvuk. Takhle se to u SW dělá - minimálně u filmů, co mají dabing dělaný do kina. U nás se to nadabuje, pak se to pošle do Hollywoodu a tam se udělají efekty a všechno se to poskládá dohromady. A jelikož je teď SW pod Disneym, tak se to takhle dělalo i teď, protože u Disneyho jsou v tomhle ohledu přesvědčeni, že se nikomu jinému nedá věřit. Mimochodem, jeden zajímavý fakt: U Disneyho někomu totálně ruplo v bedně, protože vloni muselo studio Virtual (které dělá dabingy pro Disneyovky) dokonce zrušit svoje internetové stránky a všichni účastníci dabingů pro Disneyovské filmy musejí vždy podepisovat smlouvu o mlčenlivosti. Prostě o tom nesmějí mluvit. No, z toho by se jeden zvencnul.

onomatozie

onomatozie (hodnocení, recenze)

Ištván87

vynikajuci dabing na force awakens?! s ceskym dabigom som videl cistou nahodou len jednu scenu. bola nejaka scena s Renom, este ked mal masku. Keby som nevidel kto to hovori, tak poviem, ze su to transformers ...

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

A kam bys řadil tu novou Knihu džunglí? Já jen, že to je někde napůl cesty mezi animákem a hraným filmem a dabing byl naprosto boží. Stejně tak byl ovšem vynikající i dabing Force awakens, u něhož dělalo dabing stejné studio. Totéž studio, které má na kontě tak geniální dabingy animáků, jako je Hledá se Nemo (i letošní pokračování), Auta, Toy Story, Vzhůru do oblak, Raubíř Ralf, Na vlásku nebo Já, padouch.

na příspěvěk reagoval onomatozie

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Přečti si znovu, co jsem napsal... nechce se mi to opakovat znovu, jen jinýma slovama. :) Google translator nemá nic společnýho s kvalitou překladu, páč i ten ti může vyplivnout správný "slovíčko" a mnoho českých názvů, který jsou naprosto v pohodě, by Google klidně přeložil. Takže tenhle argument je fail :D Jak říkám - pořád lepší než jiný kvalitní překlady - například Buchty a Klobásy. Ano, název filmu jak svině.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

mm13

Taky nad tím přemýšlím že se na další trailer nepodívám, pokud se odněkud dozvím že tam bylo více než bych chtěl vidět ;-) 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

marshalx

To je mi celkem fuk já se na Rogue One stejně budu dívat v originále tak jako na všechny SW Epizody. Já jsem prostě na náš dabing alergický, tedy kromě těch animáků tam nemám jedinou výtku.

na příspěvěk reagoval Ištván87

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

marshalx

Svatá pravda, dabing ve filmech to vždy potvrzuje, trailery jsou prostě o dost horší a konečný výsledek je dá se říci naprosto odlišný.

marshalx

marshalx (hodnocení, recenze)

Jestli někdo nadává na dabing v traileru, tak je to jen trailerový dabing. Ve finálním filmu se bude určitě lišit a bude lepší. :-) Někteří dabéři mohou zůstat stejní, ale kvalita namluvení bude lepší.

na příspěvěk reagoval Darth_AK, BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

já nevím jak vám zde, ale mě se líbilo že trailer neodhalil nic víc než Vaderovo dýchaní a doufám že to tak i zůstane rád bych byl aby Vadera po tolika letech drželi až do premiéry tak nějak pod pokličkou a aby poté diváci byli překvapeni, ale v druhém traileru asi stejně ukážou něco více co myslíte vy?

na příspěvěk reagoval onomatozie, mm13

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Helo

je to supertragickej překlad, protože není "přesnej", ale doslovnej, takže je to totální překladatelskej fail, protože tohle by vypadlo z google translatoru :D

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Tak on to není nikterak tragickej překlad, je přesnej, a vzhledem ke starším epizodám sedí. Že to zní docela blbě, to už je věc druhá no... ale oproti jiným "skvělým" překladům byl tohle pořád mistrovskej kousek :D

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Nejlepší jak se začne chlámat v 2:12 u toho prvního videa :-D :-D :-D a taky ten konec ... :-DDDDD Jinak ten dabing je hroznej jako nezlobte se na mě nikdo ale fakt hrůza jako ale to bude asi tím že já jsem na dabing u filmů alergickej, tedy kromě animáků kde bývá náš dabing kolikrát lepší než originál.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Helo smazal svůj příspěvek.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Já jsem radši, když se to odehrává okolo známých událostí, i když třeba jen okrajově. Člověk tam pořád cítí tu provázanost. Neříkám, že bych se na něco ze Starý republiky nepodíval, ale já mám zkrátka radši tu atmosféru během Impéria. Achjo... dřív si lidi stěžovali, že nová trilogie (1-3) nemá klasickej SW feeling.. a když začnou točit filmy s klasickým feelingem, tak zase radši chcete něco před tímhle, kde ten feeling prostě nebude. A říkejte si co, chcete - ať byl například Kotor super hra, tak mě tam prostě chyběl ten feeling. Žádnej Imperial March, žádná klasická hudba... jediný, co to vázalo k filmům byly světelný meče, blastery, jediové a sithové. Proto je mi k srdci blíž například Jedi Outcast, kde jsou Tie Fightery, X-Wingy, Luke Skywalker a klasická hudba.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Deonord

Som rád, že má niekto podobný názor. Nie som nejaký extra veľký fanúšik SW. Ale ak sa nemýlim, SW universe je obrovský a obsahuje desiatky, ak nie rovno stovky rôznych príbehov a oni sa vždy točia okolo toho istého - hviezda/guľa/planéta smrti.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Deonord

Tady by měl dost velký potenciál Yoda. Co zažil? Byl poslušný nebo neposlušný učedník? Kolika bitvami prošel? 

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama